Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj skacze w brzuszku :D chyba czkawke ma :D haha aktywny synuś .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:18

nick nieaktualny, Ewelcia, Lali lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście do egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:31

nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Dziewczyny ale się cykam.Jutro pierwsze podejście od egzaminu praktycznego z prawka,bo testy zdałam masakra.Boje się,że złapie mnie nie strach czy stresik a paraliż i wszystko na raz jak podchodziłam całkiem pierwszy raz... ale no trudno pożyjemy zobczymy.Chciałabym mieć to już za sobą.
    Nie martw się trzymam kciuki za twoj egzamin :) wiem co przechodzisz:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide jutro kupic dwa sportowe staniki niestety szeroka się zrobilam w obwodzie i cisną mnie . :/

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    A ja powiem Wam że się rozczarowałam ta wyprzedażą w Tesco, fakt pojechałam na ostatnią chwilę ale nic ciekawego nie było - przynajmniej dla chłopców :/ Ja od koleżanki dostanę 2 worki ubranek takich od 56 więc chciałam bardziej się zaopatrzyć w takie maluszki 50, 52 ale niestety nic nie było :/

Kupiłam w sumie 5-cio pak body z długim rękawem + 2 osobno, białe body krótkie w 2-paku, pajacyki w 2-paku. W sumie 80 zł więc jak na 12 szt to i tak nie dużo ale nie tam żeby to jakiś szał :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14c5aa2292de.jpg
    Sliczne te rzeczy, nie wypatrywalam ciuszkow dla chlopcow ale fakt ze jakos duzo to chyba ich nie bylo. Ewelcia Ty masz na wszystko podwojny wydatek :) dobrze, ze kolezanka chce Ci dac jakies ciuszki!

Krysti ja za chwike jak usiade to jak dzinka zacznie szalec to czasami do 24 skacze sobie :) ale w dzien to ma takie momenty tylko bo ciagle cos robie i pewnie bujam ja do snu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda Dama- nie stresuj sie bo to nic nie da, jak zdasz to super jak nie to nastepnym razem i juz. Stres ani Tobie nie pomoze ani dzidzi. AAAA i zapnij pasy, ja jak zdawalam no powiedzmy ze "kilka lat temu" na placu manerwowym jako jedna z nielicznych zrobilam te wylosowane manewry, pan mi mowi ze ladnie ja taka zadaowolona, a on a jednak nie...pasow pani nie zapiela, ale byly dwie szanse na manewr i za drugim razem tez na szczescie mi sie udalo. jej kiedy to bylo. A jak Rudzia??? medluj sie jak wrocisz koniecznie. Ladne ubranka, ale sie oblowilyscie, zawsze cos juz do przodu. Ja czekam tylko na wyplate i tez zamawiam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:32

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mówilam ze nie czuje ruchów kopniaków tak teraz mam coraz śilniejsze ,ciekawe co on tam robi bo normalnie skacze kopie jej w pecherz wali :D jeju az nie przyjemne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:32

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:31

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MlodaDama dasz rade, jak nie teraz to nastepnym razem, moze ubierz obcisla bluzke i bierz na litosc bo w ciazy i w ogole :D
    Bambi Ty jestes z "branzy medycznej" prawda? Moze napiszesz nam cos blizej co robisz?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:30

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ja mialam dla corki kokos-gryka i bylam zadowolona, mam go nadal otworze przewietrze jak bedzie ok to nie kupuje nowego.

Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    MłodaDama tylko spokój Cię uratuje! Zapnij pasy ale uwydatnij brzuszek może trafisz na takiego który nie będzie zwracał uwgi na ewntualnie niedociagnięcia, których oczywiście nie będzie :)

Jeśli chodzi o ruchy to ja miałam takie wrażenie że jakiś tydzień temu wyraźnie wiedziałam kiedy się chłopcy ruszają a teraz... czasem tylko jakiś ucisk ale nie żebym czuła jakiś konkretny ruch :/ Wiem że to jeszcze za wcześnie ale jakoś tak dziwnie jak Wy piszecie o ruchach dzieci a ja niec nie czuję :/
    Ewelcia poczujesz wnet ja tez tak w tym etapie jak ty niby coś czulam ale nie mialam pewnosci co to :) tak kolo 20 tyg juz poczujesz kopniaczki konkretne :) jej ty dwojke masz to dopiero bedzie :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti ja za chwike jak usiade to jak dzinka zacznie szalec to czasami do 24 skacze sobie :) ale w dzien to ma takie momenty tylko bo ciagle cos robie i pewnie bujam ja do snu :)
    No to niezle masz też:) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    materac z łuski gryczanej najlepszy nie uczula i jest przewiewny .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, super że to wyklarowałaś wszystko mężowi, mam nadzieję, że teraz Ci lżej a Wasze relacje wrócą na właściwe tory :)

Ewelcia super rzeczy dla chłopców wyhaczyłaś :)
    U mnie w tesco dla odmiany zdecydowana większość rzeczy była dla chłopców... jak zwykle nie ma się tego co by się chciało :P No trudno. Jeszcze się załapiemy na poświąteczne wyprzedaże więc nie ma co żałować, jeszcze sie obkupimy :)
    Co do materaca, to Pani w sklepie mówiła mi, że jednak gryka-kokos najlepszy jest. Pytałam o robaki o których dziewczyny kiedyś pisały że się mogą zalęgnąć w takim materacu, ale Pani powiedziała, że jak się dba i nie dopuszcza do przemoczenia go to powinno być ok.

MłodaDamo no stress! Tylko spoój może Cię uratować :P Trzymam mocno kciuki, żeby trafił się jakiś fajny egzaminator a nie upierdliwy dziad.

Na koniec pochwale mego męża za pomalowanie pokoiku. Zostały jeszcze małe poprawki tego co 'wyjechało' za taśmę i bedzie cacy :D W końcu skończy się ten burdel w domu! W końcu wrócę do swojego łóżka! (teraz śpie na kanapie) BOSKO!!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2167faec7238.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 19:59

nick nieaktualny, Lali, Bambi85, Nadzieja84, Justinka, nick nieaktualny, Fasia, Ewelcia, Ida lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Termoelastyczne niby dobre :/

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ta sciana jest mega!!!

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super marta twoj ma talent :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna ta ściana :) a mnie od tego płukania brzuszek boli,ale wierzę że minie i będzie juz tylko lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I piesa tam widzę :D na zdj

‹‹ 1218 1219 1220 1221 1222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ