X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Miałam problem z komputerem. Aktualizacja windowsa robiła się 1,5 dnia! nie dało się wyłączyć,juz myślałam że zepsuty.

Kurcze trochę się zaczyna pod górkę z ciążami robić. Coraz częściej ktoś odwiedza
    IP:(
    Zdrówka dla Was wszystkich i dzidziolków!

Apropo imion. Mój mąż uznał imię Zuzanna za imię dla psa... Nie można się sugerować. Uważam, że imię Maksymilian jest bardzo ładne.

Kupiłam dziś buty i stałam nad nimi z pół godziny. Nie wiedziałam czy kupić swój rozmiar czy rozmiar większy na wszelki wypadek jesli zacznę puchnąć... Mąż namówił mnie na normalny rozmiar i nie jestem pewna czy to dobrze. Buty fajne bo skórzane i nie trzeba wiązać, takie traperki trochę ale z suwakiem z boku i to wybawienie jest.

Poza tym mam 3 gazetki M jak mama, gdzie zakochałam się w szwedzkim wózku ale boje się szukać w necie bo pewnie strasznie drogi...W gazetce Będę mamą jest artykuł jak przetrwać ciążę gdy musisz leżeć i dołączona była do tego gazetka Twoje dziecko i tam jest pochwalane noszenie dziecka na rękach.

Mnie po raz pierwszy coś wczoraj takiego jakby stawianie brzucha się działo ze 3 razy ale po nospie przeszło, bardziej się martwię tym, że wkładki mam ciągle mokrawe i nie wiem czy to mocz czy wody, nie udało mi się testera kupić ale wizyta w środę rano więc wtedy może się dowiem...

Czy są dziś jakieś ciekawe propozycje w tv?

Marta fajna ta ściana!

f2w3pc0zdrkt85v8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:15

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Piekna ta ściana :) a mnie od tego płukania brzuszek boli,ale wierzę że minie i będzie juz tylko lepiej...
    Bedzie dobrze ,:) po burzy zawsze słonce świeci :) bądz pozytywnie nastawiona do zycia i ciesz się ,chlopa przytul klapsa w pupe daj i się uśmiechnij :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kiedyś kota o imieniu Zuzia;)

Krysti lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sciana super, ja wlasnie rozmyslam co zrobic z jedna sciana w dzidziusiowym pokoju, bo chcialam zeby byla jakas inna.
    Mnie po tym jak ktos pisal o tych robalach w gryczanych materacach tylko z tym mi sie kojarza (ale ja troche spatrzona jestem), domyslalam sie ze to z gatunku półprawdy ale w glowie mi zostalo :P.
    No Lali chyba masz racje z ta moja branzą :P, jakos nie chcialam o tym pisac tak bezposrednio bo i po co, ale rzeczywiscie chyba jestem tym przesiąknięta, bo jak cos chlapne czasem to mozna sie domyslic, ze ja nie calkiem zielona. Jak cos wiem, to zawsze Wam napisze co uwazam, takim forumowym konsultantem moge byc :P. Ale ogolnie ciazy i co w ciazy sie ucze sama teraz, bo w ksiazkach to czysta teoria byla.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak granole z mlekiem jadlam tak mojemu powiedzialam by kupil mi kukurydziane ,ale MEGA pake mi przyniósł haha Crunchy Nut z miodem .Mowi ze to dla dwojga haha :)

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to za moje dogadzanie jedzeniowe ginekolog prześwięci w środę... tyję za bardzo. Czuje, że pod koniec ciąży będzie 30kg więcej niż przed ciążą.

f2w3pc0zdrkt85v8.png

adk_1989, Krysti lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Mnie to za moje dogadzanie jedzeniowe ginekolog prześwięci w środę... tyję za bardzo. Czuje, że pod koniec ciąży będzie 30kg więcej niż przed ciążą.

f2w3pc0zdrkt85v8.png
    Mnie juz tylek rosnie :D i uda szersze mam

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, przez przypadek wcisnęło mi się lubię to ;)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział mi M wczoraj, że po ciąży będę musiała się wziąć za siebie bo on zgrabną żonę chce mieć a ja mu na to a ja chce żebyś bandzioch zrzucił (a ma taki jak w 9 miesiącu ciąży). Wiadomo, że będę się starać ale nie lubię jak się presje wywiera a samemu jakoś sie nie dba o wygląd:)

Krysti, Hela85, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadal 3,5 kg do przodu. Ciekawe co Rudzia się na ip dowie... macica mi się stawia grrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 ja z moim wahaniem hormonalnych w sensie nastrojów juz bym ryczala:D

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta a nadal Cie gardło boli? Rano coś pisałaś chyba że po tej imprezie?

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie nie ryczę z takich powodów... bardziej wzruszenia a to biedne zwierzątko, a to poród obejrzę a to piosenki posłucham i ryk.

Krysti lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • MłodaDama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja według wagi u lekarki przytyłam od początku 5 kg :P nie jest tragicznie hehe

Dzięki dziewczyny za wsparcie postaram się myśleć pozytywnie jak tylko się da :)
    Mój chłoptaś też nie ma nic do mojej wagi :) uwielbia moje ciało obojętnie czy 5kg w te czy we wte hehe ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:32

Krysti, Ewelcia, Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Lali Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi to powiedz juz cos wiecej :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Powiedział mi M wczoraj, że po ciąży będę musiała się wziąć za siebie bo on zgrabną żonę chce mieć a ja mu na to a ja chce żebyś bandzioch zrzucił (a ma taki jak w 9 miesiącu ciąży). Wiadomo, że będę się starać ale nie lubię jak się presje wywiera a samemu jakoś sie nie dba o wygląd:)
    Haha moj tez ma brzunio jak lezymy to się śmiejemy kto ma większy :D no ja po ciązy tez wezme się za siebie :) zawsze szczupla bylam teraz widze ze tyje .Moj mowi ze buzke jak pączuś mam .i mowi ze slicznie wygladam nawet jak przytyje mam prawo przytyc bo w ciazy jestem :) rozumie wszystko

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam lzy w oczach teraz na reklamach swiatecznych :D

Krysti, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta Idą :) fajnie ale się wylezymy z moim :) bo ma wolne 2 albo 3 tyg hihi

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Rudzia..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 boli,ale herbatka lecze :)

Nadzieja84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

‹‹ 1219 1220 1221 1222 1223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ