Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Krysti pierwszy raz Ci zwrócę uwagę na pisownię, ale to tylko dlatego, że mnie przestraszylaś , a ciężarnej straszyć nie można niedobra Ty.
jejku to taka strasznie nieprzyjemna literówka była. Dobrze, że zniknęła!!"
ja też mam lenia dzisiaj. U nas zimno -4. Ja bym najchętniej spać poszła, a Gabi pełna energii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Już poprawiłaś
jejku to taka strasznie nieprzyjemna literówka była. Dobrze, że zniknęła!!"
ja też mam lenia dzisiaj. U nas zimno -4. Ja bym najchętniej spać poszła, a Gabi pełna energiidzis weny nie mam na siedzenie dłużej .Obiad zjem i nyny
-
No krysti lepiej na lapku bo straszysz dziewczyny:)hehee
Jejku szukam imion dla chłopców ale żadne mi się nie podoba buuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:23
Krysti lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Hehe, Krysti się błyskawicznie poprawiła.
Mi też pierwsze w oko "poroniłaś" wpadło.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIgnaś sobie grzecznie siedzi ale cały dzien aktywny kopniaki sprzeda dwa chwila przerwy z godzinie i znów wojuje tak na zmianę ,ale idzie odpocząć najgorsze ze w nocy zaczyna tak 24
i spania do 2 w nocy nie ma a ja głodna się robie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:35
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja też dziś jakoś nie do życia, wymęczyła mnie dziś dentystka i mam dosyć we wtorek idę również musi dokończyć to co zaczęła a później na bardziej przyjemne rzeczy - czyli wizyta połówkowa.
Brak weny mam, nic mnie dziś nie cieszy.
No i zaczęłam przybierać na wadze na początku było +1 później spadło -2 kg a teraz widzę że od początku 2 trymestru przytyłam 3kg jakoś mnie to nie załamało ale czuje się wielka jak orka. No ale cóż jak to mąż mówi w ciąży jestem i muszę tyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dziś wogole jakieś zle nastroje na forum
i Fasia i Ola problem maja... mnie brzuch pobolewa, ale lekko,dzidzia sie rusza,takze na spokojnie staram sie... i chyba pójdę szybko spac,oby jutro był lepszy dzień
bez bolu brzuszka
ja pije
nie martw się szkoda stresu bedzie dobrze trzeba żyć i cieszyć się ciążą ,a dziewczyny są juz pod opieką medyczną .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Cześć wszystkim. Ja mam jutro wizytę przed 11:00, zobaczymy co mi powie lekarka. Od wczoraj mam bardzo dużo śluzu, pół biedy gdyby był biały, ale on jest dość rzadki i przeźroczysty, staram się być spokojna, nic mnie nie boli, nie ciągnie.
Fasia, dobrze, że założą Ci szew. Na pewno będzie już dobrze.
Dziś trochę doła złapałam, bo prawie mi świąteczna kasa przepadła z pracy, przez koleżankę. Ja jak mnie ktoś o coś prosi to stawiam to sobie za punkt honoru, a inni to jakoś w doopie mają. Miała mi tylko wziąć podanie o pieniądze jak będzie dla siebie brała, to mi nie wzięła. Dziś dzwoni i się pytam czy już składali podania, a ona do mnie że już dawno...noż kuźwa. Dobrze że jutro podjadę do pracy z kolejnym l4 to załatwię bezpośrednio.