Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem dziewczyny, nie też to wkurza. Nie wiem o co im chodzi. No i najlepsze jest to ze ona dziś powiedziała, że mam chodzić, spacerować, nie dużo ale żeby się ruszać. Nic nie nosić, nie podnosić ale spacery wskazane.
Ja tu zglupieje..
Julek pewnie nie może się doczekać żeby się z nami spotkać ale pogadam z nim i każe mu zostać do kwietnia)
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo aktualna fota teraz zrobilam
czuje ze exploduje normalnie czuć ze rosnie brzuch mi
jej ci to bedzie za dwa miechy ,trzy ! Będe jak orka potęzna . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ce65a8affef.jpg
KasiaKwiatek, Lali, Dajana28, Ewelcia, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Oh boziu DAjana przeszłaś swoje ja tez bym w nerwach siedziała ,a jak pasami się przypielas spoko było , cisnienie ci nie skoczyło . No MY do Fracji daleko z tąd nie mamy mam nadzieje ze coś wybiorę wygodnego na trasę tam do Paryża .Jeszcze lekarza jutro zapytam bo mam wizytę także co on poleci mi wiem ze od 30 tyg latać samolotem nie mozna chyba .
A ciśnienie to powiem ci ze nie wiem choć na początku jak wybijali się do góry to dość dziwnie się czułam choć to nie był mój pierwszy lot ale to może przez to ze byłam zmęczona i bałam się żeby moja dzidzia dobrze zniosła lot -
Nadzieja84 wrote:
Nie czytałam. Na komórce mi bardzo niewygodnie, nie lubię. Ogólnie mam chodzić, tzn krótkie spacery. Jak dla mnie dziwne, bo skoro szyjka się skraca i rozwiera a mały rośnie wiec ucisk coraz większy.. porozmawiam z moja ginekolog to mi powie co i jak. Tu ciężko uzyskać informacje.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:No pasami to przypisami się tyle o ile na tyle luźno żeby mi brzuszka nie uciekało
A ciśnienie to powiem ci ze nie wiem choć na początku jak wybijali się do góry to dość dziwnie się czułam choć to nie był mój pierwszy lot ale to może przez to ze byłam zmęczona i bałam się żeby moja dzidzia dobrze zniosła lotDajana28 lubi tę wiadomość
-
Angela Ty w Anglii mieszkasz? Tam mniejsze zimy. W Polsce też bym zmarzla w takim plaszczyku. Mam puchowy płaszcz bo zmarzluch jestem
4 złote?! Żartujesz ale czad))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:
kurtke tez mam za dupe .
Nadzieja84 lubi tę wiadomość