X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba barszcz biały zrobie dzis na obiad z białą kielbachą jajkiem :D mmmmmm ide się kąpać i lecę :do sklepu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować ;) jestem glupsza niż myslalam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:27

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować ;) jestem glupsza niż myslalam
    hehe nie głupsza - tylko bezsilna ;) oby Ci szybko przeszło
    myślę, że mimo niewyspania będziesz super wyglądała :) mąż na pewno będzie dumny mając Cię u swojego boku dzisiaj na imprezie :) pamiętaj, że dla niego zawsze jesteś piękna - nawet w t-shircie :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    W życiu zgagi nie miałam :) ogólnie odkąd tu jestem nie mam ochoty na ciężkie jedzenie. Tylko cos jak naleśniki, sałatki, kanapki. To bym jadła :))
    Ok zmiana tematu, bo na obiad zjadłam jakaś marna ogórkowa i makaron z mięsem i sosem wszystko bez smaku, nie zjadłam :P
    jak można zrobić ogórkową bez smaku? tylko w szpitalu ci na to odpowiedzą! :D woda z wodą z ogóków i ryż :D oni tam nie używają przypraw :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Jesteś piękna nawet jak zle wyglądasz to dla męża zawsze bedziesz piękna , pamiętaj i się nie dołuj na co a moze tobie by się piesek przydał :) wiesz ile radości taki pies w zycie wprowadza :) jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:40

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:27

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wariactwo jest z naszą psinką :) moj ją tuli na ręce bierze mówi dzidzia nasza ja tez ,mówimy do niej ze przyjaciela bedzie miała haha :) Ignaśia główkę trzyma na brzusiu mi :) i sucha

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda że to spotkanie w Warszawie nie chce wypalić bo chyba Hwesta chciałaś przyjść, może jakbyśmy Ci tak po kopniaczku dały to byś nabrała rozpędu do działania

Krysti ma rację zwierzaki w domu to sama radość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:44

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy jakieś trzy ogórki i ziemniaki plywaly :D
    to i tak wypas :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam, bo ja tu nikogo nie mam,bo ja tu kilka lat temu przyjechalam a ogólnie to ze Szczecina jestem...

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti chcialabym,ale mąż się nie zgodzi,my dużo wyjeżdżamy, jak urodze i się ogarnę to znowu się zaczną wyjazdy...a z pieskiem nie wszędzie mozna

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sonka :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a13448546cb.jpg ona lubi jak jej się zdjecia robi :D

Hela85, hwesta, Lali, mantissa, weronika86, Dajana28, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti chcialabym,ale mąż się nie zgodzi,my dużo wyjeżdżamy, jak urodze i się ogarnę to znowu się zaczną wyjazdy...a z pieskiem nie wszędzie mozna
    A moze kanarki :) fajne moja ciocia ma skurczybyki budzą do zycia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzy hodowla psów tej rasy co sonka moja w Polsce mieć :)moj tez by chciał .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lecę pod prysznic i do sklepu barszcz bialy zrobię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super jest Sonka :) ja myślę żeby poszukać jakiegoś kursu czy cos,zeby się na siłę zmusić do wychodzenia z domu. Mój by mnie wozil,plecy dziś mnie nawalaja,aleeee marudze

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa i ze mnie nie pognalyscie za marudzenie ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Super jest Sonka :) ja myślę żeby poszukać jakiegoś kursu czy cos,zeby się na siłę zmusić do wychodzenia z domu. Mój by mnie wozil,plecy dziś mnie nawalaja,aleeee marudze
    Poszukaj sobie pewnie ,ja dziś ide kupic druty zaczne się uczyc robic na drutach :) puzniej pokaze wam co kupilam jaki zestaw so nauki na drutach .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, BŁAGAM o szybką pomoc :P Nie umiem się zdecydować :(

Malować te paski na żółto czy na szaro wszystko? Reszta scian jest szara.
    Ogólny zamysł pokoju jest taki, że ma być szaro z dodatkami żółtego.

Zdjęcie naszego pokoju:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/360eefb4f78c.jpg

Przykładowe zdjecia z neta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c9d1999f60.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29005c4ea8d3.jpg

Gosha, Krysti, Rudzia, Hela85, weronika86, Justinka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 1207 1208 1209 1210 1211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ