X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:17

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ida :) cały czas myślałam o szarym, ale jak przyszło ze trzeba jechać po farbe to mi odwaliło :P

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARTAALVI mi sie podoba bardziej te paski na szaro :) super pomysł, naprawdę swietnie to wyglada!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Dzięki dziewczyny za wsparcie i miłe słowa i ze mnie nie pognalyscie za marudzenie ;)

Czasem trzeba pomarudzić. :)

Marta, mi się całe na szaro podoba. Jakoś mi ten żółty ni w ząb nie pasuje. Może gdyby to jakiś fiolet czy błękit był.. Ale żółte dodatki mi się nie widzą. :P Znaczy żółte dodatki w sensie pasków. :P Dodatki - dodatki mogą być. :)

Rany, jak ostatnio czekałam na usg, to akurat w szpitalu śniadanie podawali. Jak zobaczyłam tą wędlinę co dają i w jakiej ilości, to nie zdążyłam się odezwać a już mój stwierdził, że jedzenie to będzie mi dostarczał sam. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 14:52

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie juz całkiem przestały bolec cyce... Są takie mniej nabrzmiałe i chyba przestały rosnąć, tez tak macie?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,za to plecy nawalaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez malowalam pokoj i wczesniej rozwazalam dwa kolory ale mi przeszlo bo jak bym walnela dwa to z dodatkami w pokoju juz by bylo zaaaaa duzo i postawilam na jeden kolor scian plus dodatki :) u mnie zawital zimny niebieski :D beda zielone i granatowe dodatki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zaraz wziąć kąpiel troszkę cieplejsza,ogolic się, umyć wlosy... a po tym może się do 17 kimne

Krysti, mantissa, Amy, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Dzięki Ida :) cały czas myślałam o szarym, ale jak przyszło ze trzeba jechać po farbe to mi odwaliło :P
    Mnie żółty się podoba :)ja zawsze kolorami żyłam :) w Polsce mam pokój na pomarańcz i dodatki tapety pomarańczowo białe :) i jedna ściana z lustra cała.Tata mi tak zrobił a ja tylko wymyśliłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 14:55

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobila sciany szare jesli juz te paski to biale a zolte dodatki w pokoju :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    A mnie juz całkiem przestały bolec cyce... Są takie mniej nabrzmiałe i chyba przestały rosnąć, tez tak macie?

Taa, mnie już dawno nie bolą, w zasadzie to słabo mnie bolały, tylko trochę urosły i żyły prześwitują potwornie. :P Ale myślę, że to nic złego. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie koleżanka pisze Boże Dobrze ze syna miec bedziesz kobieto co ja mam z córką bierze mi kosmetyki diora moje używa a kupiłam jej ciut tańsze a tez dobre .Buty sukienki wszystko bierze .a ja w śmiech bo ja mamie kiedyś tez brałam kosmetyki ale Darla się :D

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem w wannie z maseczka na twarzy,czuje relaks. Zdarza wam się troszkę cieplejsza kąpiel w ciąży wziąć?? Ja zawsze letnia,ale dziś pierdziele, nalalam wody nie gorącej ale przyjemnej

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Chciałam, bo ja tu nikogo nie mam,bo ja tu kilka lat temu przyjechalam a ogólnie to ze Szczecina jestem...

Hwesta gdzie mieszkasz? Jaka dzielnica? Możemy się spotkać, w każdym razie ja z przyjemnością przyjadę Ci zaserwować kopniaczka na pocieszenie, pogadać i trochę rozśmieszyć. Weekend 6-7.12 muszę pojechać do rodziny do Kutna i Sochaczewa bo nie będę mogła w święta. Ale możemy się spotkać np. w piątek 5.12 koło południa- będę na zwolnieniu, albo w kolejnym tygodniu od 8.12
    Główka do góry :)

Hela85, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No i jestem w wannie z maseczka na twarzy,czuje relaks. Zdarza wam się troszkę cieplejsza kąpiel w ciąży wziąć?? Ja zawsze letnia,ale dziś pierdziele, nalalam wody nie gorącej ale przyjemnej

Pewnie, że tak. :) Tylko w pierwszym trymestrze bardziej uważałam i ciepły prysznic brałam. Teraz już się kąpię w cieplutkiej. Nie takiej gorącej jak przed ciążą, ale ciepłej. Siedzenie w letniej mnie w ogóle nie urządza. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    relaksuj się kochana, wywal wszystkie smęty i złe nastroje

ja jestem fanką prysznica i to dużego co by z mężem się pod nim spokojnie mieścić:)

Dajana28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też sobie czasem funduję ciepłą kąpiel, odpręża i relaksuje. Cycki mnie też już nie bolą i całe szczęście, bo przed nami jeszcze hartowanie w gębach naszych dzidziulków i nawał pokarmu, mogą się jeszcze powiększyć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    relaksuj się kochana, wywal wszystkie smęty i złe nastroje

ja jestem fanką prysznica i to dużego co by z mężem się pod nim spokojnie mieścić:)
    My chcemy kupic natrysk szeroki ,baterie bysmy obydwoje pod wodą byli :) moj cos wspomnial :) teraz moze juz bateria bedzie nowa natryskowa pod prysznicem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek ja mieszkam teraz w Ząbkach, bo się z Pragi przeprowadziliśmy, chetnie sie spotkam z Tobą,moze umówimy się na jakieś małe zakupy dla maluchów? I dobra kawkę? Skoro w większym gronie ciężko się spotkać :)

KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    a mnie cycole też już jakiś czas nie bolą - za to dziś czuję się jakaś ociężała i nogi mnie bolą... do tego na spanie coś mnie bierze...

a po za tym to chciałabym już ruchy poczuć ale jak na razie cisza :(

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ