X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Milaaa Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurde u mnie dzis kiepsko caly czas mi sie brzuch napina i boli tak jak przy miesiaczce :( mialbyc spacer i jarmark swiateczny a pozostanie lezenie w domq. Na szczescie w srode mam wizyte wiec sprawdzimy czy ok. DziewcYnyi czy imie Maskymilian, Maks kojaezy Wam sie z psem? Bardzo podoba mi sie to imie a wszyscy mowia ze jak pies:(;)

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

Jestem szczesliwa....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny strasznie smutno czytać taki posty :(
    bardzo mi przykro, że macie takie problemy, ach te szyjki w mordę, no ale co zrobić, musicie leżeć, wypoczywać Kochane
    Hwesta facet Twój przegiął na całego, normalnie w gębę za takie coś mu się należy. Oczywiście staraj się nie denerwować za bardzo, nie przejmuj się. Będzie okazja i czas mu to wygarnąć. Na razie na spokojnie ze względu na Alę

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzis tez cierpie ;( w miescie bylam, w Lidlu kupilam spodenki dla Malej z tej firmy co tu pisalyscie,jakies resztki juz byly wiec tylko te spodenki kupilam. Wczoraj reczniczek z kapturkiem juz kupilam jeden. A teraz leze bo tak sie nachodzilam ze brzuch mi zrobil sie twardy i boli jak na @ :( nie wiem co sie dzieje, nawet nie mam tabletek przeciwbolowych :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaaa wrote:
    Qurde u mnie dzis kiepsko caly czas mi sie brzuch napina i boli tak jak przy miesiaczce :( mialbyc spacer i jarmark swiateczny a pozostanie lezenie w domq. Na szczescie w srode mam wizyte wiec sprawdzimy czy ok. DziewcYnyi czy imie Maskymilian, Maks kojaezy Wam sie z psem? Bardzo podoba mi sie to imie a wszyscy mowia ze jak pies:(;)

Maksymilian bardzo mi sie podoba :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaaa który Ty tydzień, na kiedy termin. Bo tak incognito :)
    Mi bardzo się podoba Maksio, mojej znajomej syn ma tak na imię, super chłopak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 15:47

• kluska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maks, Borys mi się podoba też podobno pieskie ale ja mam to gdzieś. Maks nie jest imieniem dla psa. Znam psa, który wabi się Filip i czy to już pieskie imię? Stasia pieska też znam... Nie ma co patrzeć w ten sposób. To nie Fafik albo Reksio.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:23

CzaryMary lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida toż to cała kocia zgraja :) z pięknymi imionami.
    Nie ma co patrzeć, że dziecka tak już nie można nazwać. Moim skromnym oczywiście.

Ida lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• mantissa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się Maks podoba. :) Nawet się zastanawiałam przez chwilę nad tym imieniem. :)

Też słyszałam, że te pieluchy Dada dają radę, ale znajoma mi mówiła, że jakiś rozmiar z tych większych, trochę słabiej chłonie. Tylko nie pamiętam jaki. Dlatego wielkich zapasów bez przetestowania bym jednak nie robiła. Poza tym może się okazać, że niektóre pieluchy (marki) nie pasują dobrze do "kształtu" dziecka i np. coś odstaje albo wycieka. Chyba nawet ktoś tutaj na forum to pisał. Ja pewnie na sam początek kupię te małe pampersy 1-2 paczki takie większe, a później się zobaczy.

Dzisiaj jakiś taki śpiący dzień mam, nawet mi się nic pisać nie chciało. A jeszcze rodzinka mi się zaraz zjedzie i będzie trzeba towarzystwa dotrzymać. A wszyscy palacze. Blee.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z Was miala taki pulsujacy bol jak na @??? Bardzo mnie boli i nie wiem czy to cos groznego czy to normalne.

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Czy ktoras z Was miala taki pulsujacy bol jak na @??? Bardzo mnie boli i nie wiem czy to cos groznego czy to normalne.
    jeśli tak jak mówisz BARDZO BOLI to ja bym była już w drodze do szpitala i nie szukałabym info w internecie bo na nic to nie pomoże

Ida, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja nie pomogę bo od kiedy jestem w ciąży nie miałam ani razu bólu jak na @. Trzymaj się kochana. Jak możesz to weź nospe albo jakiś szwedzki zamiennik a jak nie przejdzie to ja bym pojechała sprawdzić. Lepiej jechać raz za dużo niż raz za mało.

Hela85 lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    jeśli tak jak mówisz BARDZO BOLI to ja bym była już w drodze do szpitala i nie szukałabym info w internecie bo na nic to nie pomoże

nie chce panikowac, bo moze to po prostu normalne. Boli tak jak np w pierwszy dzien @ mialam zawsze, taki pulsujacy bol.. boli boli i chwile przestaje i zaraz znowu boli. Jak nie przejdzie to jade na pogotowie to na pewno.

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja na Twoim miejscu bym pojechała do lekarza, mnie też dziś pobolewa,ale to dlatego,ze dużo stresu mam,ale nie bardzo tylko lekko się napina i delikatnie boli,a plecy puściły,to co wczoraj mnie bolało

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Krysti u mojej siostry AngelCare się nie sprawdził bo dzieci były niełóżeczkowe. Bardzo sprawdziła się snuza. Ja kupuję Snuza Trio.
    Snuza Trio ! Az zobacze zaraz

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie sie boje :/ nic w sumie dzis tskiego nie robilam nie wiem czemu tsk boli.. ;/ pierwszy raz w ciazy tak mam.. ide sie szykowac i jade do szpitala.

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 17:23

• Fasia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia do szpitala !! Trzeba to sprawdzić. Ja w piątek po operacji miałam ból jak na @. Taki pulsujacy, jakby skurcze. Po operacji macica pracowała, dostałam na to 5 godzinną kroplowke przeciw skurczom. Bolało jak cholera. Nie wiem czy to to samo ale lepiej sprawdzić. Tzn ja będę już trochę przewrazliwiona..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Krysti u mojej siostry AngelCare się nie sprawdził bo dzieci były niełóżeczkowe. Bardzo sprawdziła się snuza. Ja kupuję Snuza Trio.
    Dzięki kochana to jest lepsze :) tez kupię Snuza trio tu 179 £ nie majątek .Dzięki serdeczne jeszcze raz.

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia jedz na emergency sprawdz to.

‹‹ 1216 1217 1218 1219 1220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ