Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:nie:) jak położysz 3 kilowego malucha to automatycznie się trochę ugnie ten leżaczek:) a potem będzie się uginał po troszeczkę wraz z rosnącym dzieckiem:) aż około 6 miesiąca życia będzie na płasko:P
To superNie ma to jak doświadczona mama
Dla mnie to wszystko takie nowe
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:To super
Nie ma to jak doświadczona mama
Dla mnie to wszystko takie nowe
kurcze chciałabym już być po 30tcchyba by mi szybciej leciało;)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dla mnie jest niezawodny, przechodziło go już 4 dzieci a wygląda jak nóweczka, kolory idealne, nie krzywi się ani nic.
jestem z niego zadowolona:)
no właśnie IDa, chyba pić dużo trzeba, no i na pewno ruszać się, może jakieś szybsze spacerki??
ja wczoraj mojego wyciągnęłam wieczorem na nogach do sklepu to mi się od razu inaczej funkcjonowało:)
Robotka bo te rzeczy z FP są bardzo dobre jakościowo, mamy dużo zabawek z tej firmy, wszystkie jak nowe a niektóre używane dostaliśmy. -
Robotka1 wrote:a no pewnie:) zawsze to się coś człowiek dowie ciekawego:) a potem i tak musisz skalkulować sama co będzie dla Ciebie dobre a co złe:)
kurcze chciałabym już być po 30tcchyba by mi szybciej leciało;)
Zleci, po świętach zaczniemy już wchodzić w 3 trymestr, także oby do świąt a potem myślę, że czas bedzie mijał szybciejweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Cześć dziewczyny. Planowana operacja na 10.30.. jak mnie lekarze wkurwiaja .. ordynator na obchodzie już na odchodne jeszcze do mnie "ale wie pani że to nie jest złoty środek?" Nosz Kur*** po co mi to mówią jeszcze na chwilę przed jak i tak sram po gaciach ze strachu?
(
Odezwę się jutro, bo po zabiegu 24godz leżenia mnie czeka..
Fasiu Kasiu chyba wszystkie Kwietniówki jesteśmy teraz.myślami z TobąAnka1501, Hela85, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, tak z innej beczki - czy wszystkie planujecie kupno takiego -bujaczka-leżaczka przed porodem? Czy dopiero później, jak dziecko podrośnie? Czy w ogóle jest on niezbędny?
ja nie planujęchyba dziecko bez neigo przeżyje
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy świetny sen:) myślę że to wina forum:) wystarczy że przeczytasz nawet pobieżnie a potem efekt masz bo w mózgu się zapisało;)
a jak tam dziś Twoja dziura w brzuchu??
jeszcze mlody jej nie znalazł i nie pcha łap
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:01
Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie, jeszcze tylko troszkę, a potem święta, a co za tym idzie III trymestr. Niesamowite...
Mi szybko zleci czas bo w pracy mam dużo spraw do świąt, potem już 19 zaczynam przerwę świąteczną i tak do 4 stycznia ;)Potem 1,5 tyg pracy i ferie zimowe, a ja zaczynam L4
Widze że planujesz pracować do podobnego czasu jak jarazem pójdziemy na L4
Ida lubi tę wiadomość
-
OLA masz rację
FP ma dobre rzeczy ale i drogie;) przynajmniej niektóre;)
oj ja tak właśnie sobie myślę że przed świętami będzie zamieszanie, potem święta nowy rok, a potem się obudzimy w III trymestrze:) hehe ja też nie mogę w to uwierzyć że jeszcze z miesiąc i już 2/3 za mną będzieolka30 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Formalnie chcę iść od końca stycznia/początku lutego, ale że już w połowie stycznia są ferie zimowe to i tak ostatnie 2 tyg stycznia nie będę pracować. Ale tak na 8 miesiąc planowałam zwolnienie. I tak myślę, że może za późno i czy się ze wszystkim wyrobię...
Ja planuję albo od początku stycznia a jak wystarczająco odpocznę po świętach i będzie mi się chciało to do 20 stycznia popracuję maxIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:FASIA ja również jestem z Tobą kciukami, myślami i modlitwą! Będzie dobrze
ROBOTKA, OLA zgadzam się, rzeczy z FP są świetne jakościowo, bujaczki są wręcz nie do zdarcia.
Z książek polecam "Mamo, tato, co Ty na to" - ja nie czytałam jeszcze (dostanę pod choinkę, ale ponoć świetna jest. Dziś dostałam paczkę z księgarni internetowej i zasiadam do książki "Język niemowląt". Kupiłam wydanie specjalne "Język niemowląt+Język dwulatka" 2w1 za 34 zł
BAMBI jak humor, lepiej już troszkę?
Ponawiam pytanie o Clexane, czy ktoś jeszcze się kłuje? Coś mi świta, że chyba Kluska kiedyś wspominała, ale mogę się mylić.
Całą ciążę się kłujesz? -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:OLA masz rację
FP ma dobre rzeczy ale i drogie;) przynajmniej niektóre;)
oj ja tak właśnie sobie myślę że przed świętami będzie zamieszanie, potem święta nowy rok, a potem się obudzimy w III trymestrze:) hehe ja też nie mogę w to uwierzyć że jeszcze z miesiąc i już 2/3 za mną będzie
Ania jestem -
nick nieaktualny