Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jednak przysnelam sobie. Jesli chodzi o ksiazki ta Jezyk niemowlat super - tak slyszalam, i jeszcze chce zdobyc Puerwsze dwa lata z zycia dziecka - tykko ze naklad wyczerpany, moze znajd3 uzywke albo moze niedlugo wznowia.
Liloe no moze troche lepiej, juz mniej poplakuje ale naokolo pelno ciezarnych, poza Wami jeszcze sasiadka, 5 kolezanek z pracy, i prawie wszyscy maja jakies klopoty, polowa juz w szpitalu, i jeszcze Fasia i co chwile jakies info do mnie z roznych stron dociera i to tez jakos podswiadomie mi stres poteguje. Zastanawiam sie tez kiedy zrobic sobie ta kontrole u gina, wczoraj myslalam ze wytrzymammax po weekendzie, potem myslalam przyszly czw albo piatek, no nie wiem, moj mozg mimo ze ciezarny za duzo mysli jednak ech. -
nick nieaktualnyIda.Ola widzę,że plan macie jak ja
do.świat, potem przerwa świąteczna wracam na 1,5 tygodnia ferie. Potem już nie wracam do pracy od lutego.
Przy starszych córkach pracowałam do 8 miesiąca. Teraz mam więcej troszkę latoskara mi nie dadzą że będę łazić,a sama dyrekcja mnie wysyła żeby odpoczywać
Ida, Hela85 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Ida.Ola widzę,że plan macie jak ja
do.świat, potem przerwa świąteczna wracam na 1,5 tygodnia ferie. Potem już nie wracam do pracy od lutego.
Przy starszych córkach pracowałam do 8 miesiąca. Teraz mam więcej troszkę latoskara mi nie dadzą że będę łazić,a sama dyrekcja mnie wysyła żeby odpoczywać
Ja już widzę że jest mi coraz ciężej a męczyć się nie mam zamiaru. Na razie nie chcę siedzieć w domu bo dobrze się czuję a do świąt blisko to wytrzymam potem 2 tygodnie wolnego to odpocznę a styczeń u mnie w firmie zaczynamy od 7 po Trzech królach także tylko 1,5 tygodnia i zwolnienieKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:
ja dokładnie taki sam wózek kupujętylko brązowy
CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czary Mary - super rzeczy, a tan wózek tak mi się podoba że szok!!! To od początku mój typ nr 1 z dwóch, które mam (drugi to Bebetto Holland). Kupiłaś już Riko?? Ile dałaś? 2 w 1 ?
Mi też się bardzo podoba, jest lekki i bardzo zwrotny oglądałam już go wielokrotnie i coraz bardziej się przekonuj do niegoCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Czary Mary - super rzeczy, a tan wózek tak mi się podoba że szok!!! To od początku mój typ nr 1 z dwóch, które mam (drugi to Bebetto Holland). Kupiłaś już Riko?? Ile dałaś? 2 w 1 ?
Ida - supcio brzusio
tak, kupiłam juz Riko bo nie brałam żadnego innego pod uwagętaka miłość od pierwszego wejrzenia. Jest to wersja 3 w 1 ( gondola, spacerówa i nosidełko)
Dałam za niego 1300 z kawałkiem - dokładnie nie pamiętam
Uważam że ten wózek jest super! bardzo skrętny. łatwo zdejmuje się te wszystkie nadstawki, ma super amortyzatory i wiele wiele innych przydatnych rzeczy.
Oczywiście tak na prawdę recenzję będę mogła dać jak zacznę użytkować go z bąblem w środkuIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czary Mary wyjebisty wózek!!!! nooo na żywo od razu lepiej oglądać takie cacka:D
zrób foty dokładne spacerówki co? pliiis:D no i gondolki w środku:D
o jesu podoba mi się jak mój bebetto:D
no i w Riko sa ładnie zabudowane boki spacerwóki w porównaniu do tego co Amy pokazywała:)
aaa Czary Mary nie szkoda Ci że gwarancja juz leci a wózek stoi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:10
-
nick nieaktualnyHej babeczki, mam nadzieję że dziś lepsze nastroje, ja mam od rana nastawienie że u Fasi będzie dobrze, jakieś takie wewnętrzne odczucie i tego się trzymam.
Co do pracy to ja bym chciała do 8 miesiąca bo mam blisko a siedzę i mapki nakreślam więc to spokojna i relaksująca praca a w domu bym ześwirowała.
Wczoraj mąż mi zrobił niespodziankę i przyniósł z suszarni całą furę łachów do prasowania, 2 h machania żelazkiem, masakra, może by ktoś wymyślił robota do prasowania plisss
CzaryMary fajna bryczka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:19
-
Ida wrote:Tylko 1300 za 3 w 1 ?? Takich cen nie ma nawet na allegro. Gdzie go dorwałaś??
Ja od początku się w nim zakochałam, chyba o tym już pisałam tutaj. Zobaczyłam go przypadkiem u koleżanki na ulicy kiedy jeszcze nie myślałam w ogóle o wózkach, bo byłam w 14 tygodniu. I tak chyba już zostanie, myślę. Nie ma sensu przekopywać wszystkich ofert, bo zwariować można.
Powiedz mi, to polska firma?
ja będę kupowała w takim małym sklepiku w mnie w mieście, jest taniej niż na allegro za 3w1 cena to 1500 zł -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Tylko 1300 za 3 w 1 ?? Takich cen nie ma nawet na allegro. Gdzie go dorwałaś??
Ja od początku się w nim zakochałam, chyba o tym już pisałam tutaj. Zobaczyłam go przypadkiem u koleżanki na ulicy kiedy jeszcze nie myślałam w ogóle o wózkach, bo byłam w 14 tygodniu. I tak chyba już zostanie, myślę. Nie ma sensu przekopywać wszystkich ofert, bo zwariować można.
Powiedz mi, to polska firma?
A kupujesz do niego fotelik czy jakiś lepszy osobno? Bo różne opinie słyszałam o tych fotelikach w zestawach do wózków -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda - kupiłam go na Marywilskiej w Warszawie. spojrzałam teraz na paragon. Cena wózka - 1280 złotych
Tak, to polska firma.
poniżej przesyłam filmik, który jeszcze bardziej utwierdził nas w decyzji jego kupna
https://www.youtube.com/watch?v=91G7D-wklf4
Robotka - fakt, gwarancji trochę szkoda ale co ja mam poradzić, że nie mogłam się już doczekaćten typ tak ma - głupol jestem. Tfu, tfu - mam nadzieję, że nic z nim nie będzie się działo.
Zaraz wrzucę foty gondolki i nosidełka. Spacerókę mam u rodziców, bo nie mam tyle miejsca w chacie
Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość