Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Ida - kupiłam go na Marywilskiej w Warszawie. spojrzałam teraz na paragon. Cena wózka - 1280 złotych
Tak, to polska firma.
poniżej przesyłam filmik, który jeszcze bardziej utwierdził nas w decyzji jego kupna
https://www.youtube.com/watch?v=91G7D-wklf4
Robotka - fakt, gwarancji trochę szkoda ale co ja mam poradzić, że nie mogłam się już doczekaćten typ tak ma - głupol jestem. Tfu, tfu - mam nadzieję, że nic z nim nie będzie się działo.
Zaraz wrzucę foty gondolki i nosidełka. Spacerókę mam u rodziców, bo nie mam tyle miejsca w chacie
A kupiłaś z fotelikiem czy bez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:25
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No moja praca jest cały czas na.nogach, w ruchu, nie da się.prowadzić wf na siedząco cały czas. Poza tym hałas i tłok w szkole, piłki latają, że muszę ich unikać. Moja praca jakby nie było fizyczna...
Wózek piękny! Cena też.
Co do spotkania to ja tym razem niestety nie dam rady, muszę wyjechać na tydzień do Kutna
Oooo widzę że do mnie się wybieraszJa mieszkam w Kutnie
-
CzaryMary wrote:Ida - kupiłam go na Marywilskiej w Warszawie. spojrzałam teraz na paragon. Cena wózka - 1280 złotych
Tak, to polska firma.
poniżej przesyłam filmik, który jeszcze bardziej utwierdził nas w decyzji jego kupna
https://www.youtube.com/watch?v=91G7D-wklf4
Robotka - fakt, gwarancji trochę szkoda ale co ja mam poradzić, że nie mogłam się już doczekaćten typ tak ma - głupol jestem. Tfu, tfu - mam nadzieję, że nic z nim nie będzie się działo.
Zaraz wrzucę foty gondolki i nosidełka. Spacerókę mam u rodziców, bo nie mam tyle miejsca w chacie
A mogłabyś napisać jakieś dane tego sklepu? Też bym chętnie już kupiła ten wózek jak taka dobra cena, 200 zł mniej niz u mnie to warto -
Kasia w ogóle praca w warunkach szkolnych nie sprzyja ciąży. Ja uczę młodzież ale przychodzą wiecznie chorzy jak nie angina to grypa, jak nie grypa zwykła to jelitówka jak nie to to nawet półpasiec często się zdarza dlatego zwolnienie mam właściwie od początku ale to nie jedyny powód a bardzo lubię moją pracę i gdybym mogła pewnie do końca bym pracowała.
Wózek Marysi Czary Mary świetny i chyba też się zaczynam napalać na niego!
Ida masz podobne kształty teraz do moich.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pracuję w firmie 30-osobowej ale u mnie jest to samo, wszyscy przychodzą chorzy potemja to łapię, ostatnio koleżanka przyszła z jelitówką i sie chwali że całą noc nie spała bo miała przeboje i ona i jej dzieci i że jakoś dała radę do pracy przyjść po kilki dniach i ja miałam biegunkę...
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:CzaryMary - SUPER, SUPER, SUPER!
Ja też myślę o tym szarym kolorze, choć koleżanka miałą to latte i też był fajny. Inne ciemne mi się nie podobają.
Nie zdecydowałaś się na fotelik innej "lepszej" firmy?
ja właśnie latte kupuję, widziałam w sklepie i kolor jest ślicznyIda lubi tę wiadomość