Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry :* ja dopiero wstalam..ahh te bez senne noce..
U mnie dzis Black Friday! I chyba ruszam na miastow H&M i Cubus mega przeceny
!!!!
Co do fotelika to ja kupuje osobno i zdecydowalam sie jednak na Maxi Cosi Cabrio z bazą.sylvia007, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:No to jest racja, ja nie będę szalała na pewno z najdroższym fotelikiem bo dla mnie to marketing jest. W takim wypadku główną rolę gra jednak szczęście, a fotelik to raczej sie nie rozpadnie, grunt żeby miał dobre mocowanie pasami, na to warto zwrócic uwagę.
To właśnie on polecił mi recaro, bo w swoim samochodzie tym na wyścigi, też ma fotel tej firmy. Wytłumaczył mi np. jak ważna jest stabilizacja głowy dodatkowa, a w niewielu fotelikach to jest.
Ida lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry :* ja dopiero wstalam..ahh te bez senne noce..
U mnie dzis Black Friday! I chyba ruszam na miastow H&M i Cubus mega przeceny
!!!!
Co do fotelika to ja kupuje osobno i zdecydowalam sie jednak na Maxi Cosi Cabrio z bazą.Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta- słuchaj się lekarza i odpoczywaj, nie przemęczaj się.
haneczka - mi lekarz powiedział, żeby z żelazem nie łączyć magnezu.
krysti - wózeczek który wkleiłaś tez mi się bardzo podoba
Hela- wielkie dzięki za przepisy
Sylvia - hej
Rudzia Ty to juz powinnaś ubranka kupowac na 10 lat , bo chyba na wcześniejsze już wszystko maszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:44
sylvia007, Hela85, Rudzia, misia83, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ojj dziewczyny no nie da sie tak bez zskupow zyc
hehe i to na dodatek jak sa takie przeceny :Dto nie czesto sie zdarza
a ubrsnks na pewno wieksze bede kupowac
te szare spodnie co wczorsj pokszywslam wam to chyvs jednak bedzie miala na nastepna wiosne takie jakies sporawe sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dokładnie. Ja sama nie wiem jeszcze na jaki fotelik się zdecydujemy, mąż chce koniecznie Recaro, a ja mam swoje zdanie na ten temat, że to trochę marketing jest. Nie neguję oczywiście ich jakości, ale żaden fotelik nam nie zagwarantuje 100% bezpieczeństwa.
Jak już to myślę, by ten kolejny kupić lepszy, a ten pierwszy mieć z zestawu.My ten mniejszy fotelik kupiliśmy chyba za 350 zł z wyprzedaży styczniowej, a ten kolejny w którym Gabi już ponad 2 lata jeżdzi za 799 zł i powiem Ci, że obajak nowe wyglądają, z pasami zupełnie nic się nie dzieje, a tapicerka jest genialna.
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ojj dziewczyny no nie da sie tak bez zskupow zyc
hehe i to na dodatek jak sa takie przeceny :Dto nie czesto sie zdarza
a ubrsnks na pewno wieksze bede kupowac
te szare spodnie co wczorsj pokszywslam wam to chyvs jednak bedzie miala na nastepna wiosne takie jakies sporawe sa
albo Ty będziesz w nich śmigaćRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro idę na andrzejki, lekarz pozwolił. Będzie Urszula i Markowska i open bar,chociaz nie skorzystam i mnoooostwo zarcia
trochę się boje ze głośno bedzie,ale lekarz mowi,ze dziecko lubi muzykę
na szczęście mamy wejściówki vip to będę mogła siedzieć
pierwsze wyjście z brzuszkiem na impreze,chyba pierwszy raz nie będę piła :p
CzaryMary, sylvia007, Hela85, KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:My też myślimy o Recaro z bazą. Poza wynikami testów zderzeniowych przemawia do mnie świetna jakość materiałów (wg mnie bardzo przyjazna dla skóry faktura). Wszystko się okaże po przymiarkach do samochodu.
-
A ja was sie chcialam zapytac czy zrezygnowalyscie z jakichs kosmetykow w ciazy? I jakiego dezodorantu uzywacie? Bo ja chce znelezc jakis najmniej szkodliwy wlasnie. Znam dziewczyne ktora przez cala ciaze bardzo smeirdziala potem
. Tak chodzila do pracy. Bylam tym zdegustowana ale teraz to rozumiem. Napewno postsaram sie uzywac jak najmniej albo jakiegos nieszkodliwego dezodorantu podczas karmienia, bo wszystkie te substancje ida do mleka
. Perfumy, konserwanty, stabilizatory
-
PsotkaKotka wrote:A ja was sie chcialam zapytac czy zrezygnowalyscie z jakichs kosmetykow w ciazy? I jakiego dezodorantu uzywacie? Bo ja chce znelezc jakis najmniej szkodliwy wlasnie. Znam dziewczyne ktora przez cala ciaze bardzo smeirdziala potem
. Tak chodzila do pracy. Bylam tym zdegustowana ale teraz to rozumiem. Napewno postsaram sie uzywac jak najmniej albo jakiegos nieszkodliwego dezodorantu podczas karmienia, bo wszystkie te substancje ida do mleka
Ja używam takich samych kosmetyków co przed ciąża, dezodoranty i perfumy też, nie wyobrażam sobie śmierdzieć potem tylko dlatego że jestem w ciąży...KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:A ja was sie chcialam zapytac czy zrezygnowalyscie z jakichs kosmetykow w ciazy? I jakiego dezodorantu uzywacie? Bo ja chce znelezc jakis najmniej szkodliwy wlasnie. Znam dziewczyne ktora przez cala ciaze bardzo smeirdziala potem
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny