Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:No niestety mam niski próg...lekko coś odczuwam a mnie to już drażni i dlatego tak panikuje i marudzę.Przepraszam po prostu ...ehhh taka jestem.
Aaa i dziękuje hihi
Mnie też czasem kopnie mały w takie miejsce, nawet nie wiem co to jest że strasznie boliTylko mi zawsze wszyscy mówili że mam bardzo wysoki próg bólu. Jak chodziłam na rehabilitację na prądy to mi na max ustawiła a ja nic nie czułam, a wiekszośc osób to juz bolało
Tak samo powiedział kiedyś mi ortopeda że taki uraz a ja tabletke wzięłam i do pracy poszłam
hwesta lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Hej, brałam paracetamol o 1 w nocy czy go można brać bezpiecznie? On sprawia,ze ból jest trochę mniejszy,a nie wiem czy mogę wziąć
Mi lekarz powiedział że jak coś nas boli to trzeba wziąć tabletkę żeby dziecka bólem nie męczyć bo ono wszystko odczuwa, chyba że ból jest do wytrzymania, to wtedy nie -
Fasia wrote:Psotka ja mam pobudke o 5 tylko nie chce mi się tak wcześnie tu wchodzić, bo wszystkie spicie
A męża dokąd wysłałaś?
Gratulacje:) u mnie to tycie sie nie sprawdza, chociaż od tego tygodnia czuje większy apetyt
Fasia jak się dzisiaj czujesz? Dalej masz te plamienia? Kiedy wychodzisz do domku ? -
nick nieaktualnyHwesta - jeśli paracatamol Ci pomaga na ten bol to go bierz. Jesteśmy juz na tym etapie ciazy ze zagrożenie dla dzidziusia ze strony lekow nie jest juz tak wysokie.
A mnie niestety dopadła zgaga. Okropnośc ! Kupiłam sobie alugastrin i troszkę pomaga, ale nigdy nie przypuszczalam ze zgaga może tak uprykrzyc życie.. -
nick nieaktualnyWzięłam,leżę i czekam aż zacznie działać, w nocy zadziałał. Może gin mi dziś da jakieś mocniejsze przeciwbólowe dozwolone w ciąży, ok 9 zadzwonię do niego. Ale dziś spalam od 1, i jak teraz zelzeje bol,to też pewnie uda się zasnac. Ale za rok będę tulila juz spora księżniczkę moja... zniose każdy ból
-
CzaryMary wrote:Hwesta - jeśli paracatamol Ci pomaga na ten bol to go bierz. Jesteśmy juz na tym etapie ciazy ze zagrożenie dla dzidziusia ze strony lekow nie jest juz tak wysokie.
A mnie niestety dopadła zgaga. Okropnośc ! Kupiłam sobie alugastrin i troszkę pomaga, ale nigdy nie przypuszczalam ze zgaga może tak uprykrzyc życie..
Oj możeJa teraz co prawda nie mam, ale na początku ciąży to non stop także współczuje
-
HWESTA - paracetamol jest w ciazy stosunkowo bezpieczny. Sa jednak badania ktore pokazuja, ze branie paracetamolu zwieksza ryzyko astmy u dzieci. Na niektorych ulotkach dlatego jest napisane, ze jesli to tylko mozliwe nalezy sie wstrzymac z braniem tego leku. Ale pameitaj, ze to chodzi o badania osob ktore biora paracetamol czesto i w duzych ilosciach, jedna, dwie, trzy tabletki czasem, nie zaszkodza bo to nie jest stale dzialanie czynnika.
PS: I znowu widze na moim suwaczku 18+6 (wczoraj bylo 18+6) zamiat 18 (dzis wchodze w 20tc czyli jutro powinno byc 19+1))Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:No i jestem na polmetku!
"Gratulacje, dotarłaś do półmetka! Większość kobiet odczuwa już ruchy dziecka kilka razy na dzień. Od tego czasu będziesz przybierała na wadze około 500 gram tygodniowo."
No bez jaj, pol kilo tygodniowo???)
ja ostatnio przytyłam pół kg w tydzień -
Amy wrote:Gratuluję półmetku !
)
ja ostatnio przytyłam pół kg w tydzień
A ja się nawet nie ważę żeby się nie stresowaćAle strasznie ostatnio zaczęły mnie irytować pytania w stylu ile przytyłas już bo taki duży brzuch już masz albo jaka Ty już gruba jesteś... no szlag mnie trafia po prostu...
-
nick nieaktualny
-
Juz mi druga osoba powiedziala, ze zmienilam sie na twarzy. Kolega powiedzial, ze gdyby nei wiedzial ze jestem w ciazy to by pomyslal ze moze na cos chora jestem. Moj maz twierdzi, ze wyladnialam, ja tez tak sadze hehehe (skore pomijajac to ze mam sucha to mam gladsza i bez syfow zadnych
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Dla mnie najlepszy krem to Dermedic Hydrain 2 Krem intensywnie nawilżający
Fajny ale nie mogę znieść jego zapachu. Nie wiem o co mi chodzi. Innym się podoba a mnie od niego odrzuca.
Ja z kremów uzywam aktualnie Iwostin - jestem zadowolona.
Ide kochane ogarnąć chatę, a potem zamierzam dotlenic malucha i przejść się na spacer, zaliczając po drodze Lidla. Pijawie się później.
Miłego przedpoludniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:36