Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Miałam problem z komputerem. Aktualizacja windowsa robiła się 1,5 dnia! nie dało się wyłączyć,juz myślałam że zepsuty.
Kurcze trochę się zaczyna pod górkę z ciążami robić. Coraz częściej ktoś odwiedza
IP:(
Zdrówka dla Was wszystkich i dzidziolków!
Apropo imion. Mój mąż uznał imię Zuzanna za imię dla psa... Nie można się sugerować. Uważam, że imię Maksymilian jest bardzo ładne.
Kupiłam dziś buty i stałam nad nimi z pół godziny. Nie wiedziałam czy kupić swój rozmiar czy rozmiar większy na wszelki wypadek jesli zacznę puchnąć... Mąż namówił mnie na normalny rozmiar i nie jestem pewna czy to dobrze. Buty fajne bo skórzane i nie trzeba wiązać, takie traperki trochę ale z suwakiem z boku i to wybawienie jest.
Poza tym mam 3 gazetki M jak mama, gdzie zakochałam się w szwedzkim wózku ale boje się szukać w necie bo pewnie strasznie drogi...W gazetce Będę mamą jest artykuł jak przetrwać ciążę gdy musisz leżeć i dołączona była do tego gazetka Twoje dziecko i tam jest pochwalane noszenie dziecka na rękach.
Mnie po raz pierwszy coś wczoraj takiego jakby stawianie brzucha się działo ze 3 razy ale po nospie przeszło, bardziej się martwię tym, że wkładki mam ciągle mokrawe i nie wiem czy to mocz czy wody, nie udało mi się testera kupić ale wizyta w środę rano więc wtedy może się dowiem...
Czy są dziś jakieś ciekawe propozycje w tv?
Marta fajna ta ściana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:15
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Piekna ta ściana
a mnie od tego płukania brzuszek boli,ale wierzę że minie i będzie juz tylko lepiej...
po burzy zawsze słonce świeci
bądz pozytywnie nastawiona do zycia i ciesz się ,chlopa przytul klapsa w pupe daj i się uśmiechnij
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No sciana super, ja wlasnie rozmyslam co zrobic z jedna sciana w dzidziusiowym pokoju, bo chcialam zeby byla jakas inna.
Mnie po tym jak ktos pisal o tych robalach w gryczanych materacach tylko z tym mi sie kojarza (ale ja troche spatrzona jestem), domyslalam sie ze to z gatunku półprawdy ale w glowie mi zostalo.
No Lali chyba masz racje z ta moja branzą, jakos nie chcialam o tym pisac tak bezposrednio bo i po co, ale rzeczywiscie chyba jestem tym przesiąknięta, bo jak cos chlapne czasem to mozna sie domyslic, ze ja nie calkiem zielona. Jak cos wiem, to zawsze Wam napisze co uwazam, takim forumowym konsultantem moge byc
. Ale ogolnie ciazy i co w ciazy sie ucze sama teraz, bo w ksiazkach to czysta teoria byla.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiedział mi M wczoraj, że po ciąży będę musiała się wziąć za siebie bo on zgrabną żonę chce mieć a ja mu na to a ja chce żebyś bandzioch zrzucił (a ma taki jak w 9 miesiącu ciąży). Wiadomo, że będę się starać ale nie lubię jak się presje wywiera a samemu jakoś sie nie dba o wygląd:)
Krysti, Hela85, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja według wagi u lekarki przytyłam od początku 5 kg
nie jest tragicznie hehe
Dzięki dziewczyny za wsparcie postaram się myśleć pozytywnie jak tylko się da
Mój chłoptaś też nie ma nic do mojej wagiuwielbia moje ciało obojętnie czy 5kg w te czy we wte hehe ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:32
Krysti, Ewelcia, Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Powiedział mi M wczoraj, że po ciąży będę musiała się wziąć za siebie bo on zgrabną żonę chce mieć a ja mu na to a ja chce żebyś bandzioch zrzucił (a ma taki jak w 9 miesiącu ciąży). Wiadomo, że będę się starać ale nie lubię jak się presje wywiera a samemu jakoś sie nie dba o wygląd:)
no ja po ciązy tez wezme się za siebie
zawsze szczupla bylam teraz widze ze tyje .Moj mowi ze buzke jak pączuś mam .i mowi ze slicznie wygladam nawet jak przytyje mam prawo przytyc bo w ciazy jestem
rozumie wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny