X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    u Nas też nieprzyjemnie, nawet nie idę z psami na dłuższy spacer, wypuściłam je na ogród niech polatają same i wrócą, patrze jak mój mały fajnie się bawi,ma taki mały namiot-zamek i zabrał tam wszystkie misie,gada sobie z nimi w tym zamku, no słodkie to
    Ile piesków macie :) ja za dwa lata bede dopuszczac moją suczke do championa tej samej rasy :) pieski będą muszę raz dopuscic chociaz . I jeszcze jednego zostawiamy sobie reszta na spezedaż pojdzie mize i rodzinie z jednego damy w prezencie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    no to nie wiem, pogadaj na następnej wizycie z lekarzem, mi tak drgała kilka dni powieka zadzwoniłam do lekarki i kazała zwiększyć dawkę magnezu i na drugi dzień już przeszło
    Mi juz przestalo wczoraj nic mam nadzieje ze juz przeszlo .:)

• Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:05

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:05

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ile piesków macie :) ja za dwa lata bede dopuszczac moją suczke do championa tej samej rasy :) pieski będą muszę raz dopuscic chociaz . I jeszcze jednego zostawiamy sobie reszta na spezedaż pojdzie mize i rodzinie z jednego damy w prezencie.
    dwa psiaki-boksera Maxa i Ediego owczarka szkockiego i dwie świnki morskie Pipin i Poppy:) myślimy by wziąć jeszcze jednego ze schroniska bo widzięliśmy ostatnio takiego bidulka że nie mogę przestać o nim myśleć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:59

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Krysti - ależ Ty mnóstwo produkujesz tych postów... :D
    Bo ja lubie rozmawiać,byś musiala spodkać się zemną kiedys w Pl na kawie to bym gadała caly dzień tak lubie :)

Hela85, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nie zgodzę się. My przed ślubem mieszkaliśmy 5 lat razem, teraz leci nam 2 rok po ślubie. I kompletnie NIC nie zmieniło się w tych kwestiach. Mąż nie nabrał pewności, bo niby do czego? Wszystko zależy od człowieka. I tak - "widziały gały co brały..."
    jak facet nie udaje przed ślubem, to po ślubie nic się nei zmieni :)
    Ja się nei rozczarowałam :) Mimo, że nadal się poznajemy to mąż mnie nigdy sobą nie rozczarował - nie biorę tu pod uwagę swoich humorków i marudzeń na swojego.. bo to wynika raczej z mojego samopoczucia niż oceny naszego związku :)
    Trafił mi się mąż jak ślepej kurze ziarno ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:59

Ida, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    dwa-boksera Maxa i Ediego owczarka szkockiego i dwie świnki morskie Pipin i Poppy:) myślimy by wziąć jeszcze jednego ze schroniska bo widzięliśmy ostatnio takiego bidulka że nie mogę przestać o nim myśleć
    Ja mialam jako dziecko swinki morskie az z bieszczad do mnie dwie przyjechały od babci anastazji :) a jak się nazywały:D pućia i fredek hahaha

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z jednego wozka zrobiły się juz 3 miedzy nimi mamy wybrać .Jak juz kupimy to się pochwale ,moj mowi ze jak ma byc bryka to konkretna . :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja strasznie lubie rozmawiać z ludzmi w podeszłym wieku ,kiedyś to z bezdomnymi gadałam tak opowiadają swoje zycie ze az łza leci czlowiekowi .Ile cierpienia jest na tym swiecie ile zła ile nienawisci .Ah jej ciesze się ze mam to co mam nic więcej nie oczekuje od zycia .

Hela85, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    dwa psiaki-boksera Maxa i Ediego owczarka szkockiego i dwie świnki morskie Pipin i Poppy:) myślimy by wziąć jeszcze jednego ze schroniska bo widzięliśmy ostatnio takiego bidulka że nie mogę przestać o nim myśleć
    Ja bym tez wziela psy wszystkie najlepiej ze schroniska :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    To powiedz, żeby znalazł tańszy i w dobrym stanie. Niech to będzie jego zadanie. Niech też się zaangażuje.

Bo tak, jak ja nic jeszcze nie wiedziałam o wózkach to też myślałam, że są strasznie drogie, że niczym się nie różnią. Ale jak trochę poczytałam, poszperałam to teraz już wiem. Tak samo jest z facetami - oni się nie znają, ale trzeba im dać szansę, by się zaangażowali. Bo my najczęściej mamy już swoje wybrane typy i tylko im przedstawiamy, a oni o tym nic nie wiedzą.

Ja angażuję męża we wszystkie sprawy wyprawkowe i te związane z dzieckiem. On nawet mnie sam zadziwia, bo często sam z siebie w sklepie patrzy porównuje np pieluchy, orientuje się już też w fotelikach itd, gdzie wcześniej nie powiedziałabym, by te tematy go tak interesowały. Nawet sam przeczytał już kilka książek o dzieciach i wychowaniu :)

Ale ja daję szansę i mówię, żeby poczytał. Że to jak z samochodem, trzeba się trochę zorientować, żeby wiedzieć z czym to się je. Żeby pomógł wybrac. To mówi, że mam sama zdecydować, bo dla niego to wszystko to samo. A jak mu mówię, że takie porządniejsze to przynajmniej 1500 trzeba liczyć, to mówi, że za drogo, że na allegro są używane tańsze. Owszem są, ale nie te modele, które bym chciała. A ja naprawdę nie mam wielkich wymagań, bo sama dokładnie nie wiem co chcę. I wiem, że byliśmy nastawieni na używany wózek, ale takich Riko Nano, Camarello czy Bebetta jest mało używanych i ceny też wysokie. Ech. Chyba skończy się na gondolce. Tylko jak ja go później przekonam, że spacerówkę chcę nową, bo ceny też mają kosmiczne. ;/ Nie mówię, nie żałuje mi pieniędzy nigdy, po prostu nie widzi sensu, żeby tyle płacić za wózek. Ale to dlatego, że nie wie czym się różnią, bo nie chce się dowiedzieć i zostawia wybór mi. I koło się zamyka. :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja bym tez wziela psy wszystkie najlepiej ze schroniska :)
    moje psiny są znajdy, bokser był z ulicy pobity i wygłodzony a owczarek znaleziony na trasie jak na mazury jechaliśmy,taki był głodny i wystraszony biedaczek, wystawiliśmy ogłoszenie ale nikt się nie odezwał więc został z nami

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/nowosc-wozek-izzi-go-fotelik-commi-78-kolorow-i4835187012.html fajny też :) podobny do rico i mondo :] duży plus za bogatą kolorystykę ;] opinii nie czytałam jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 12:19

Ida lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie - bo się nie interesuje. Mówiąc wprost - nie obchodzi go wózek, byle by tylko był tani. To co o nim mówisz nie trafia do niego, bo zwyczajnie jemu to zwisa. Ja bym jednak zmusiła męża do zainteresowania się. Albo ok, jeśli nie chce, to nich nie marudzi że drogo. Bo jak się nie zna to nie ma prawa tak mówić.

Żle to brzmi ale w sumie chyba tak właśnie jest. I tak kupimy taki wózek jak wybiorę, niezależnie od ceny. Jak się okaże, że trzeba go zaraz wymienić, bo coś nie pasuje, to będę miała pretensje sama do siebie.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:14

• Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    http://allegro.pl/nowosc-wozek-izzi-go-fotelik-commi-78-kolorow-i4835187012.html fajny też :) podobny do rico i mondo :] duży plus za bogatą kolorystykę ;] opinii nie czytałam jeszcze
    Nooo, powiem Ci że faktycznie fajny! I cenowo też. Tylko teraz ciekawe jaka jakość. To chyba też polska firma?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nooo, powiem Ci że faktycznie fajny! I cenowo też. Tylko teraz ciekawe jaka jakość. To chyba też polska firma?
    Własnie jeszcze nie czytałam o firmie i o opiniach, spodobał mi się wizualnie i cenowo :)

producentem jest firma COMMI

a Ida - polecam jeszcze zerknięcie na wózki TUTEK to polska firma :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 12:33

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:15

‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ