Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 17:41
Hela85, Angela89, Krysti, Amy, iwonka1077, weronika86, KasiaKwiatek, Klaudia90, Ewelcia, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej
jestem dziś na noc w swoim mieszkanku
jutro wracam do taty bo mąż będzie dalej malował :)na bank nie dam rady Was nadrobić ale mocno całuję
Fasiu kochana baaardzo się cieszę, że wszystko okwiem, że jeszcze ktoś miał problemy z szyjką... Młoda Dama??? idzie ku lepszemu mam nadzieję!!!
Moja psinka jest już 5 dzień po operacji dziś. Jeszcze długa droga przed nami ale powinno być coraz lepiej.
Jestem wymęczona i padnięta ale mam nadzieję, że w tym tygodniu się to wszystko skonczyLali lubi tę wiadomość
-
Lali super ciuszki tez u siebie widzialam w tesco
zmierzylam te bodiaki na up 3 msc i sa wieksze od tych co miałam najmniejsze dla córci się okaże najwyzej dokupie mniejszych pozniej:)
Lali a ty dziewczynke bedziesz miala bo jakos przegapilam twoja plec dziecka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 17:59
Lali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:A dla chlopcow byly body biale z niebieskimi napisami 6 sztuk za 18 zl!! To w lumpach drozej sie kupuje
-
Zauwazylam ze maja zawyzona rozmiarowke i wypakowywalam rzeczy na miejscu, ja w sumie takich bodziakow malutkich mam juz sporo. Ehhh te rzeczy tak kusza
wlasnie wyjmuje wszystko i zapisze ile czego mam, mysle ze na poczatek to juz wystarczy. Teraz wieksze rozmiary bede kupowac.
-
Lali wrote:Zauwazylam ze maja zawyzona rozmiarowke i wypakowywalam rzeczy na miejscu, ja w sumie takich bodziakow malutkich mam juz sporo. Ehhh te rzeczy tak kusza
wlasnie wyjmuje wszystko i zapisze ile czego mam, mysle ze na poczatek to juz wystarczy. Teraz wieksze rozmiary bede kupowac.
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie po burzy,zryczalam sie,powiedziałam co mi leży na sercu,wydaje mi sie,ze dotarło do męża, jeśli nie zacznie zachowywać się jak przed ślubem i spełniać moich oczekiwań, jeśli nadal biznesy będą dla niego ważniejsze niż rodzina, to drugi raz nie będę mówiła co mi dolega tylko rozwód i tyle. Sprawa postawiona na ostrzu noza,ale mysle,ze dotarło. Oboje bardzo chcemy Alicji i mysle,ze moje nie pierniczenie się z nim poskutkowalo. Ja się zryczalam,Ala chyba się przestraszyla,ale musiało się to przesilic,bo tak dalej być nie mogło. Liczę na to,że będzie lepiej. Oczywiście wyszedł z domu, bo ważna rzecz ma wieczorem,ale wychodząc powiedzial,ze się będzie spieszyl do domu. Dawno tego nie słyszałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 18:43
Ida, Fasia, MartaAlvi, misia83 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:U mnie po burzy,zryczalam sie,powiedziałam co mi leży na sercu,wydaje mi sie,ze dotarło do męża, jeśli nie zacznie zachowywać się jak przed ślubem i spełniać moich oczekiwań, jeśli nadal biznesy będą dla niego ważniejsze niż rodzina, to drugi raz nie będę mówiła co mi dolega tylko rozwód i tyle. Sprawa postawiona na ostrzu noza,ale mysle,ze dotarło. Oboje bardzo chcemy Alicji i mysle,ze moje nie pierniczenie się z nim poskutkowalo. Ja się zryczalam,Ala chyba się przestraszyla,ale musiało się to przesilic,bo tak dalej być nie mogło. Liczę na to,że będzie lepiej. Oczywiście wyszedł z domu, bo ważna rzecz ma wieczorem,ale wychodząc powiedzial,ze się będzie spieszyl do domu. Dawno tego nie słyszałam.
Ja dzis mam na kolacje od mamusi salatke warzywna taka tradycyjnamniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:A ja powiem Wam że się rozczarowałam ta wyprzedażą w Tesco, fakt pojechałam na ostatnią chwilę ale nic ciekawego nie było - przynajmniej dla chłopców
Ja od koleżanki dostanę 2 worki ubranek takich od 56 więc chciałam bardziej się zaopatrzyć w takie maluszki 50, 52 ale niestety nic nie było
Kupiłam w sumie 5-cio pak body z długim rękawem + 2 osobno, białe body krótkie w 2-paku, pajacyki w 2-paku. W sumie 80 zł więc jak na 12 szt to i tak nie dużo ale nie tam żeby to jakiś szał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14c5aa2292de.jpg) a i polecam ci kupic ten czajnik cisnieniowy co ja kupiłam extra jest mozna sobie regulować wode na filizanke kawy albo kubek herbaty polecam
woda wrzątek leci .
Ewelcia lubi tę wiadomość