Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nio to faktycznie musisz do tego tesco sc tam duzo promocji:)
dobra ja zmykam mąż wrócił to troche posiedzę z nim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 18:14
Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze przysnęło mi się, ciekawe co ja będę w nocy robiła
Wczoraj zamieniłam się z mężem miejscami w łóżku aby się przyzwyczaić bo jak się urodzi mała to będę ją miała blisko siebie bo ja spałam bliżej okna a tam łóżeczko stać nie może. No i się nie wyspałam i dosypiałam dziśMoże dziś będzie lepiej
-
nio faktycznie dzisiaj pustki, ale przeciez weekend jest
ja wczoraj odebralam lozeczko, zdjecia w pamietniu, do kpmpletu z przewijakiem
i w koncu doszedl ten stanik z amazona do karmienia
wypas mowi wam zaplacilam chyba tylko 7f z przesylka, material genialny, bardzo wygodne, grube pasy idealnie na wieksze pjersi i super sie odpina..zamiast od gory przy ramiaczkach jak 90 procent do karmienia mo odpina sie od srodka
moj zachwycony
-
Dziewczyny te ktorym dokucza rwa kulszowa opiszcie prosze objawy, bo ja od nocy mam bol od kregoslupa do posladka i ciagnie az do kolana, cala pachwina tez boli
kurcze jak chodze to jeszcze bardziej boli, a jak siedze i sie rusze to lepiej nie mowic. Myslicie, ze to rwa??
-
KasiaKwiatek wrote:dokładnie, może któraś z Was ma wolne w tygodniu przed południem?
No ja bym się chętnie wybrała ale dla mnie MArki to niestety za duża wyprawa:( nie jeżdże samochodem bo kręci mi się w głowie od jakiegoś czasu a komunikacją z Pruszkowa do Marek za duża rzecz:( jak będziecie miały następnym razem w planie spotkać się gdzieś w centrum to dajcie proszę znać -
brzuch mi sie strasznie napina, ta macica tak stawia co cwile, z ta moja byle jaka szyjka do kompetu to nie bardzo mi to wyglada, moj gin oczywiscie na urlopie, bo wlasnie napisal mi smsa, wiec do poniedzialku i tak nie mam na co czekac, zastanawiam sie czy teraz czy jutro rano, maz jest za teraz a ja troche sie szykuje ale decyzji nie podjelam
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:38
-
Bambi85 wrote:w sumie to mi kaze decydowac bo sie niby znam, znam sie na innych nie na sobie
Jedź na IP mi lekarz ostatnio badał czy brzuch się stawia bo ponoć niedobory objaw to może być. Lepiej sprawdzić szczególnie ze masz problemy z szyjka. -
nick nieaktualnyHej,wrocilismy z eventu. Było po prostu beznadziejnie, całość zrobiona super,w ogromnej hali w tonacji Alicji w krainie czarów...ale... ZIMNO! kobiety w wieczorowych kieckach,niektore odkryte ramiona, ja w szpileczkach polbutach... wymarzlam ze nie mogłam w wannie odtajec... i potworny ból pleców z prawej strony na wysokości nerki,chyba jakiś nerw mi się zablokował... wzięłam paracetamol, może minie. jeśli jutro sie obudze i się będę tak źle nadal czula to nie wstaje z łóżka cały dzien... zaluje,ze wróciliśmy, ale nawet mąż stwierdził że to nie miejsce dla mnie,halas,pijani tańczący ludzie i po prostu zimnica niesamowita...już nadrabiam co się wydarzyło jak mnie nie bylo,buziaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAh jej hwesta zimno było zmarzłaś mąż racje ma jak pijani ludzie to nie dla ciebie miejsce ,mnie tez moj by zabrał z takiej imprezy ,teraz pod kołderke i się grzej kochana .Mnie Ignaś moj tak dzis kopie ze ah jaj po pęcherzu skubaniec daje
weronika86 lubi tę wiadomość