Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:
U nas też ma być imię nad łóżeczkiem, ale obok chciałam naklejki -
nick nieaktualnyIda wrote:O, Amy - obczaj:
Wielofunkcyjny wózek Expander Mondo jest w zasadzie bratem bliźniakiem robiącego w Polsce furorę wózka Riko Nano. Podstawowe różnice między modelami to lekko odmienny design, inna kolorystyka stelaży oraz całkiem odmienna paleta kolorystyczna tapicerek ( Mondo dostępny jest w 2 liniach kolorystycznych Grey Line i Black Line).mnie sie lepiej prowadzilo mondo i mezowi tez takze to 200 zl roznicy za nosidelko to zadna roznica.. na necie mozna kupic taniej niz w sklepie bo juz patrzylam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:I jeszcze raz do Amy - Expander w tym ich zestawieniu ma ocenę 4.52 a Riko Nano 4.66
wizualnie tez niewielka
w sklepie chwalili oba modele wiec to kwestia kto co komu sie bardziej spodoba
bo roznice naprawde sa minimalne
CzaryMary, Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o tym laktarorze ? http://allegro.pl/laktator-elektryczny-sisi-podgrzewacz-do-butelek-i4758340734.html
Dużo osób kupuje więc się zastanawiam czy jest ok czy to jakiś badziew?
Mi koleżanka powiedziała że mi pożyczy ale jakoś nie chce po kimś zwłaszcza że ona teraz pożyczyła go żonie mojego byłego faceta ;| i jakoś mnie to całkowicie odpycha jakoś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam laktatora mie kupowac ale rozmawialam z kolezanka z pracy ktora karmila piersia i mowila mi ze jest on niezbedny nawet jesli sie nie ma problemu z pokarmem bo dziecko nie wyssie wszystkiego i pokarm trzeba sciagac zeby sie tych problemow nie nabawic... wied pewnie kupie wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 18:04
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tam Amy bzdura z tym odsysaniem!
dziecko wysysa ile potrzebuje, to co zostaje po prostu zostaje, dzięki temu Twoja laktacja dopasowuje się z dzieckiem idealnie. Ani razu nie użyłam z dziewczynkami, jadły pięknie, mimo że poraniły mnie na początku ale do wytrzymania i potem cycki same się dostosowały. Laktator przyda się gdy nie ma pokarmu a dziecko nie bardzo jeszcze umie ssać co się zdarza niestety, albo gdy mamy meganawał (bo normalny nawał każda przejdzie) i wtedy można sobie ulżyć. No i oczywiście jak jest konieczność odciągnięcia bo wychodzi mama, bierze lek itp.
Jeśli chodzi o dościąganie po dziecku BZDURA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 18:04
Amy, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:a tam Amy bzdura z tym odsysaniem!
dziecko wysysa ile potrzebuje, to co zostaje po prostu zostaje, dzięki temu Twoja laktacja dopasowuje się z dzieckiem idealnie. Ani razu nie użyłam z dziewczynkami, jadły pięknie, mimo że poraniły mnie na początku ale do wytrzymanie i potem cycki same się dostosowały. Laktator przyda się gdy nie ma pokarmu a dziecko nie bardzo jeszcze umie ssać co się zdarza niestety, albo gdy mamy meganawał (bo normalny nawał każda przejdzie) i wtedy można sobie ulżyć. No i oczywiście jak jest konieczność odciągnięcia bo wychodzi mama, bierze lek itp.
Jeśli chodzi o dościąganie po dziecku BZDURA!czyli nie musze sie sluchac i nie musze wcale kupowac bez potrzeby
Ida lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Mikolaj to super imie..niestety moj maz sie na nie nie zgodzil
Ech, to jak u mnie. Kojarzy mu się ze świętym Mikołajem i koniec. Ale czasami go lekko denerwuję, jak chodzę z brzuchem odkrytym i mówię, że Mikuś idzie.Amy, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoczywiście, że na razie nie kupujcie, jak będzie taka konieczność, tata idzie i od ręki kupi, a wydatek nie mały przecież, mamy sporo innych. Na prawdę wiele kobiet radzi sobie bez lakatora bez najmniejszego problemu
poczekajcie i podejmiecie decyzję w odpowiedniej chwili, może się też zdarzyć, że ktoś Wam da i szkoda kasy teraz.
Amy, Hela85, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie odradzam urządzenia samego w sobie, ale warto poczekać
żeby nie było haha
ja sama mam dostać od koleżanki medelę, wezmę skoro daje, ale czy użyję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 18:13
Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze dzisiaj dopiero poczulam taka prawdziwa milosc matki do dziecka
nie ze nie kochalam od poczatku... ale czekalam na taka fale ogromnej matczynej milosci
i dzisiaj mnie zaatakowala. Nawet sie poplakalam ze zaraz urodze i juz Olka we mnie nie bedzie...
i juz chcialam marudzic mezowi ze ja chce drugie! Zreszta dwa dni temu mu zapowidzialam ze jak urodze trzeba dorobic rodzenstwo
i na sama mysl ze musze na to czekac az do maja czy tam czerwca znow chce mi sie plakac!!!!!!
jestem CHORA :p
Hela85, KasiaKwiatek, mantissa, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość