X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, mimka mi przypomniala cos i w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos sie orientuje, czy jak jest taki socjal typu bony swiateczne itp to na zwolnieniu tez sie dostaje??? czy to jakos zalezy od regulaminu danej firmy czy jeszcze jest jakos inaczej??? bo w tej materii jestem calkiem zielona

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Pilam,mój mnie wyciąga na spacer samochodem żeby ozdoby w mieście zobaczyc,jak ulice ubrane sa,ale nie wygląda żeby czuł się dobrze i siedzimy w domku... kąpiel chyba wezmę i wlacze film a później spać :)
    Moze się przewietrz to ci dobrze zrobi taki nastrój ja bym pojechała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    No wlasnie, mimka mi przypomniala cos i w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos sie orientuje, czy jak jest taki socjal typu bony swiateczne itp to na zwolnieniu tez sie dostaje??? czy to jakos zalezy od regulaminu danej firmy czy jeszcze jest jakos inaczej??? bo w tej materii jestem calkiem zielona
    No pewnie jak jestes pracownikiem a na zwolnieniu to ci sie należy

Bambi85 lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Oczywiście bambi, należy nam się jak psu micha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:02

Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Cześć wszystkim. Ja mam jutro wizytę przed 11:00, zobaczymy co mi powie lekarka. Od wczoraj mam bardzo dużo śluzu, pół biedy gdyby był biały, ale on jest dość rzadki i przeźroczysty, staram się być spokojna, nic mnie nie boli, nie ciągnie.

Fasia, dobrze, że założą Ci szew. Na pewno będzie już dobrze.

Dziś trochę doła złapałam, bo prawie mi świąteczna kasa przepadła z pracy, przez koleżankę. Ja jak mnie ktoś o coś prosi to stawiam to sobie za punkt honoru, a inni to jakoś w doopie mają. Miała mi tylko wziąć podanie o pieniądze jak będzie dla siebie brała, to mi nie wzięła. Dziś dzwoni i się pytam czy już składali podania, a ona do mnie że już dawno...noż kuźwa. Dobrze że jutro podjadę do pracy z kolejnym l4 to załatwię bezpośrednio.
    Mimka ja też mam przezroczystą wydzielinę , taką jakby bardzo rozwodnioną galaretkę, sorry za opis ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Mimka ja też mam przezroczystą wydzielinę , taką jakby bardzo rozwodnioną galaretkę, sorry za opis ;-)
    Od kiedy masz swoją że tak wprost zapytam? U mnie drugi dzień, a pojawia się od południa, jak pochodzę więcej.

relgh371djw8agni.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to milo slyszeć, co prawda kiedys byly bony sodexo, ktore mozna bylo realizowac wszedzie , ja kupowalam ciuchy albo cos w seforze, a na wielkanoc dostalismy bony do selgrosa , wszyscy byli wkurzeni ale w sumie tez jakos dalo sie wydac:P, najwyzej kupie pieluchy czy cos :P
    Dzieki dziewczyny za odpowiedz

mimka84 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Od kiedy masz swoją że tak wprost zapytam? U mnie drugi dzień, a pojawia się od południa, jak pochodzę więcej.
    A ja mam taką odkąd wyleczyłam infekcję, czyli już miesiąc jakiś.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na zawsze jest kasa, doopy nie urywa ale zawsze to coś więcej do budżetu. Ale nigdy z automatu, tylko żeby dostać to trza podanie złożyć. Dlatego jakbym przegapiła to nic bym nie dostała.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Oczywiście bambi, należy nam się jak psu micha.

No właśnie Krysti już ni raz się przekonałam, że za bardzo myślę o innych...
    Ja zawsze pomogłam teraz ni huj. Juz się przejechałam .I to dobrze

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Dziś wogole jakieś zle nastroje na forum :( i Fasia i Ola problem maja... mnie brzuch pobolewa, ale lekko,dzidzia sie rusza,takze na spokojnie staram sie... i chyba pójdę szybko spac,oby jutro był lepszy dzień :) bez bolu brzuszka

Kochana ja juz się uspokoilam polip to nie problem zajmiemy się nim później jak się nie wchlonue sam. Grunt ze wiem ze to nic z szyjka. A ze badalam się często i przed ciąża i juz w ciąży to nie jest to zaniedbana sprawa wiec mam nadzieje ze wszystko będzie ok :) teraz tylko czekały na pozytywne wieści od Fasi

hwesta lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja tez mam taką raz jest biała a za jakis czas zmienia się na biały taki gesty

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas bylo z automatu ale ostatnio tez trzeba bylo jakas deklaracje pisac o zarobkach. Oczywiscie tez mi nikt nie dal znac wiec albo w tym roku nie ma, albo tak jak u Ciebie... jutro zadzwonie i sie zapytam, mialam wyslac meza z l4 ale jak trzeba wypelnic to moze sama na chwile wstane i podjade to zalatwic. Tez duzo nie ma, ale zawsze jakis shopping mozna zrobic.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshhee ale mam brzydki pępęk. Co z waszymi pępusiami? mojego już prawie nie ma xd miała taką głęboką dziurke zawsze hehe a teraz już prawie jej nie ma ochyda...

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    U na zawsze jest kasa, doopy nie urywa ale zawsze to coś więcej do budżetu. Ale nigdy z automatu, tylko żeby dostać to trza podanie złożyć. Dlatego jakbym przegapiła to nic bym nie dostała.
    No tak do Św. Mikołaja trzeba list napisać, a do pracodawcy podanie :-)

Bambi85 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no u nas bylo z automatu ale ostatnio tez trzeba bylo jakas deklaracje pisac o zarobkach. Oczywiscie tez mi nikt nie dal znac wiec albo w tym roku nie ma, albo tak jak u Ciebie... jutro zadzwonie i sie zapytam, mialam wyslac meza z l4 ale jak trzeba wypelnic to moze sama na chwile wstane i podjade to zalatwic. Tez duzo nie ma, ale zawsze jakis shopping mozna zrobic.
    U nas też takie coś, wpisujesz dochód brutto dzielony na liczbę osób w rodzinie. Każdy grosz się liczy w naszej sytuacji, więc szkoda żeby nam przed nosem przeleciało.

relgh371djw8agni.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie jak dają to trzeba brać :)

Krysti lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    U nas też takie coś, wpisujesz dochód brutto dzielony na liczbę osób w rodzinie. Każdy grosz się liczy w naszej sytuacji, więc szkoda żeby nam przed nosem przeleciało.
    I jeszcze powinni dzidziolka w tych obliczeniach brać pod uwagę moim zdaniem. W końcu to też członek rodziny no nie???!!!

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Boshhee ale mam brzydki pępęk. Co z waszymi pępusiami? mojego już prawie nie ma xd miała taką głęboką dziurke zawsze hehe a teraz już prawie jej nie ma ochyda...

Mój wypukły w połowie. Tzn góra pępka wystaje a dół wklęśnięty. :P I tak mnie dziewnie ciągnie ten pępek. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:03

‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ