X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj skacze w brzuszku :D chyba czkawke ma :D haha aktywny synuś .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:18

CzaryMary, Ewelcia, Lali lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście do egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:31

Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście od egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.
    Nie martw się trzymam kciuki za twoj egzamin :) wiem co przechodzisz:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide jutro kupic dwa sportowe staniki niestety szeroka się zrobilam w obwodzie i cisną mnie . :/

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    A ja powiem Wam że się rozczarowałam ta wyprzedażą w Tesco, fakt pojechałam na ostatnią chwilę ale nic ciekawego nie było - przynajmniej dla chłopców :/ Ja od koleżanki dostanę 2 worki ubranek takich od 56 więc chciałam bardziej się zaopatrzyć w takie maluszki 50, 52 ale niestety nic nie było :/

Kupiłam w sumie 5-cio pak body z długim rękawem + 2 osobno, białe body krótkie w 2-paku, pajacyki w 2-paku. W sumie 80 zł więc jak na 12 szt to i tak nie dużo ale nie tam żeby to jakiś szał :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14c5aa2292de.jpg
    Sliczne te rzeczy, nie wypatrywalam ciuszkow dla chlopcow ale fakt ze jakos duzo to chyba ich nie bylo. Ewelcia Ty masz na wszystko podwojny wydatek :) dobrze, ze kolezanka chce Ci dac jakies ciuszki!

Krysti ja za chwike jak usiade to jak dzinka zacznie szalec to czasami do 24 skacze sobie :) ale w dzien to ma takie momenty tylko bo ciagle cos robie i pewnie bujam ja do snu :)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda Dama- nie stresuj sie bo to nic nie da, jak zdasz to super jak nie to nastepnym razem i juz. Stres ani Tobie nie pomoze ani dzidzi. AAAA i zapnij pasy, ja jak zdawalam no powiedzmy ze "kilka lat temu" na placu manerwowym jako jedna z nielicznych zrobilam te wylosowane manewry, pan mi mowi ze ladnie ja taka zadaowolona, a on a jednak nie...pasow pani nie zapiela, ale byly dwie szanse na manewr i za drugim razem tez na szczescie mi sie udalo. jej kiedy to bylo. A jak Rudzia??? medluj sie jak wrocisz koniecznie. Ladne ubranka, ale sie oblowilyscie, zawsze cos juz do przodu. Ja czekam tylko na wyplate i tez zamawiam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:32

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mówilam ze nie czuje ruchów kopniaków tak teraz mam coraz śilniejsze ,ciekawe co on tam robi bo normalnie skacze kopie jej w pecherz wali :D jeju az nie przyjemne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:32

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:31

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MlodaDama dasz rade, jak nie teraz to nastepnym razem, moze ubierz obcisla bluzke i bierz na litosc bo w ciazy i w ogole :D
    Bambi Ty jestes z "branzy medycznej" prawda? Moze napiszesz nam cos blizej co robisz?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:30

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ja mialam dla corki kokos-gryka i bylam zadowolona, mam go nadal otworze przewietrze jak bedzie ok to nie kupuje nowego.

Ewelcia, Krysti lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    MłodaDama tylko spokój Cię uratuje! Zapnij pasy ale uwydatnij brzuszek może trafisz na takiego który nie będzie zwracał uwgi na ewntualnie niedociagnięcia, których oczywiście nie będzie :)

Jeśli chodzi o ruchy to ja miałam takie wrażenie że jakiś tydzień temu wyraźnie wiedziałam kiedy się chłopcy ruszają a teraz... czasem tylko jakiś ucisk ale nie żebym czuła jakiś konkretny ruch :/ Wiem że to jeszcze za wcześnie ale jakoś tak dziwnie jak Wy piszecie o ruchach dzieci a ja niec nie czuję :/
    Ewelcia poczujesz wnet ja tez tak w tym etapie jak ty niby coś czulam ale nie mialam pewnosci co to :) tak kolo 20 tyg juz poczujesz kopniaczki konkretne :) jej ty dwojke masz to dopiero bedzie :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti ja za chwike jak usiade to jak dzinka zacznie szalec to czasami do 24 skacze sobie :) ale w dzien to ma takie momenty tylko bo ciagle cos robie i pewnie bujam ja do snu :)
    No to niezle masz też:) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    materac z łuski gryczanej najlepszy nie uczula i jest przewiewny .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, super że to wyklarowałaś wszystko mężowi, mam nadzieję, że teraz Ci lżej a Wasze relacje wrócą na właściwe tory :)

Ewelcia super rzeczy dla chłopców wyhaczyłaś :)
    U mnie w tesco dla odmiany zdecydowana większość rzeczy była dla chłopców... jak zwykle nie ma się tego co by się chciało :P No trudno. Jeszcze się załapiemy na poświąteczne wyprzedaże więc nie ma co żałować, jeszcze sie obkupimy :)
    Co do materaca, to Pani w sklepie mówiła mi, że jednak gryka-kokos najlepszy jest. Pytałam o robaki o których dziewczyny kiedyś pisały że się mogą zalęgnąć w takim materacu, ale Pani powiedziała, że jak się dba i nie dopuszcza do przemoczenia go to powinno być ok.

MłodaDamo no stress! Tylko spoój może Cię uratować :P Trzymam mocno kciuki, żeby trafił się jakiś fajny egzaminator a nie upierdliwy dziad.

Na koniec pochwale mego męża za pomalowanie pokoiku. Zostały jeszcze małe poprawki tego co 'wyjechało' za taśmę i bedzie cacy :D W końcu skończy się ten burdel w domu! W końcu wrócę do swojego łóżka! (teraz śpie na kanapie) BOSKO!!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2167faec7238.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:59

Krysti, Lali, Bambi85, Nadzieja84, Justinka, Hela85, Fasia, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Termoelastyczne niby dobre :/

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ta sciana jest mega!!!

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super marta twoj ma talent :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna ta ściana :) a mnie od tego płukania brzuszek boli,ale wierzę że minie i będzie juz tylko lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I piesa tam widzę :D na zdj

‹‹ 1218 1219 1220 1221 1222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ