Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy właśnie te ceny były koszmarne a lekarz był z polecenia więc myślałam, że dobry. Ale widocznie dobry jest w przypadku ciąż bezproblemowych i przyjmowania pieniążków. A poza wizytami nie musisz sporo płacić za badania: morfologię i mocz? Ja muszę te badania co 3 tygodnie wykonywać a do tego tarczycowe hormony i niedługo obciążenie glukozą.
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Amy właśnie te ceny były koszmarne a lekarz był z polecenia więc myślałam, że dobry. Ale widocznie dobry jest w przypadku ciąż bezproblemowych i przyjmowania pieniążków. A poza wizytami nie musisz sporo płacić za badania: morfologię i mocz? Ja muszę te badania co 3 tygodnie wykonywać a do tego tarczycowe hormony i niedługo obciążenie glukozą.
Teraz będę robić glukozę - za 2 tygodnie -
Ja się wczoraj przekonałam że mój lekarz to wspaniały człowiek, lepszego nie mogłam wybrać, jest na każdy telefon, mogę śmiało dzwonić i zawsze pomoże a w nagłych wypadkach jak widać się sprawdził, przyjął mnie szybko, mimo że był już po dyżurze i złotówki nie wziął
Amy lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Marlena
Wstalam z bolem glowy, wzielam dwie tabletki mamarin, wypilam kawe i chyba przeszlo. Dzis wybieram sie na lumpy moze cos upoluje ladnego
Fasia o 10.30 zaciskam kciuki i pomodle sie za Ciebie Kochana, trzymaj sie, badz dzielna!! A lekarze czasami coś chlapną glupiego, ehhh.
Weronika wczoraj czytalam sobie Twoj pamietnik, kurcze alez masz tych tatuazy fajnie, fajnieweronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, tak z innej beczki - czy wszystkie planujecie kupno takiego -bujaczka-leżaczka przed porodem? Czy dopiero później, jak dziecko podrośnie? Czy w ogóle jest on niezbędny?
Ja mialam lezaczek bujaczek od poczatku i sprawdzil sie bardzo, moze nie uzywalam go od pierwszych dni zycia ale pozniej stawiasz sobie w salonie mozesz sprzatac cos porobic a dzinka sie buja slodko i zasypiaIda, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, tak z innej beczki - czy wszystkie planujecie kupno takiego -bujaczka-leżaczka przed porodem? Czy dopiero później, jak dziecko podrośnie? Czy w ogóle jest on niezbędny?
ja już kupiłam, tylko na razie taki do 11 kg za 80 zł, potem jak mały podrośnie to zobaczę jak się taki sprawdzał i czy warto kupować większyIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Co do bujaczka, to mi został kupiony ale jeszcze go nie widziałam - ooo taki
http://www.brightstarts.pl/index.php?p2441,lezaczek-hybrydowy-coco-cafe-ingenuity-60032
Fajnie wygląda, tylko że też jest do 9 kg więc szybko nam maluchy wyrosną a już kosztuje 250 zł, dlatego ja znalazłam tańszy na początekIda lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Witam sie i ja
Marlena
Wstalam z bolem glowy, wzielam dwie tabletki mamarin, wypilam kawe i chyba przeszlo. Dzis wybieram sie na lumpy moze cos upoluje ladnego
Fasia o 10.30 zaciskam kciuki i pomodle sie za Ciebie Kochana, trzymaj sie, badz dzielna!! A lekarze czasami coś chlapną glupiego, ehhh.
Weronika wczoraj czytalam sobie Twoj pamietnik, kurcze alez masz tych tatuazy fajnie, fajniena zdjeciach widac ramiona od zewnetrzenej strony, od wewnwetznej mam pelne ramiona, szyja i klatka rowniez, ( zaslonione wlosami) cale plecy i nogi...prowadzimy wlasne studio wiec moge
Lali lubi tę wiadomość