Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A może to ta rwa, jak unosze noge albo biorę wdech głęboki to się nasila, co z tym robic??
W naszym przypadku to chyba jedynie okłady ciepłe zimne, pozycja w której czujesz ulgę no i odpoczynek a jak nie pomoże to wtedy do lekarza. Ja odpukać w ciąży jeszcze nie cierpiałam bo przed ciąża dostawałam leki rozluzniająco-przeciwbólowe. -
Hwesta miałam podobny ból do ciebie z prawej jakby na wysokości nerek hmm tak jakbym bo ja wiem źle spałam i był to taki ból,że jak się obracałam w łóżku ,schylałam to pobolewało.Nie wiem co to ale nie trwało długo dwa dni i przeszło.Za całą ciąże dwa razy mnie dopadło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niom pewnie nic złego przejdzie :p mały masaż ,okłady,odpoczynek i będzie dobrze:)
hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Oświadczam wszem i wobec,ze daje sobie czas do poniedziałku żeby się ogarnąć zyciowo. A teraz idę spac,dobranoc,trzymajcie sie
Hwesta WEZ SIE W GARSC KOBIETO!!!Bedziesz Matka!!! Nosisz cud pod sercem nic tylko sie cieszyc!!!
Krysti, mantissa, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti i tak nie wytrzymasz bez nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 06:59
-
Hej
ja nie spie l od 3:30... Masakra jakąś ... Mnie plecy tez bola a poza tym to mam problem z biodrami jeszcze sprzed ciąży to teraz juz w ogóle mi dokuczaja. Ratuja mnie tylko masaże męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 07:01
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Hej
ja nie spie l od 3:30... Masakra jakąś ... Mnie plecy tez bola a poza tym to mam problem z biodrami jeszcze sprzed ciąży to teraz juz w ogóle mi dokuczaja. Ratuja mnie tylko masaże męża