Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ania jestem :D
    hehe o rany, przejęzyczenie:D rozmawiałam z Olą, za chwilkę dołączyłaś i się pomyliłam, wybacz starej Kaśce:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jednak przysnelam sobie. Jesli chodzi o ksiazki ta Jezyk niemowlat super - tak slyszalam, i jeszcze chce zdobyc Puerwsze dwa lata z zycia dziecka - tykko ze naklad wyczerpany, moze znajd3 uzywke albo moze niedlugo wznowia.

Liloe no moze troche lepiej, juz mniej poplakuje ale naokolo pelno ciezarnych, poza Wami jeszcze sasiadka, 5 kolezanek z pracy, i prawie wszyscy maja jakies klopoty, polowa juz w szpitalu, i jeszcze Fasia i co chwile jakies info do mnie z roznych stron dociera i to tez jakos podswiadomie mi stres poteguje. Zastanawiam sie tez kiedy zrobic sobie ta kontrole u gina, wczoraj myslalam ze wytrzymammax po weekendzie, potem myslalam przyszly czw albo piatek, no nie wiem, moj mozg mimo ze ciezarny za duzo mysli jednak ech.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe o rany, przejęzyczenie:D rozmawiałam z Olą, za chwilkę dołączyłaś i się pomyliłam, wybacz starej Kaśce:)

Heh... spoko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida.Ola widzę,że plan macie jak ja :-) do.świat, potem przerwa świąteczna wracam na 1,5 tygodnia ferie. Potem już nie wracam do pracy od lutego.
    Przy starszych córkach pracowałam do 8 miesiąca. Teraz mam więcej troszkę lat ;-) oskara mi nie dadzą że będę łazić,a sama dyrekcja mnie wysyła żeby odpoczywać :-)

Ida, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ida.Ola widzę,że plan macie jak ja :-) do.świat, potem przerwa świąteczna wracam na 1,5 tygodnia ferie. Potem już nie wracam do pracy od lutego.
    Przy starszych córkach pracowałam do 8 miesiąca. Teraz mam więcej troszkę lat ;-) oskara mi nie dadzą że będę łazić,a sama dyrekcja mnie wysyła żeby odpoczywać :-)

Ja już widzę że jest mi coraz ciężej a męczyć się nie mam zamiaru. Na razie nie chcę siedzieć w domu bo dobrze się czuję a do świąt blisko to wytrzymam potem 2 tygodnie wolnego to odpocznę a styczeń u mnie w firmie zaczynamy od 7 po Trzech królach także tylko 1,5 tygodnia i zwolnienie :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:06

CzaryMary, Ola89, Hela85, KasiaKwiatek, Krysti, Robotka1, MartaAlvi, mantissa, weronika86, Justinka, Dajana28 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:23

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    posprzątane :)

Ciekawe jak tam Fasia. Cały czas o niej myślę.
    Hwesta - jakie spotkanie mikołajkowe ?

wklejam fotki ciuszków lumpowych oraz furę dla juniora:

6735fdbcb6de8dc7m.jpg

5d29545c15b93b30m.jpg

87db13638499eb00m.jpg

0d4433f929e87571med.jpg

ja dokładnie taki sam wózek kupuję :) tylko brązowy :)

CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Czary Mary - super rzeczy, a tan wózek tak mi się podoba że szok!!! To od początku mój typ nr 1 z dwóch, które mam (drugi to Bebetto Holland). Kupiłaś już Riko?? Ile dałaś? 2 w 1 ?

Mi też się bardzo podoba, jest lekki i bardzo zwrotny oglądałam już go wielokrotnie i coraz bardziej się przekonuj do niego :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Czary Mary - super rzeczy, a tan wózek tak mi się podoba że szok!!! To od początku mój typ nr 1 z dwóch, które mam (drugi to Bebetto Holland). Kupiłaś już Riko?? Ile dałaś? 2 w 1 ?

Ida - supcio brzusio :)

tak, kupiłam juz Riko bo nie brałam żadnego innego pod uwagę :) taka miłość od pierwszego wejrzenia. Jest to wersja 3 w 1 ( gondola, spacerówa i nosidełko)
    Dałam za niego 1300 z kawałkiem - dokładnie nie pamiętam :)

Uważam że ten wózek jest super! bardzo skrętny. łatwo zdejmuje się te wszystkie nadstawki, ma super amortyzatory i wiele wiele innych przydatnych rzeczy.

Oczywiście tak na prawdę recenzję będę mogła dać jak zacznę użytkować go z bąblem w środku :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary miałyśmy sie spotkać 15.11 ale nie wyszło i była propozycja przełożenia na 6.12- Złote Tarasy Costa. I tak pytam kto jest chętny

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary Mary wyjebisty wózek!!!! nooo na żywo od razu lepiej oglądać takie cacka:D
    zrób foty dokładne spacerówki co? pliiis:D no i gondolki w środku:D

o jesu podoba mi się jak mój bebetto:D

no i w Riko sa ładnie zabudowane boki spacerwóki w porównaniu do tego co Amy pokazywała:)

aaa Czary Mary nie szkoda Ci że gwarancja juz leci a wózek stoi??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:10

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki, mam nadzieję że dziś lepsze nastroje, ja mam od rana nastawienie że u Fasi będzie dobrze, jakieś takie wewnętrzne odczucie i tego się trzymam.

Co do pracy to ja bym chciała do 8 miesiąca bo mam blisko a siedzę i mapki nakreślam więc to spokojna i relaksująca praca a w domu bym ześwirowała.
    Wczoraj mąż mi zrobił niespodziankę i przyniósł z suszarni całą furę łachów do prasowania, 2 h machania żelazkiem, masakra, może by ktoś wymyślił robota do prasowania plisss

CzaryMary fajna bryczka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:19

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Tylko 1300 za 3 w 1 ?? Takich cen nie ma nawet na allegro. Gdzie go dorwałaś?? :P
    Ja od początku się w nim zakochałam, chyba o tym już pisałam tutaj. Zobaczyłam go przypadkiem u koleżanki na ulicy kiedy jeszcze nie myślałam w ogóle o wózkach, bo byłam w 14 tygodniu. I tak chyba już zostanie, myślę. Nie ma sensu przekopywać wszystkich ofert, bo zwariować można.

Powiedz mi, to polska firma?

ja będę kupowała w takim małym sklepiku w mnie w mieście, jest taniej niż na allegro za 3w1 cena to 1500 zł

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm super ten wózek :D proszę o jego dokładna nazwę :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hmmm super ten wózek :D proszę o jego dokładna nazwę :D

Riko nano alu-tech

CzaryMary, hwesta lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Tylko 1300 za 3 w 1 ?? Takich cen nie ma nawet na allegro. Gdzie go dorwałaś?? :P
    Ja od początku się w nim zakochałam, chyba o tym już pisałam tutaj. Zobaczyłam go przypadkiem u koleżanki na ulicy kiedy jeszcze nie myślałam w ogóle o wózkach, bo byłam w 14 tygodniu. I tak chyba już zostanie, myślę. Nie ma sensu przekopywać wszystkich ofert, bo zwariować można.

Powiedz mi, to polska firma?

A kupujesz do niego fotelik czy jakiś lepszy osobno? Bo różne opinie słyszałam o tych fotelikach w zestawach do wózków

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to spotkanie do warszawy to może i ja bym się wybrała,odwiedziłabym znowu brata i sprawdziła jak tam lokatorka mojego mieszkania czy go nie rozniosła bo ostatnio sąsiedzi do mnie dzwonili że jakaś mega impreza była

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida - kupiłam go na Marywilskiej w Warszawie. spojrzałam teraz na paragon. Cena wózka - 1280 złotych :) Tak, to polska firma.

poniżej przesyłam filmik, który jeszcze bardziej utwierdził nas w decyzji jego kupna :)

https://www.youtube.com/watch?v=91G7D-wklf4

Robotka - fakt, gwarancji trochę szkoda ale co ja mam poradzić, że nie mogłam się już doczekać :) ten typ tak ma - głupol jestem. Tfu, tfu - mam nadzieję, że nic z nim nie będzie się działo.

Zaraz wrzucę foty gondolki i nosidełka. Spacerókę mam u rodziców, bo nie mam tyle miejsca w chacie :)

Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 1184 1185 1186 1187 1188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ