X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    CzaryMary - SUPER, SUPER, SUPER! :)

Ja też myślę o tym szarym kolorze, choć koleżanka miałą to latte i też był fajny. Inne ciemne mi się nie podobają.

Nie zdecydowałaś się na fotelik innej "lepszej" firmy?

no wlaśnie nie jestem w 100% przekonanan do tego fotelika. ale za tą cenę żal było nie wziąć :) pogłówkuję jeszcze trochę, poczytam i może dokupię coś lepszego.

aaaa i przypomniało mi się, że mama chyba utargowała 20 albo 30 zł mniej :)czyli wyjściowa cena to pewnie 1300 - 1310 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:51

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:28

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc tak: to była promocja te 1300 zł juz jej nie ma, teraz powyżej 1500 kosztuje niestety, także Marysi się udało :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nie no, nie mówię, że jest zły, tylko sama zastanawiam się nad sensem kupowanie tego lepszego.
    wiadomo że fotelik być musi ale kto to naprawdę wie jak to jest z tym bezpieczeństwem, mój mąż jak miał ok 2 lat miał z rodzicami bardzo poważny wypadek, wyleciał przez szybe i wylądował w polu daleko od wypadku, szukali go długo a on spał sobie w tym polu i nic mu się nie stało, lekkie zadrapania powierzchowne miał a rodzice ciężko poszkodowani w szpitalu leżeli,jego babcia do dziś mówi że to cud był

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nie no, nie mówię, że jest zły, tylko sama zastanawiam się nad sensem kupowanie tego lepszego.

no właśnie na ten moment nie mam zdania :)

odnośnie prezentów dla siostrzeńców to ja tez mam mętlik w głowie. Mam do obdarowania 3 dziewczynki ( 6-11 lat) i 2 chłopców ( 8-13 lat. Nie jestem w stanie dać im jakichś wypasionych prezentów bo już sporo tego towarzystwa no i sama nie wiem...

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:29

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuu Hela - ależ szczęście miał Twój mąż. Brrr nie mogę sobie wyobrazić co musieli przezywać rodzice jak nie wiadomo było gdzie on jest .

wow no to miałam szczęście jeśli chodzi o ten wózek. Fajnie :)
    Ja myślę, że one w nowym roku tak czy siak będą tańsze. Moim zdaniem warto tam zadzwonić co jakiś czas i podpytać :)

Ida, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no właśnie na ten moment nie mam zdania :)

odnośnie prezentów dla siostrzeńców to ja tez mam mętlik w głowie. Mam do obdarowania 3 dziewczynki ( 6-11 lat) i 2 chłopców ( 8-13 lat. Nie jestem w stanie dać im jakichś wypasionych prezentów bo już sporo tego towarzystwa no i sama nie wiem...
    dziewczynkom kupuje zawsze jakieś drobiazgi typu biżuteria z H&M i domowe ciasteczka rok w rok ale ze starszymi chłopcami to problem bo zabawki już nie kupisz

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    dziewczynkom kupuje zawsze jakieś drobiazgi typu biżuteria z H&M i domowe ciasteczka rok w rok ale ze starszymi chłopcami to problem bo zabawki już nie kupisz

hela a podrzuciłabyś przepis na ciasteczka ? Byłabym bardzo wdzięczna.
    Ostatnio próbowałam zrobić i mi nie wyszły. Ciasto kleiło się niemiłosiernie i w końcu poległam. Ciasto wylądowało w koszu.

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja liczę na noworoczne poromocje, bo i chyba na wózki robią :P

ja też myślę, że po nowym roku będzie taniej

Ida lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może od producenta się uda kupić taniej taki wózek
    http://www.sportline.riko.pl/kontakt/?lang=pl

Ida lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet zrezygnowałam z isofixa jak sobie na ten temat poczytałam w necie, bo to tylko jedna gwiazdka więcej a koszt 500-600 zł i nie każdy fotelik pasuje

Ida lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że wszystkie teraz szturmem na riko :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hela a podrzuciłabyś przepis na ciasteczka ? Byłabym bardzo wdzięczna.
    Ostatnio próbowałam zrobić i mi nie wyszły. Ciasto kleiło się niemiłosiernie i w końcu poległam. Ciasto wylądowało w koszu.
    mogę jakieś podrzucić tylko moje są wegańskie a to zupełnie inne smaki, u Nas dzieciaki od dziecka przyzwyczajone do wegańskich smaków

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    wiadomo że fotelik być musi ale kto to naprawdę wie jak to jest z tym bezpieczeństwem, mój mąż jak miał ok 2 lat miał z rodzicami bardzo poważny wypadek, wyleciał przez szybe i wylądował w polu daleko od wypadku, szukali go długo a on spał sobie w tym polu i nic mu się nie stało, lekkie zadrapania powierzchowne miał a rodzice ciężko poszkodowani w szpitalu leżeli,jego babcia do dziś mówi że to cud był

Naprawdę Twój mąż i cała rodzina miała szczęście. Cieszę się że tak się wszystko skonczyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:15

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    mogę jakieś podrzucić tylko moje są wegańskie a to zupełnie inne smaki, u Nas dzieciaki od dziecka przyzwyczajone do wegańskich smaków

A tym lepiej :) dzięki

Hela85 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co do fotelików to racja, nie wiadomo czy tak na prawdę te z gorszej półki cenowej są faktycznie takie złe.
    pamiętacie(tylko nie pamiętam czy w tym czy w zeszłym roku) był w Polsce wypadek gdzie drzewo się zwaliło i przez przednią szybę wpadło i zabiło noworodka w foteliku?
    gwiazdki na pewno nie miały tu nic do rzeczy.

ee ja tam nie jestem pewna czy na wózki są takie noworoczne wyprzedaże, raczej jak się trafią to tak "od okazji do okazji" no ale zobaczymy:)

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Naprawdę Twój mąż i cała rodzina miała szczęście. Mój mąż jak miał 13 lat jechał z rodzicami i również mieli poważny wypadek. Mąż nie był zapięty i w sumie szczęście - bo też wypadł przez szybę znaleźli go zdala od auta. Był w śpiączce, jego mamie się nic nie stało szukała już dla niego księdza. Jego tata był przytomny i spytał się tylko co z P. Wszyscy bali się o niego. Tego samego dnia zmarł jego ojciec a P. się obudził. Jego mama mówi że oddał mu życie.

no i się popłakałam.

‹‹ 1186 1187 1188 1189 1190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ