Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:,Jest dobrze, nie cierpię pisać na komórce
dobrze ze u ciebie lepiej super że masz takiego męża,który dba o ciebie tak,
mój nie najgorszy ale basenu chyba by nie wyniósł:)chyba że z siusiu:)heheh
-
iwonka1077 wrote:sylvia no moj tez nie ideal, ale jak mi czasem powieczemu nie ogarniete to mowie ze tak czy tak nie dałam rady i przyjmuje do wiadomości jak by micos takiego serwowal to bym się postawiła taki mam charakter ty czasem tez bys moze musiała mu sie postawić może akurat by zadziałalo....
chyba dobrze sie dobralismy..slubu nie mamy.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:dziewczyny czy ktoras z was bedzie pracowac do konca ciazy tak jak ja? a tak wogole to dzien dobry
Fasia cudowne wieści że z Tobą lepiej,pozdrawiam cieplutko:) -
Fasiulko fajnie,że powoli wracasz do siebie
duuuzo sił i zdrówka dla was:)
A ja się witam w 23 tygodniu hihi no 24Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:19
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:dzień dobry:)
FASIAAAA fajnie że wracasz do żywych:) mąż skarb:) niech dba o Was bo jeszcze troszkę czasu zostało:)
wracając do wczorajszej rozmowy o wózeczkach:)
wyczytałam tu na forum wózkowym że Riko Nano ma krótszą spacerówkę od bebetto Luca o 7 cm! to strasznie dużo jeśli ktoś chce wozić dziecko w wózku spacerowym z kompletu.
ja zrobiłam sobie zdjęcia w komórce Riko i Luca i łażę i porównuję
ideałem dla mnie był by stelaż Luca i gondola Nano hehe alem wybredna:P
a fotelik jeśli nie kupimy Aton 2 to pokukam za Recaro.
my dużo nie jeździmy, córę obwoziłam w tym z kompletu i nie zauważyłam żeby był inwazyjny,myślę że dobrze przymocowany pasami nie będzie się przemieszczał
ale że ze 2-3 razy w roku jeździmy gdzieś dalej, plus obowiązkowe wczasy samochodem to fotelik musi być conajmniej przyzwoity:)
SYTLVIA :* kochanie tak mi przykro z powodu męża.
mój dawniej miał takie przebłyski jak Twój, bezlitosne, ale zdusiłam to szybciutko. udało się, teraz w domu nie robię prawie nic, bo pracuję po 9 godzin dziennie podczas gdy on po 24 godzinach służby ma nieraz tydzień wolnego. na szczęście lubi robić w domu. zresztą życie zweryfikowało to kto jest u nas kurą domową.
ejj fajne te sowy na ścianępokukam sobie na internecie:D
Krysti Orko wyspałaś się?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Mi od jakiegos czasu powieka drga tak nie caly czas tylko czasem ,tez tak macie jakiś nerw czy co w prawym oku tak mam
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia super ze juz u ciebie dobrze ,az mi kamień z serca spadł bo tak myslałam o tobie ze czasem zapomnialam na jakim swiecie jestem ,przejełam się bardzo a nawet poryczalam i mojemu w ranionach wyzalilam ze ty tak przeszlaś dzielnie to wszystko w tym szpitalu ah jej .Ciesze się ze juz po wszystkim u ciebie wracaj teraz do sił kochana i odpoczywaj ,mam zbajomą co calą ciąze w szpitalu lezala na podtrzymaniu i synka urodzila tez
Hela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:magnez do picia nie wchłania się za dobrze, może lepiej w tabletkach weź kup w aptece jakiś dobrze przyswajalny albo jak będziesz u lekarza niech Ci poleci
-
nick nieaktualnyu Nas też nieprzyjemnie, nawet nie idę z psami na dłuższy spacer, wypuściłam je na ogród niech polatają same i wrócą, patrze jak mój mały fajnie się bawi,ma taki mały namiot-zamek i zabrał tam wszystkie misie,gada sobie z nimi w tym zamku, no słodkie to
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja mam magnez w tabletce z wiraminami i jest duzo go plus pije ten rozpuszczalny bo lubie .