Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia kochanego masz chłopa:)
Niestety weszłam na stronę tych szwedzkich wózków i ten co mi się tak spodobał kosztuje 4150...! Firma nazywa się Emmaljunka. Wózki cudowne i niby na stronie napisane, że ceby już od 1300. Wózki można kupić w sklepach na terenie całej Polski tylko filia znajduje się w Gdańsku.
Ten co mi się podoba a o którym mogę tylko pomarzyć
http://emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Mondial-de-Luxe/
-
hwesta wrote:Fasiunia,jaka dawkę nospy max na dzień bierzesz?
Ja wcale nie biorę nospy. Od początku nie bralam. Teraz mam zalecona luteine 4x100 dopochwowo i asmag 3 razy po 2 i tyle -
nick nieaktualny
-
Nadzieja - wiem, jest cudowny
)
Był u mnie to mówiłam, że w środę przed szpitalem byłam w Tesco i widziałam takie cudne dresy dla Julka ale nie kupiłam. Wyszedł ode mnie, pisze czy juz dotarł do domu, a On mówi ze w Tesco jest i kupuje ciuszki dla synkaIda, Bambi85, Nadzieja84, hwesta, Hela85, Ewelcia, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupił 7 ciuszkow dla Julka:) pochwale się jak wrócę do domu
))
Pisze do męża żeby wracal do domu, bo cały dzień coś dla mnie robi (był w szpitalu u mnie od 14 do 19), a On na to - na tym polega miłość, całe życie będę cos dla Ciebie robić, a nie tylko mówić, że Cię kocham
Może dla Was to banalne ale ja lubię te banały))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 20:52
Nadzieja84, Bambi85, Lali, hwesta, Hela85, Krysti, iwonka1077, KasiaKwiatek, Ida, mantissa, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Lali kochana przeciez ja juz wszystko napisalam : D
Ja jestem ciekawa dokladnie czym sie zajmujesz, czy jestes pielegniarka, lekarzem? Jaka specjalizacja i w ogolehihi ale nie mysl,ze jestem zlosliwa
jak wiecej nie chcesz nic pisac to juz nie bede nalegac
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja dziękuje. Wiem, że jesteśmy dla Niego wszystkim i wszystko dla Nas zrobi i poświęci jeśli trzeba będzie. Mam szczęście, że Go mam to prawda. Tym bardziej jest mi smutno jak niektóre z Was piszą jacy mężowie potrafią być straszni.. dla mnie to abstrakcja
Nadzieja84 lubi tę wiadomość