Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:relaksuj się kochana, wywal wszystkie smęty i złe nastroje
ja jestem fanką prysznica i to dużego co by z mężem się pod nim spokojnie mieścić
ja też lubię kąpiele we dwoje... nie ważne czy w wannie czy pod prysznicemHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysuper, ja od 4.12 biorę zwolnienie na cały następny tydzień, 4-tego mam usg połówkowe przed południem, do pracy i tak nie pójdę, więc wezmę na kilka dni żeby trochę odpocząć. Myślę, że fajnie będzie koło południa jak ludzi mnie i korków nie będzie.
Poniedziałek/wtorek jesteśmy umówionehwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie odpowiedzi odnośnie mojego 'problemu'
wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć! W połączeniu żółtego i szarego jestem zakochana od jakiegoś czasu, ale faktycznie zółte paski były by przegięciem, nie wiem co mi odwaliło
ciążowe zgąbczenie mózgu chyba
No i w drodze po farbę, nie omieszkałam zaciagnąć męża do tesco po małe coniecoNatalce się dostało dresik, 2xpajce, 2xczapeczka i bluzeczka
za wszystko niecałe 40zł
Boska ta promocja!
Gosha co do bólu cycków, to mnie już w sumie od dawna nie bolą, chyba od 12tcWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 16:41
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Jakoś tu pusto...
Dziewczyny co polecacie obejrzeć, przeczytać w andrzejkowy wieczór? Zosstałam sama w domu już zaliczyłam MasterChef teraz TopModel i zaczynam łapać zamułkęZaraz chyba zrobię listę wyprawkową dla maluchó