Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa i ze mnie nie pognalyscie za marudzenie
Czasem trzeba pomarudzić.
Marta, mi się całe na szaro podoba. Jakoś mi ten żółty ni w ząb nie pasuje. Może gdyby to jakiś fiolet czy błękit był.. Ale żółte dodatki mi się nie widzą.Znaczy żółte dodatki w sensie pasków.
Dodatki - dodatki mogą być.
Rany, jak ostatnio czekałam na usg, to akurat w szpitalu śniadanie podawali. Jak zobaczyłam tą wędlinę co dają i w jakiej ilości, to nie zdążyłam się odezwać a już mój stwierdził, że jedzenie to będzie mi dostarczał sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa teraz tez malowalam pokoj i wczesniej rozwazalam dwa kolory ale mi przeszlo bo jak bym walnela dwa to z dodatkami w pokoju juz by bylo zaaaaa duzo i postawilam na jeden kolor scian plus dodatki
u mnie zawital zimny niebieski
beda zielone i granatowe dodatki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Dzięki Ida
cały czas myślałam o szarym, ale jak przyszło ze trzeba jechać po farbe to mi odwaliło
w Polsce mam pokój na pomarańcz i dodatki tapety pomarańczowo białe
i jedna ściana z lustra cała.Tata mi tak zrobił a ja tylko wymyśliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 14:55
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:A mnie juz całkiem przestały bolec cyce... Są takie mniej nabrzmiałe i chyba przestały rosnąć, tez tak macie?
Taa, mnie już dawno nie bolą, w zasadzie to słabo mnie bolały, tylko trochę urosły i żyły prześwitują potwornie.Ale myślę, że to nic złego.
-
nick nieaktualnyDo mnie koleżanka pisze Boże Dobrze ze syna miec bedziesz kobieto co ja mam z córką bierze mi kosmetyki diora moje używa a kupiłam jej ciut tańsze a tez dobre .Buty sukienki wszystko bierze .a ja w śmiech bo ja mamie kiedyś tez brałam kosmetyki ale Darla się
hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Chciałam, bo ja tu nikogo nie mam,bo ja tu kilka lat temu przyjechalam a ogólnie to ze Szczecina jestem...
Hwesta gdzie mieszkasz? Jaka dzielnica? Możemy się spotkać, w każdym razie ja z przyjemnością przyjadę Ci zaserwować kopniaczka na pocieszenie, pogadać i trochę rozśmieszyć. Weekend 6-7.12 muszę pojechać do rodziny do Kutna i Sochaczewa bo nie będę mogła w święta. Ale możemy się spotkać np. w piątek 5.12 koło południa- będę na zwolnieniu, albo w kolejnym tygodniu od 8.12
Główka do góryHela85, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:No i jestem w wannie z maseczka na twarzy,czuje relaks. Zdarza wam się troszkę cieplejsza kąpiel w ciąży wziąć?? Ja zawsze letnia,ale dziś pierdziele, nalalam wody nie gorącej ale przyjemnej
Pewnie, że tak.Tylko w pierwszym trymestrze bardziej uważałam i ciepły prysznic brałam. Teraz już się kąpię w cieplutkiej. Nie takiej gorącej jak przed ciążą, ale ciepłej. Siedzenie w letniej mnie w ogóle nie urządza.
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:No i jestem w wannie z maseczka na twarzy,czuje relaks. Zdarza wam się troszkę cieplejsza kąpiel w ciąży wziąć?? Ja zawsze letnia,ale dziś pierdziele, nalalam wody nie gorącej ale przyjemnej
ja jestem fanką prysznica i to dużego co by z mężem się pod nim spokojnie mieścićDajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:relaksuj się kochana, wywal wszystkie smęty i złe nastroje
ja jestem fanką prysznica i to dużego co by z mężem się pod nim spokojnie mieścićmoj cos wspomnial
teraz moze juz bateria bedzie nowa natryskowa pod prysznicem
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek ja mieszkam teraz w Ząbkach, bo się z Pragi przeprowadziliśmy, chetnie sie spotkam z Tobą,moze umówimy się na jakieś małe zakupy dla maluchów? I dobra kawkę? Skoro w większym gronie ciężko się spotkać
KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość