X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Krysti ja to samo mam. Jak tylko za słabą kurkę miałam to chorowałam co chwię a teraz mam długą puchową kurtę i tyłek zasłonięty i kaptur głęboki więc zdecydowanie cieplej mi.
    Angela 4 zł to niezła okazja:)

EEE to ja bardziej zahartowana jestem :) Bardzo rzadko jestem przeziębiona, a jakieś poważniejsze grypy nie grypy to nie pamiętam kiedy miałam. I mam nadzieje że tak zostanie :)

Nadzieja84, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i w ogóle jutro jest darmowy dzień dostawy :) Sporo sklepów bierze udział w tym dniu i ma darmowe przesyłki :)

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:03

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda Damo masz taki niski prog bolowy? :) pytam bo nie wiem czy ten bol jest nie do zniesienia czy jest znosny a ty tak zle reagujesz :) maly zaraz zmieni pozycje wiec ten ucisk jest chwilowy pewnie :)
    Gratuluje zdanego prawka :))

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...
    Aaa i dziękuje hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:03

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przepraszaj :) pytam bo nie wiem czy wiele z was faktycznie ma takie bole nie do zniesienia ktore trzeba pilnie konsultowac czy lekko was pobolewa czyli generalnie wszystko jest w normie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda dama dzidzia rośnie większa jest musi uciskać gdzies bo jak by to bylo jak by w ciązy nic czlowiek nie odczuwał ja czuje teraz mrowienie po calym brzuchu :D jak by mrówki łaziły .Moj tez mnie tam nisko kopnie ale juz czuje więcej kopniaków kolo pępka .Nie martw się odpoczywaj sobie leż .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:38

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz mądrze stwierdził, że wiele naszych bóli jest w głowie. Wyobraźcie sobie, że dopóki nie zrobiło mi się porażenie bella ciągle czułam ból podbrzusza, ciągle mnie ciągneło coś a jak skierowałam uwagę na to porażenie i rehabilitacje zapomniałam o dolegliwosciach bólowych ciążowych. Oczywiście czasem odczuwam ból, kłucie ale jakoś z większym dystansem podchodzę. Organizm musi się dostosować do nowej sytuacji i różnie to się dzieje. Oczywiście gdyby się coś poważnego działo i ból był silny nie bagatelizowałabym tego ale często sobie przypominam, że dużo zależy od podejścia i psychiki.

Trzymajcie się ciepło dziewczyny. Zdrówka, uśmiechu i miłości życzę.
    Dobranoc

f2w3pc0zdrkt85v8.png

Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam że już niedługo to nie będzie dnia bez duszności, ciężkości, bóli przeróżnych ale większość to norma w tym stanie,po porodzie wszystko ustąpi, wiadomo bóle bardzo uciążliwe konsultujemy z lekarzem lub na IP

Nadzieja84, Krysti, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak większe bedzie dziecko i warzylo dwa kilo :D to brzuchy trzymać będziemy :D chyba nieeeee

Nadzieja84, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę do sasiadów na pąpować moją piłe gumową wielką :D bede się wyginać i masować krocze ,przygotowywać do porodu ,bo niewiadomo moze naturalnie urodze kto wie ,lekarz tylko nPomknoł ze mize być sytuacja ze cc bedzię jak bym miala cisnienie wysokie ale nie mam serducho ok jest :) w czwartek echo mam serca w szpitalu 40min .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szkole.rodzenia mieliśmy ostatnio ćwiczenia.na.piłkach,oddechowe i relaksacyjne. Znam większość bo sama prowadzę fitness, ale mój K pooglądał, pouczył się, wie jak masować plecy przy porodzie :-)
    Ja też wezmę sobie piłkę z.pracy i teraz na l4 będę sobie ćwiczyć, wzmacniać mięśnie brzucha, nóg, a pod koniec będę pracować nad obsunięciem Mikiego do kanału rodnego :-)
    Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:07

Hela85, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W domu po sprzatałam podlogi pomylam :) łazienke jutro sofa i fotel juz w koncu będzie ,ale fajnie jak się pierdykne na sofe tak nie wstaje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    My na szkole.rodzenia mieliśmy ostatnio ćwiczenia.na.piłkach,oddechowe i relaksacyjne. Znam większość bo sama prowadzę fitness, ale mój K pooglądał, pouczył się, wie jak masować plecy przy porodzie :-)
    Ja też wezmę sobie piłkę z.pracy i teraz na l4 będę sobie ćwiczyć, wzmacniać mięśnie brzucha, nóg, a pod koniec będę pracować nad obsunięciem Mikiego do kanału rodnego :-)
    Dobranoc!
    To coś podpowiesz kaśienka ja jutro zaczynam takze bede pytać ciebie jak i co :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:30

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do <3 branoc słodkich snów .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Miłego dnia Brzuchatki :)

KasiaKwiatek, Dajana28, Hela85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    A myslalam, ze bede pierwsza :D. Musialam meza na pociag zawiezc to od razu do pracy pojechalam. Jeszcze ciemno i nikogo tu nei ma :P

Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem na polmetku!

"Gratulacje, dotarłaś do półmetka! Większość kobiet odczuwa już ruchy dziecka kilka razy na dzień. Od tego czasu będziesz przybierała na wadze około 500 gram tygodniowo."

No bez jaj, pol kilo tygodniowo???

Fasia, Amy, KasiaKwiatek, Dajana28 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja mam pobudke o 5 tylko nie chce mi się tak wcześnie tu wchodzić, bo wszystkie spicie :)

A męża dokąd wysłałaś?

Gratulacje:) u mnie to tycie sie nie sprawdza, chociaż od tego tygodnia czuje większy apetyt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 07:34

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ