Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:nie odradzam urządzenia samego w sobie, ale warto poczekać
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy byłam w tesco, ale u mnie nie ma takich butków ładnych
były inne, ale nie tak fajne jak te, które wrzucała Ewelina
Za to powiem Wam, że 27-30.11 w tesco jest -30% na wszystko, łącznie z przecenionymi rzeczami więc polecam się wybrać jak ktoś potrzebujeKupiłam Natalce bluzkę z wyprzedaży do której doszło jeszcze -30% i zapłaciłam 5,60zł
U mnie jakoś mało tych rzeczy było na wyprzedaży nistety
No i jeszcze moja drobna uwaga... bluzka którą kupiłam jest w rozmiarze 56cm co mi się wydało przeginką bo jakaś duża ta bluzka... Porównałam ją z inną którą miałam w domu - są identycznej długości, takie same długie rękawki - bluzka z tesco 56cm a ta z szafy 68cm :] Także rozmiar rozmiarowi nierówny i trzeba bardziej "na oko" to braćAmy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida mój mąż ma imię po tatusiu i bardzo oboje są z tego dumni
, kiedys nawet mowil ze synowi tez tak musi dać na imię, ale przed poczeciem jeszcze ustalilismy ze tak nie będzie i dobrze bo bym miala problem teraz
. Nie zeby nie podobala mi sie ta idea bo bardziej nie podoba mi sie jego imię hih
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo koła są paskudne w tym wózku, zdupiły cały efekt
Mąż dzisiaj chce oglądać "gwiazd naszych wina" ciekawe czy też się tak zryczęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:11
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość