Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie, mimka mi przypomniala cos i w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos sie orientuje, czy jak jest taki socjal typu bony swiateczne itp to na zwolnieniu tez sie dostaje??? czy to jakos zalezy od regulaminu danej firmy czy jeszcze jest jakos inaczej??? bo w tej materii jestem calkiem zielona
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Pilam,mój mnie wyciąga na spacer samochodem żeby ozdoby w mieście zobaczyc,jak ulice ubrane sa,ale nie wygląda żeby czuł się dobrze i siedzimy w domku... kąpiel chyba wezmę i wlacze film a później spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:51
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:No wlasnie, mimka mi przypomniala cos i w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos sie orientuje, czy jak jest taki socjal typu bony swiateczne itp to na zwolnieniu tez sie dostaje??? czy to jakos zalezy od regulaminu danej firmy czy jeszcze jest jakos inaczej??? bo w tej materii jestem calkiem zielona
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:No wlasnie, mimka mi przypomniala cos i w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos sie orientuje, czy jak jest taki socjal typu bony swiateczne itp to na zwolnieniu tez sie dostaje??? czy to jakos zalezy od regulaminu danej firmy czy jeszcze jest jakos inaczej??? bo w tej materii jestem calkiem zielona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:02
Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Cześć wszystkim. Ja mam jutro wizytę przed 11:00, zobaczymy co mi powie lekarka. Od wczoraj mam bardzo dużo śluzu, pół biedy gdyby był biały, ale on jest dość rzadki i przeźroczysty, staram się być spokojna, nic mnie nie boli, nie ciągnie.
Fasia, dobrze, że założą Ci szew. Na pewno będzie już dobrze.
Dziś trochę doła złapałam, bo prawie mi świąteczna kasa przepadła z pracy, przez koleżankę. Ja jak mnie ktoś o coś prosi to stawiam to sobie za punkt honoru, a inni to jakoś w doopie mają. Miała mi tylko wziąć podanie o pieniądze jak będzie dla siebie brała, to mi nie wzięła. Dziś dzwoni i się pytam czy już składali podania, a ona do mnie że już dawno...noż kuźwa. Dobrze że jutro podjadę do pracy z kolejnym l4 to załatwię bezpośrednio. -
o to milo slyszeć, co prawda kiedys byly bony sodexo, ktore mozna bylo realizowac wszedzie , ja kupowalam ciuchy albo cos w seforze, a na wielkanoc dostalismy bony do selgrosa , wszyscy byli wkurzeni ale w sumie tez jakos dalo sie wydac:P, najwyzej kupie pieluchy czy cos
Dzieki dziewczyny za odpowiedzmimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Od kiedy masz swoją że tak wprost zapytam? U mnie drugi dzień, a pojawia się od południa, jak pochodzę więcej.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dziś wogole jakieś zle nastroje na forum
i Fasia i Ola problem maja... mnie brzuch pobolewa, ale lekko,dzidzia sie rusza,takze na spokojnie staram sie... i chyba pójdę szybko spac,oby jutro był lepszy dzień
bez bolu brzuszka
Kochana ja juz się uspokoilam polip to nie problem zajmiemy się nim później jak się nie wchlonue sam. Grunt ze wiem ze to nic z szyjka. A ze badalam się często i przed ciąża i juz w ciąży to nie jest to zaniedbana sprawa wiec mam nadzieje ze wszystko będzie okteraz tylko czekały na pozytywne wieści od Fasi
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no u nas bylo z automatu ale ostatnio tez trzeba bylo jakas deklaracje pisac o zarobkach. Oczywiscie tez mi nikt nie dal znac wiec albo w tym roku nie ma, albo tak jak u Ciebie... jutro zadzwonie i sie zapytam, mialam wyslac meza z l4 ale jak trzeba wypelnic to moze sama na chwile wstane i podjade to zalatwic. Tez duzo nie ma, ale zawsze jakis shopping mozna zrobic.
-
Boshhee ale mam brzydki pępęk. Co z waszymi pępusiami? mojego już prawie nie ma xd miała taką głęboką dziurke zawsze hehe a teraz już prawie jej nie ma ochyda...
-
mimka84 wrote:U na zawsze jest kasa, doopy nie urywa ale zawsze to coś więcej do budżetu. Ale nigdy z automatu, tylko żeby dostać to trza podanie złożyć. Dlatego jakbym przegapiła to nic bym nie dostała.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no u nas bylo z automatu ale ostatnio tez trzeba bylo jakas deklaracje pisac o zarobkach. Oczywiscie tez mi nikt nie dal znac wiec albo w tym roku nie ma, albo tak jak u Ciebie... jutro zadzwonie i sie zapytam, mialam wyslac meza z l4 ale jak trzeba wypelnic to moze sama na chwile wstane i podjade to zalatwic. Tez duzo nie ma, ale zawsze jakis shopping mozna zrobic.
-
mimka84 wrote:U nas też takie coś, wpisujesz dochód brutto dzielony na liczbę osób w rodzinie. Każdy grosz się liczy w naszej sytuacji, więc szkoda żeby nam przed nosem przeleciało.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Boshhee ale mam brzydki pępęk. Co z waszymi pępusiami? mojego już prawie nie ma xd miała taką głęboką dziurke zawsze hehe a teraz już prawie jej nie ma ochyda...
Mój wypukły w połowie. Tzn góra pępka wystaje a dół wklęśnięty.I tak mnie dziewnie ciągnie ten pępek.
mimka84 lubi tę wiadomość