Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Nooo koła są paskudne w tym wózku, zdupiły cały efekt
Mąż dzisiaj chce oglądać "gwiazd naszych wina" ciekawe czy też się tak zryczę
ciekawe czy da się je ściagnąć te plastiki z kół bo jeśli tak to już byłby do przeżycia... bo kształt fajny i mają super game kolorów na stronie -
Ewelcia wrote:Która poleciła "Gwiazd naszych wina"? Przyznać się bez bicia.... zryczałam się tak strasznie że aż M się ze mnie śmiał
Mi dzisiaj polowania niestety nie wyszłyJutro może wpadnę do Tesco w poszukiwaniu ciuszków na pierwsze tygodnie życia maluchów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:16
Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj skacze chyba w moim brzuchu
no taki aktywny na wieczór
a Espiro Enzo jak wam się podoba ten wozek .On taki jest i bardzo ciekawy pierwszy raz zobaczyłam dZiś http://naforum.zapodaj.net/thumbs/959b253ffd09.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:KasiaKwiatek, właśnie zerknęłam że bierzesz pod uwagę baby joggera summit x3. Coś się zmieniło? Jaką gondolę kupujesz?
Misia tak u nas wybrany czarny baby jogger summit, nic się nie zmieniło, ale gondoli nie kupuję bo juz dostałam graco evo od koleżanki, taki 3 w 1, skorzystamy na początku z fotelika i gondoli, a jak Miki podrośnie to przesiadamy sie do joggeramisia83 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:nie gadaj
ja tez chce drzewo kolorowe z 2 sowami,jedna zolta a druga rozowa
Fajnie też by wyglądała ściana w białe grochy:) -
misia83 wrote:Mnie ostatnio powalił film "Pola śmierci" z 1984. Piękny film:) Polecam, choć też momentami beczałam.
Amy, dziś wieczór będzie "If I stay"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:52
-
Ją jestem po wizycie, dostałam skierowane na test z glukozy i mam go zrobić na następny piątek i znowu do gin, a na kolejny piątek mocz i morfoligia, a więc będę miała wizytę 3 tygodnie pod rząd. Ginka zaniepokoiła się tymi moim skurczami, bo zdarzają się za często, więc mam się mniej ruszać no i zakaz tańców na sylwestra
nospę mam łykać. Dziewczyny nie wiem tylko jak mam powiedzieć mężowi, że nie mogę sprzątać w domu???!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:57
-
o to witaj w klubie sylwia bo ja wlasnie dzisiaj zamierzam powiedziec mezowi ze znalazlam pania do sprzatania. Moj juz wie ze nic nie moge z reszta nawet jak mam jakis glupi pomysl to mi zabrania sie ruszac. Twoj tez zrozumie, przeciez to chodzi o dobro Waszej dzidzi.