Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:-)
Fasia-cisze się ze jesteś juz po zabiegu i niedługo wrocisz do domku. Dzielna kobieta jesteś
Co się ciekawego wydarzylo podczas mojej nieobecności?
Widzialam ze umawiacie się na spotkanie. Ja tez jestem chętna.
Kasiakwiatek- jesteśmy sąsiadkami:-)
Dzisiaj wybieram się do tesco. Ciekawe czy cos jeszcze zostało....hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary to nieźle
może już się mijałysmy kiedyś
Super, że się wybierasz! Trzy jeszcze fajniej!
A w ogóle dzień.dobry Brzuchatki!
Ja dziś.spałam dobrze, bóli nie mam ale też mi się macica zaczyna stawiać...w poprzednich ciążach mi się zdarzało ale później... Chyba muszę już na prawdę wrzucić na luz i więcej odpoczywać..
A i dziś wreszcie 2 na doleja.zaczęłam 21 nareszcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 09:01
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak.Fasia to takie.napinanie brzucha, spięcie od dolu i promieniuje w górę. Przechodzi po kilkunastu sekundach ale się powtarza.
Hwesta tylko notatnik i coś do pisania. Buty na zmianę i wygodne ubranie na te zajęcia gdy są ćwiczenia.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiakwiatek- pewnie na siebie nie wpadlysmy, bo ja mieszkam bardziej w stronę EC Żerań.
Fasia - no pysznosci. Zainspirowałas mnie. Ide po kanapkę z dzemem
Hwesta - wygodne ubranie i chyba dokument ze jesteś zameldowania w wawie
Mój chłop spi a ja z checia bym juz gdzieś z chaty wybyla...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 09:15
Fasia, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia a u mnie tylko zwykła jajecznica i sałatka z pomidorów...
CzaryMary no to rzeczywiście pewnie nie, za to teraz fajnie będzie się poznać
jej ale mi się zbierać nie chce, posiedziałabym na kanapie pod kocem najchętniej a tu trzeba się ogarnąć, zęby myć, ubrać...i za pół godziny wychodzić
aha Fasiu a ty miałaś takie napięcia macicy, czy tylko to kłucie w szyjce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 09:54
-
nick nieaktualnyI pochwalilam męża za szybko. Dziś mi wykrzyczal,ze wszystko dla mnie jest zle,ze idziemy na imprezę -zle, oglądamy tv -zle. Nie wytrzymalam i powiedziałam mu,ze jak ma się tak do mnie odzywać to niech się zamknie i nic nie mowi,no to powiedział "sama się zamknij hrabianko". Zycie
trudno,musze się wyplakac,miarka się przebrala
.