Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana nadaje z łóżka hihi dziś w planach wypaddo Tesco na łowy ciuchów
Fasiafajnie że już niedługo cię wypuszcza zawsze to lepiej w domu poleżeć
k
Oglądałam "gwiazd naszych wina" tak z 5razy ryczalam oczywiście ale fajny film:)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
hwesta na spokojnie nie ma co nerwów tracić.
Ja też dziś spać nie mogłam od 3:30 do prawie 7. Potem jak zasnęłam to do teraz. W przerwie spania Was nadrobiłam bo nie było mnie ze dwa dni.
Lilou pamiętam że pytałaś o zastrzyki Clexane. Ja biorę. Dobrze pamiętasz.
Wiecie co mi się przytrafiło. W pt byłam na dyżurze u swojego lekarza na USG szyjki bo mu się nie podobała na badaniu gin. No i podglądnęliśmy Maluszka. I lekarz do mnie mówi, no ładna córcia a ja w szoku i mówię mu że na każdym USG dotychczas, a było ich trochę, był chłopiec a teraz dziewczynka? No i szukał ptaszka i szukał i w końcu coś tam się ukazało ale skutecznie zachwiał moje przekonanie, że to chłopiec na 100%. Zgłupiałam. Mam już trzy zdjęcia siusiaka a co jeśli to pępowina, będą jajca.iwonka1077, Lali, Angela89, Fasia, Hela85, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewuszki
KLUSKA ale jajca,ja bym sie chyba wybrala na dodatkowe usg teraz bo bym oszalala z niepewnosci
HWESTA nie placz bo bedziesz miec bol glowy do wieczora
Ciekawe jak BAMBI, oby wszystko bylo ok!!
Ja przygotuje obiad i zmykamy na zakupy i obowiazkowo tesco, bo maz wczoraj kupil 4 pajacyki ale te 62 cmto wygladaja conajmniej jak 68!!
-
8.12 mam powtórkę połówkowego z echem serduszka to jeszcze zobaczę ale mówię Wam że to nigdy na 100% nie wiadomo
Miałam mnóstwo USG potwierdzających że to chłopiec a tu nagle siusiak się chowa i być może dziewczynka. Siusiak się znalazł niby ale mi niepewność została i już się nie nastawiam.
-
Ja tez zyje jakby co, bylam na tej ip, pozno wrocilam, ale niby szyjka taka jak w poniedziałek. Mam zwiekszone dawki lekow i oczywiście lezenie. Cos czuje Fasia ze polezymy sobie razem do tego kwietnia. I kontrola u mojego gina najlepiej jutro tylko ze on na urlopie. Nie znam tego co go zastępuje czy w ogole warto sie fatygowac. A w nocy tez beznadziejnie spalam, mialam jakis nerwobol od lopatki do biodra ze nie moglam sobie miejsca znaleźć. No to tyle newsow co u mnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ze całkiem ok ta szyjka to bym nie powiedziala, taka jak tyszien temu, nic sie nie pogorszylo ani nie poprawilo niestety tez. Niby cala jest dosc dluga ale zakmnieta czesc ma 29mm, a od strony ujscia wewnętrznego mi sie rozwiera i to jest ten problem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem o co chodzi bo ja dokładnie takie cos mialam,tylko ze cala szyjka miała ponad 2 cm i ten lejek od wewnątrz chyba 0,7 cm a cała rpzwarta reszta na minimum 0,3 cm. Po lekach i dzięki lezeniu i oszczędzaniu się zamknęła i wydluzyla do prawie 5cm!!