Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście do egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:31
Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście od egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.
wiem co przechodzisz:D
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:A ja powiem Wam że się rozczarowałam ta wyprzedażą w Tesco, fakt pojechałam na ostatnią chwilę ale nic ciekawego nie było - przynajmniej dla chłopców
Ja od koleżanki dostanę 2 worki ubranek takich od 56 więc chciałam bardziej się zaopatrzyć w takie maluszki 50, 52 ale niestety nic nie było
Kupiłam w sumie 5-cio pak body z długim rękawem + 2 osobno, białe body krótkie w 2-paku, pajacyki w 2-paku. W sumie 80 zł więc jak na 12 szt to i tak nie dużo ale nie tam żeby to jakiś szał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14c5aa2292de.jpgdobrze, ze kolezanka chce Ci dac jakies ciuszki!
Krysti ja za chwike jak usiade to jak dzinka zacznie szalec to czasami do 24 skacze sobieale w dzien to ma takie momenty tylko bo ciagle cos robie i pewnie bujam ja do snu
Krysti lubi tę wiadomość
-
Mloda Dama- nie stresuj sie bo to nic nie da, jak zdasz to super jak nie to nastepnym razem i juz. Stres ani Tobie nie pomoze ani dzidzi. AAAA i zapnij pasy, ja jak zdawalam no powiedzmy ze "kilka lat temu" na placu manerwowym jako jedna z nielicznych zrobilam te wylosowane manewry, pan mi mowi ze ladnie ja taka zadaowolona, a on a jednak nie...pasow pani nie zapiela, ale byly dwie szanse na manewr i za drugim razem tez na szczescie mi sie udalo. jej kiedy to bylo. A jak Rudzia??? medluj sie jak wrocisz koniecznie. Ladne ubranka, ale sie oblowilyscie, zawsze cos juz do przodu. Ja czekam tylko na wyplate i tez zamawiam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:MłodaDama tylko spokój Cię uratuje! Zapnij pasy ale uwydatnij brzuszek może trafisz na takiego który nie będzie zwracał uwgi na ewntualnie niedociagnięcia, których oczywiście nie będzie
Jeśli chodzi o ruchy to ja miałam takie wrażenie że jakiś tydzień temu wyraźnie wiedziałam kiedy się chłopcy ruszają a teraz... czasem tylko jakiś ucisk ale nie żebym czuła jakiś konkretny ruchWiem że to jeszcze za wcześnie ale jakoś tak dziwnie jak Wy piszecie o ruchach dzieci a ja niec nie czuję
tak kolo 20 tyg juz poczujesz kopniaczki konkretne
jej ty dwojke masz to dopiero bedzie
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta, super że to wyklarowałaś wszystko mężowi, mam nadzieję, że teraz Ci lżej a Wasze relacje wrócą na właściwe tory
Ewelcia super rzeczy dla chłopców wyhaczyłaś
U mnie w tesco dla odmiany zdecydowana większość rzeczy była dla chłopców... jak zwykle nie ma się tego co by się chciałoNo trudno. Jeszcze się załapiemy na poświąteczne wyprzedaże więc nie ma co żałować, jeszcze sie obkupimy
Co do materaca, to Pani w sklepie mówiła mi, że jednak gryka-kokos najlepszy jest. Pytałam o robaki o których dziewczyny kiedyś pisały że się mogą zalęgnąć w takim materacu, ale Pani powiedziała, że jak się dba i nie dopuszcza do przemoczenia go to powinno być ok.
MłodaDamo no stress! Tylko spoój może Cię uratowaćTrzymam mocno kciuki, żeby trafił się jakiś fajny egzaminator a nie upierdliwy dziad.
Na koniec pochwale mego męża za pomalowanie pokoiku. Zostały jeszcze małe poprawki tego co 'wyjechało' za taśmę i bedzie cacyW końcu skończy się ten burdel w domu! W końcu wrócę do swojego łóżka! (teraz śpie na kanapie) BOSKO!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2167faec7238.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:59
Krysti, Lali, Bambi85, Nadzieja84, Justinka, Hela85, Fasia, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny