X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    I dokładnie tak samo chce zrobić ja, naklejki i imię małej. Ale teraz w nosie nic nie będę kupowała niech on później jedzi i kupuje. W nosie mam ! Mała nie jest tylko moja ale i jego niech się zaangażuje to że jezdzi ze mną zawsze do lekarza to nie tylko na tym to polega.

Ja chce drzewko z sówkami przykleić za łóżeczkiem, a na łóżeczku girlande i z imieniem, a do karnisza doczepie popmpony z tiulu bo juz nawet zamówiłam

Krysti lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska przykro mi z powodu dziadzia... moj maz tez niedawno pochowal swojego... :(( trzymaj sie

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja chce drzewko z sówkami przykleić za łóżeczkiem, a na łóżeczku girlande i z imieniem, a do karnisza doczepie popmpony z tiulu bo juz nawet zamówiłam

nie gadaj :D ja tez chce drzewo kolorowe z 2 sowami,jedna zolta a druga rozowa :P

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:54

Rudzia, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela - prawdziwe skarby :-) a na pościeli to chyba gąski :-)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No ale wg męża ja wymyślam i teraz to nie jest potrzebne a dopiero za 4 lata :P To już powiedziałam niech sobie sam to planuje angażuje sie w nosie mam. Moja Mała narazie idealny lokal ma :D
    Przyjdzie czas i na dekoracje jeszcze nie raz zmienisz :D bo córce się co inne bedzie podobało:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Amy, ten Mondo też mi się podoba. Ale on nie jest polski, prawda? No i ta cena...
    Podobno tak naprawdę te wszystkie wózki różnią się szczegółami i ceną, więc moim zdaniem nie ma co przepłacać. A polskie wózki są bardziej dostosowane do naszych warunków pogodowych i na drogach.

Agucha - przeraziłaś mnie swoją opowieścią. A powiedz, kiedy kupowaliście ten fotelik z jakiej jest firmy? Chodzi mi o ten wywrotny.

No wyobraź sobie nasze miny, cisza i nagle ja draca paszcze że co za gowno, a fotelik od xlandera jakiś starszy model, kupowaliśmy 2,5 roku temu. Na szczęście długo w tym nie pojezdzil. A no i pole am bazę isofix. Niestety my jesteśmy po zmianie samochodu który ma homologacje i nie ma tych uchwytow :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela fajna lala i ta posciel :) ja pamietam mialam lalki tez takie podobne do twojej :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:55

Krysti lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Hehe, to ja jednak się nie znam na wózkach, skoro nie wiedziałam, że to też riko :P :D
    No ale dziękuję za oświecienie. Hm, czy grubsze materiały na wózku są nam potrzebne, skoro dziecko urodzi się na wiosnę? I czy ekoskóra jest niezbędna? Sama nie wiem... Na pewno ładniej wygląda.
    Nie wiem nie przepadam za eco skora :P mnie po prostu bardziej mondo przypadl do gustu jak nim jezdzilam po sklepie :) jakbym widziala tylko rico to byl nie szukala innego ale niestety mondo stal obok i skradl moje serce :P roznice sa widoczne na zywo na necie trudno cokolwiek zobaczyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Nie wiem nie przepadam za eco skora :P mnie po prostu bardziej mondo przypadl do gustu jak nim jezdzilam po sklepie :) jakbym widziala tylko rico to byl nie szukala innego ale niestety mondo stal obok i skradl moje serce :P roznice sa widoczne na zywo na necie trudno cokolwiek zobaczyc :)

No właśnie najlepiej zobaczyć na żywo. Mi np do gustu bardziej przypadł nano niż expander wiec lepiej zobaczyć, pomacac pojezdzic ( wsiasc do gondoli hahaha ;) )

Ida, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:52

Amy lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:52

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:55

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Dokładnie, na zdjęciach z neta jakbym nie widziała go wcześniej, to bym nie zwróciła uwagi. Ale na żywo - cudo! Na zdjęciu wykonanym przez kogoś w domu po rozłożeniu też fajnie wygląda, ale na tych internetowych już całkiem inaczej.

Tylko Amy, wiesz że jazda po sklepie nie jest miarodajna?
    Wiem dlatego czytalam opinie na necie.. ani na jeden wozek ani na drugi nikt specjalnie nie narzekal :) oba bardzo dobrze sie prowadza w roznych warunkach :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na/3b15776b5d96976bm.jpg[/IMG][/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:31

Ida, Angela89, Hela85, CzaryMary, Rudzia, Krysti, misia83, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 16:53

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 1193 1194 1195 1196 1197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ