Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Qurde u mnie dzis kiepsko caly czas mi sie brzuch napina i boli tak jak przy miesiaczce
mialbyc spacer i jarmark swiateczny a pozostanie lezenie w domq. Na szczescie w srode mam wizyte wiec sprawdzimy czy ok. DziewcYnyi czy imie Maskymilian, Maks kojaezy Wam sie z psem? Bardzo podoba mi sie to imie a wszyscy mowia ze jak pies:(
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualnyoj dziewczyny strasznie smutno czytać taki posty
bardzo mi przykro, że macie takie problemy, ach te szyjki w mordę, no ale co zrobić, musicie leżeć, wypoczywać Kochane
Hwesta facet Twój przegiął na całego, normalnie w gębę za takie coś mu się należy. Oczywiście staraj się nie denerwować za bardzo, nie przejmuj się. Będzie okazja i czas mu to wygarnąć. Na razie na spokojnie ze względu na Alę -
Hej dziewczyny. Ja dzis tez cierpie ;( w miescie bylam, w Lidlu kupilam spodenki dla Malej z tej firmy co tu pisalyscie,jakies resztki juz byly wiec tylko te spodenki kupilam. Wczoraj reczniczek z kapturkiem juz kupilam jeden. A teraz leze bo tak sie nachodzilam ze brzuch mi zrobil sie twardy i boli jak na @
nie wiem co sie dzieje, nawet nie mam tabletek przeciwbolowych
-
Milaaa wrote:Qurde u mnie dzis kiepsko caly czas mi sie brzuch napina i boli tak jak przy miesiaczce
mialbyc spacer i jarmark swiateczny a pozostanie lezenie w domq. Na szczescie w srode mam wizyte wiec sprawdzimy czy ok. DziewcYnyi czy imie Maskymilian, Maks kojaezy Wam sie z psem? Bardzo podoba mi sie to imie a wszyscy mowia ze jak pies:(
Maksymilian bardzo mi sie podoba -
nick nieaktualny
-
Maks, Borys mi się podoba też podobno pieskie ale ja mam to gdzieś. Maks nie jest imieniem dla psa. Znam psa, który wabi się Filip i czy to już pieskie imię? Stasia pieska też znam... Nie ma co patrzeć w ten sposób. To nie Fafik albo Reksio.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mi też się Maks podoba.
Nawet się zastanawiałam przez chwilę nad tym imieniem.
Też słyszałam, że te pieluchy Dada dają radę, ale znajoma mi mówiła, że jakiś rozmiar z tych większych, trochę słabiej chłonie. Tylko nie pamiętam jaki. Dlatego wielkich zapasów bez przetestowania bym jednak nie robiła. Poza tym może się okazać, że niektóre pieluchy (marki) nie pasują dobrze do "kształtu" dziecka i np. coś odstaje albo wycieka. Chyba nawet ktoś tutaj na forum to pisał. Ja pewnie na sam początek kupię te małe pampersy 1-2 paczki takie większe, a później się zobaczy.
Dzisiaj jakiś taki śpiący dzień mam, nawet mi się nic pisać nie chciało. A jeszcze rodzinka mi się zaraz zjedzie i będzie trzeba towarzystwa dotrzymać. A wszyscy palacze. Blee. -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Czy ktoras z Was miala taki pulsujacy bol jak na @??? Bardzo mnie boli i nie wiem czy to cos groznego czy to normalne.
Ida, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
Rudzia ja nie pomogę bo od kiedy jestem w ciąży nie miałam ani razu bólu jak na @. Trzymaj się kochana. Jak możesz to weź nospe albo jakiś szwedzki zamiennik a jak nie przejdzie to ja bym pojechała sprawdzić. Lepiej jechać raz za dużo niż raz za mało.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:jeśli tak jak mówisz BARDZO BOLI to ja bym była już w drodze do szpitala i nie szukałabym info w internecie bo na nic to nie pomoże
nie chce panikowac, bo moze to po prostu normalne. Boli tak jak np w pierwszy dzien @ mialam zawsze, taki pulsujacy bol.. boli boli i chwile przestaje i zaraz znowu boli. Jak nie przejdzie to jade na pogotowie to na pewno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia do szpitala !! Trzeba to sprawdzić. Ja w piątek po operacji miałam ból jak na @. Taki pulsujacy, jakby skurcze. Po operacji macica pracowała, dostałam na to 5 godzinną kroplowke przeciw skurczom. Bolało jak cholera. Nie wiem czy to to samo ale lepiej sprawdzić. Tzn ja będę już trochę przewrazliwiona..
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Krysti u mojej siostry AngelCare się nie sprawdził bo dzieci były niełóżeczkowe. Bardzo sprawdziła się snuza. Ja kupuję Snuza Trio.
tez kupię Snuza trio tu 179 £ nie majątek .Dzięki serdeczne jeszcze raz.
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny