Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Wiem, że przesadzam po prostu, a nie umiem nad tym zapanować. W domu syf, ja z włosami tlustymi na glowie,i gestwina pod pachami :p oczy zaszklone... ja bym nie chciała takiej zony,naprawde,bo zdaje sobie sprawe,ze ciaza ciaza,ale wszystko ma swoje granice.

hehehe :D wyobraziłam sobie ciebie siedzącą w salonie dokoła bałagan, z nieumytymi włosami, nieubraną i marudzącą :D
    to idealnie do mnie pasuje :P

proponuje wstać i zacząć od prysznica, wymycia głowy, ogolenia paszek i innych części ciała :D wysuszenia włosów, ubrania się, później proponuję wyskoczenie do rossmana :D a mąż niech posprząta :P jakiś sprawiedliwy podział ról musi być :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 13:01

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Wiem, że przesadzam po prostu, a nie umiem nad tym zapanować. W domu syf, ja z włosami tlustymi na glowie,i gestwina pod pachami :p oczy zaszklone... ja bym nie chciała takiej zony,naprawde,bo zdaje sobie sprawe,ze ciaza ciaza,ale wszystko ma swoje granice.
    Wstan idz pod prysznic ,naprawde dobrze ci to zrobi i nie doluj się usmiechnij zrob to dla was męza ktory kocha cię stara się ,usmiechnij się chlopa przytul z zaskoczenia kawe zrób sobie i jemu pogadajcie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dziewczyny dobrze mówią,zapodaj sobie głośniej jakąś fajną muzę i pod prysznic jazda

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapodaj sobie Kings of leon :D sex on fire - mnie zawsze dobrze nastraja :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    mam podobnie, jestem taki freak, byle co mnie cieszy, wyglądam przez okno i mówię, do męża a zobacz jakie piękne to czy tamto a on patrzy i się uśmiecha, w ogóle ta ciąża jest dla mnie łaskawsza od poprzedniej, wtedy bałam się non stop a teraz chodzę jak napromieniowana radością i energią
    Hela ty to masz taki sam charakter do mojego podobny ,jak piszesz to jak bym siebie czytala tez taka jestes wesolutka zawsze mimo rozpaczy zlego dnia haha u mnie nie ma dnia bym się nie cieszyla jak powalona chlop wraca z pracy to az z usmiechem jestesmy i się tulimy jak bysmy wieki się nie widzieli haha ,on w robocie dzwoni na face time i pyta jak się mam pokazuje jaką konstrukcje spawa no wariat taki ja tez wariatka jestem pozytywna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdybym mieszkała bliżej to bym wpadła Ci nakopać do tyłka a potem bym Ci jakiś super wyjściowy make up zrobiła

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasiowa !!! jak tam? po obiadku już? dali ci chociaż coś dobrego? prócz męża"? :P

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 11:26

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    jak nie mam szamponu suchego to używam zasypki dla dzieci takiej z rossmana babydream i tez jest ok i nie dusi
    Wiesz co polecam tez puder do włosów extra jest taki fryzierski ze podnisisz od nasady:) tez dobre masz tez swoje sposoby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    gdybym mieszkała bliżej to bym wpadła Ci nakopać do tyłka a potem bym Ci jakiś super wyjściowy make up zrobiła
    o właśnie kogoś takiego jej potrzeba !!!
    tylko mocno neich kopie, żeby miała minimum na dwa razy :P

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ida, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham to załaczyc z rana :) http://www.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo&sns=em

Wysłane z iPhone'a

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj przydałaby mi się taka koleżanka :) naprawde,jestem w oplakanym stanie,az żenujące. A jak zaczynam gadać z mężem, to zaraz żale mu się i ryczec zaczynam ;) Fasia Ty od środy masz niemyty,a ja od wtorku,dzis musze umyć. Alicja uciska mi na pęcherz i sikam co chwile ;) musze się ogarnąć, bo co to będzie jak urodzi się Ala i obowiązki dojdą, zawsze chciałam być uśmiechnięta mama, ciążę tez pozytywnie przejsc,a teraz jest tragedia, może jak zacznę szkole rodzenia się poprawi,raz w tyg przymusowe wyjście ;)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooot tak jedzenie szpitalne -masakra xd
    U mnie dziś łazaaaanki ;D

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy nawet mi nie mów o szpitalnym jedzeniu :D

O 14 przyjdzie teściowa, o 15 szwagierka. Mężowi kazałam jechać dom budować i przyjechać jak się ściemni. Nie był zadowolony ale posłuchal :) no i ma mi przywieźć naleśniki z serem i truskawkami :D taka zachcianka

skąd on biedny weźmie truskawki o tej porze!!!! chyba, że mrożone :P
    Hehehe ja pięknie wspominam jedzenie szpitalne :D jadłam chleb z masłem :D
    Największą radochę z mojego pobytu miał mój mąż - kupował całą reklamówkę słodyczy DLA MNIE i wszystko zjadał :D hehehe :P
    No i dobrze, niech mąż dom buduje, a nie marnuje czas przy żonie :P też bym swojego gnała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia plamienie po szwie chyba ma prawo być, dobrze że masz to za sobą już :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ojj przydałaby mi się taka koleżanka :) naprawde,jestem w oplakanym stanie,az żenujące. A jak zaczynam gadać z mężem, to zaraz żale mu się i ryczec zaczynam ;) Fasia Ty od środy masz niemyty,a ja od wtorku,dzis musze umyć. Alicja uciska mi na pęcherz i sikam co chwile ;) musze się ogarnąć, bo co to będzie jak urodzi się Ala i obowiązki dojdą, zawsze chciałam być uśmiechnięta mama, ciążę tez pozytywnie przejsc,a teraz jest tragedia, może jak zacznę szkole rodzenia się poprawi,raz w tyg przymusowe wyjście ;)

poprawi Ci się, poprawi. Nie przyzwyczajaj się do obecnego stanu, żebyś za bardzo później nie tęskniła :P
    To pewnie nie jest stała depresja, chociaż czasem się tak zdarza.. oby nie w twoim przypadku :) Na imprezę dzisiaj pójdziesz, to się nieco rozerwiesz :)

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:16

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1205 1206 1207 1208 1209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ