Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Wiem wiem, ale to prezent od mamy więc nie będę marudziła
My chcemy kupić jeszcze jeden właśnie do 18 kg
No ja własnie też jak mały podrośnie i w ogóle będzie chciał leżeć w takim bujaczku bo to też nie jest wykluczone że będzie sprzeciwto kupimy taki większy już na dłużej
-
ja mam bardzo podobny do tego, w czerwone kropki, ma tylko ciensze plozy
http://cdn.babyworld.co.uk/wp-content/uploads/2013/09/Baby-by-Chad-Valley-Bouncer.jpg?bdfdceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:10
Ida lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
FASIA trzymam kciuki!!! bądź dzielnapowodzenia!!! wszystko będzie dobrze zobaczysz:)
ja mam leżaczek bujaczek ściągany z USA, do dziś go nie widzę nigdzie w PL. wystarczy spokojnie do pół roczku, mam go po córci:)
taki na drutach jako nóżki i on się buja:) ma wibracje i melodie różne:)
po córce mi został, chyba jedyna rzecz ufff:P
a ja właśnie po zakupach lumpowych, mam spodnie ciążowe, kremowe z HM one chyba na mnie czekały!! są idealne!!!aaaaa zadowolona jestem:) mam kilka zdobyczy dla młodej ale to jeszcze nie to jak na nowy towar:P
Amy świetny sen:) myślę że to wina forum:) wystarczy że przeczytasz nawet pobieżnie a potem efekt masz bo w mózgu się zapisało;)
a jak tam dziś Twoja dziura w brzuchu??
co do otwartego domu to ufff, u mnie azyl:) nikt do nas nie przychodzi:) oprócz zapowiedzianych wizyt których jest mało:)
nam jest z tym dobrze:)
i nie że nas nie lubią tylko my latami dorabialiśmy z mężem w weekendy a wiadomo że w weekend najwięcej się spotyka ze znajomymi, a nas zwyczajnie nie ma, i każdy się przyzwyczaił że nas nie ma. a jak jesteśmy to sami się przypominamy:)
ale mam koleżankę z takim otwartym domem, ona chyba to lubi ale widzę czasem że jest zmęczonaIda, Amy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Wczoraj dostałam zjebki od mojegowrócił wcześniej z pracy a ja na kolanach w kuchni i szczotka fugi szoruje. A kuchnie mam dużą... wszystko musze robić w ukryciu przed moim bo on mi wtedy albo marudzi, że środkami dziecko truje albo zabiera mi pracę i sam robi. A ja lubię jak jest zrobione po mojemu. Dziś rano jak wstałem to byłam szczęśliwa widząc moje fugi w kuchni
-
Ida wrote:Którejś już puchną nogi? Ja coś chyba już czuję. Co na zatrzymanie wody w organizmie?
Mi mąż codziennie wieczorem masuje stopy i łydki to jak nawet podpuchna przez cały dzień to mija i na razie jest ok, także polecam wykorzystac mężaIda, weronika86 lubią tę wiadomość
-
o ja mam bardzo podobny do tego
Ida kurcze nie wiem, aż sama jestem ciekawa jak walczyłam z tym w poprzedniej ciąży w maju.
chyba sie nie da z tym walczyć.....kurcze....tak mi sie zdaje
a może trzeba unikać soli? podobno sól zatrzymuje wodę...
ale serio nie pamietam, no i chyba pić dużo trzeba żeby wypłukiwac toksyny z organizmuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:16
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:o ja mam bardzo podobny do tego
Ida kurcze nie wiem, aż sama jestem ciekawa jak walczyłam z tym w poprzedniej ciąży w maju.
chyba sie nie da z tym walczyć.....kurcze....tak mi sie zdaje
a może trzeba unikać soli? podobno sól zatrzymuje wodę...
ale serio nie pamietam, no i chyba pić dużo trzeba żeby wypłukiwac toksyny z organizmu
No mój też tak wygląda właśnie -
Ola89 wrote:No mój też tak wygląda właśnie
jestem z niego zadowolona:)
no właśnie IDa, chyba pić dużo trzeba, no i na pewno ruszać się, może jakieś szybsze spacerki??
ja wczoraj mojego wyciągnęłam wieczorem na nogach do sklepu to mi się od razu inaczej funkcjonowało:) -
Robotka1 wrote:dla mnie jest niezawodny, przechodziło go już 4 dzieci a wygląda jak nóweczka, kolory idealne, nie krzywi się ani nic.
jestem z niego zadowolona:)
no właśnie IDa, chyba pić dużo trzeba, no i na pewno ruszać się, może jakieś szybsze spacerki??
ja wczoraj mojego wyciągnęłam wieczorem na nogach do sklepu to mi się od razu inaczej funkcjonowało:)
O to super że się sprawdził, bo na początku myślałam, że te druciki będą może za mało stabilne. A powiedz czy dziecko nie siedziało w tym bujaku za pionowo> bo tak jak go rozłożyłam to takie wrażenie miałam że strasznie pionowy jest -
My mamy taki jeszcze po starszym synku i jest jak nowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d081c4f00b8a.jpg
Jest do 18 kg i oparcie sie reguluje, mój trzylatek do dziś lubi ten leżaczekteraz jest to dla niego krzesełko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:37
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:O to super że się sprawdził, bo na początku myślałam, że te druciki będą może za mało stabilne. A powiedz czy dziecko nie siedziało w tym bujaku za pionowo> bo tak jak go rozłożyłam to takie wrażenie miałam że strasznie pionowy jest