Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba barszcz biały zrobie dzis na obiad z białą kielbachą jajkiem :D mmmmmm ide się kąpać i lecę :do sklepu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować ;) jestem glupsza niż myslalam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:27

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Najgorzej mnie wkurza to,ze jestem taka niewyspana,a chcialam dziś super wyglądać na tej imprezie, zrobić trochę prezent mezowi,bo ostatnio ciągle mnie w legginsach szarych widzi i zielonym tshircie,moglabym pojechać gdzies,rozerwać sie,jakies spa z mężem, ale się boje podróżować ;) jestem glupsza niż myslalam
    hehe nie głupsza - tylko bezsilna ;) oby Ci szybko przeszło
    myślę, że mimo niewyspania będziesz super wyglądała :) mąż na pewno będzie dumny mając Cię u swojego boku dzisiaj na imprezie :) pamiętaj, że dla niego zawsze jesteś piękna - nawet w t-shircie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    W życiu zgagi nie miałam :) ogólnie odkąd tu jestem nie mam ochoty na ciężkie jedzenie. Tylko cos jak naleśniki, sałatki, kanapki. To bym jadła :))
    Ok zmiana tematu, bo na obiad zjadłam jakaś marna ogórkowa i makaron z mięsem i sosem wszystko bez smaku, nie zjadłam :P
    jak można zrobić ogórkową bez smaku? tylko w szpitalu ci na to odpowiedzą! :D woda z wodą z ogóków i ryż :D oni tam nie używają przypraw :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Jesteś piękna nawet jak zle wyglądasz to dla męża zawsze bedziesz piękna , pamiętaj i się nie dołuj na co a moze tobie by się piesek przydał :) wiesz ile radości taki pies w zycie wprowadza :) jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:40

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:27

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wariactwo jest z naszą psinką :) moj ją tuli na ręce bierze mówi dzidzia nasza ja tez ,mówimy do niej ze przyjaciela bedzie miała haha :) Ignaśia główkę trzyma na brzusiu mi :) i sucha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda że to spotkanie w Warszawie nie chce wypalić bo chyba Hwesta chciałaś przyjść, może jakbyśmy Ci tak po kopniaczku dały to byś nabrała rozpędu do działania

Krysti ma rację zwierzaki w domu to sama radość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:44

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy jakieś trzy ogórki i ziemniaki plywaly :D
    to i tak wypas :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam, bo ja tu nikogo nie mam,bo ja tu kilka lat temu przyjechalam a ogólnie to ze Szczecina jestem...

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti chcialabym,ale mąż się nie zgodzi,my dużo wyjeżdżamy, jak urodze i się ogarnę to znowu się zaczną wyjazdy...a z pieskiem nie wszędzie mozna

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sonka :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a13448546cb.jpg ona lubi jak jej się zdjecia robi :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lali, mantissa, weronika86, Dajana28, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti chcialabym,ale mąż się nie zgodzi,my dużo wyjeżdżamy, jak urodze i się ogarnę to znowu się zaczną wyjazdy...a z pieskiem nie wszędzie mozna
    A moze kanarki :) fajne moja ciocia ma skurczybyki budzą do zycia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzy hodowla psów tej rasy co sonka moja w Polsce mieć :)moj tez by chciał .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lecę pod prysznic i do sklepu barszcz bialy zrobię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super jest Sonka :) ja myślę żeby poszukać jakiegoś kursu czy cos,zeby się na siłę zmusić do wychodzenia z domu. Mój by mnie wozil,plecy dziś mnie nawalaja,aleeee marudze

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa i ze mnie nie pognalyscie za marudzenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Super jest Sonka :) ja myślę żeby poszukać jakiegoś kursu czy cos,zeby się na siłę zmusić do wychodzenia z domu. Mój by mnie wozil,plecy dziś mnie nawalaja,aleeee marudze
    Poszukaj sobie pewnie ,ja dziś ide kupic druty zaczne się uczyc robic na drutach :) puzniej pokaze wam co kupilam jaki zestaw so nauki na drutach .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, BŁAGAM o szybką pomoc :P Nie umiem się zdecydować :(

Malować te paski na żółto czy na szaro wszystko? Reszta scian jest szara.
    Ogólny zamysł pokoju jest taki, że ma być szaro z dodatkami żółtego.

Zdjęcie naszego pokoju:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/360eefb4f78c.jpg

Przykładowe zdjecia z neta:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c9d1999f60.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29005c4ea8d3.jpg

Gosha, nick nieaktualny, Rudzia, nick nieaktualny, weronika86, Justinka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 1207 1208 1209 1210 1211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ