Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować
jestem glupsza niż myslalam
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować
oby Ci szybko przeszło
myślę, że mimo niewyspania będziesz super wyglądałamąż na pewno będzie dumny mając Cię u swojego boku dzisiaj na imprezie
pamiętaj, że dla niego zawsze jesteś piękna - nawet w t-shircie
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:W życiu zgagi nie miałam
ogólnie odkąd tu jestem nie mam ochoty na ciężkie jedzenie. Tylko cos jak naleśniki, sałatki, kanapki. To bym jadła
)
Ok zmiana tematu, bo na obiad zjadłam jakaś marna ogórkowa i makaron z mięsem i sosem wszystko bez smaku, nie zjadłamwoda z wodą z ogóków i ryż
oni tam nie używają przypraw
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować
wiesz ile radości taki pies w zycie wprowadza
jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:40
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszkoda że to spotkanie w Warszawie nie chce wypalić bo chyba Hwesta chciałaś przyjść, może jakbyśmy Ci tak po kopniaczku dały to byś nabrała rozpędu do działania
Krysti ma rację zwierzaki w domu to sama radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:44
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Super jest Sonka
ja myślę żeby poszukać jakiegoś kursu czy cos,zeby się na siłę zmusić do wychodzenia z domu. Mój by mnie wozil,plecy dziś mnie nawalaja,aleeee marudze
puzniej pokaze wam co kupilam jaki zestaw so nauki na drutach .
-
Laski, BŁAGAM o szybką pomoc
Nie umiem się zdecydować
Malować te paski na żółto czy na szaro wszystko? Reszta scian jest szara.
Ogólny zamysł pokoju jest taki, że ma być szaro z dodatkami żółtego.
Zdjęcie naszego pokoju:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/360eefb4f78c.jpg
Przykładowe zdjecia z neta:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c9d1999f60.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29005c4ea8d3.jpgGosha, Krysti, Rudzia, Hela85, weronika86, Justinka lubią tę wiadomość