Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Fajny ale nie mogę znieść jego zapachu. Nie wiem o co mi chodzi. Innym się podoba a mnie od niego odrzuca.
Ja z kremów uzywam aktualnie Iwostin - jestem zadowolona.
Ja mam straszny kłopot z kremami bo co bym nie kupiła to mam uczulenie, puchnę a ten jest wyjątkowo łagodny więc już nie eksperymentuję, wcześniej używałam jakiś dermokosmetyków ale to już pod 100 zł podchodzą więc drogo a ten za 25 zł można kupić -
nick nieaktualnyhwesta wrote:U mnie juz 158 dni ciazy
juz mniej boli... musze kupic jakiś krem do twarzy, nic nie używam,a latka leca... polecacie cos dla 26-27 latki?
kup sobie olejek arganowyja się nim smaruję na noc - super sprawa
jestem uczulona na chemię więc im mniej dziwnych specyfików tym lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:41
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A ja się nawet nie ważę żeby się nie stresować
Ale strasznie ostatnio zaczęły mnie irytować pytania w stylu ile przytyłas już bo taki duży brzuch już masz albo jaka Ty już gruba jesteś... no szlag mnie trafia po prostu...
ja tam się ważęale chyba też przestanę
A ludzie są jebni(&*ęci -
nick nieaktualnyIwostin ma dore kremy i naturalne
jest dużo kremów hipoalergicznych - ja niestety tylko takie mogę i tylko z takich coś sobie wybieram
Ostanio kupiłam w wakacje krem Pharmaceris Lekki krem głęboko nawilżający zaplacilam chyba 60 zł za 30 ml i jeszcze go mam - bardzo wydajny i nie tłustyfajnie nawilża
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A on jest bardzo tłusty? Może też spróbuję
jest tłusty ale jak ranow staję to na buzi już nic nie ma - dobrze sie wchłania, jest wydajny i przede wszystkim naturalnynie stosuję go na dzień bo make up by spłynał, ale na noc idealny - dla mnie
-
Amy wrote:jest tłusty ale jak ranow staję to na buzi już nic nie ma - dobrze sie wchłania, jest wydajny i przede wszystkim naturalny
nie stosuję go na dzień bo make up by spłynał, ale na noc idealny - dla mnie
To spróbujęJa też tylko kremy na noc stosuję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam na badaniu. Ja pierd*** jak bolało.. ja się boje głębiej luteine wsadzić, bo wszystko jest nabrzmiale w srodku, a oni jak wsadza ten metalowy wziernik to sie chce ryczec z bolu.. no ale szyjka zamknięta. Z Julkiem dobrze, serce bije, szyjka 25mm zamknięta. Czyli wszystko ok. W nocy znowu miałam małe krwawienie i mega dużo śluzu, strasznie gęstego..
Jutro do domu jeśli nic się nie wydarzy w ciągu dnia i w nocy
No i mam jednak głównie leżeć, bardzo się oszczędzać, bo do terminu szmat czasuhwesta, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, Dajana28, iwonka1077, mimka84, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Byłam na badaniu. Ja pierd*** jak bolało.. ja się boje głębiej luteine wsadzić, bo wszystko jest nabrzmiale w srodku, a oni jak wsadza ten metalowy wziernik to sie chce ryczec z bolu.. no ale szyjka zamknięta. Z Julkiem dobrze, serce bije, szyjka 25mm zamknięta. Czyli wszystko ok. W nocy znowu miałam małe krwawienie i mega dużo śluzu, strasznie gęstego..
No i mam jednak głównie leżeć, bardzo się oszczędzać, bo do terminu szmat czasu
To super że wszystko okSzyjkę teraz masz całkiem całkiem także chyba sytuacja opanowana
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Byłam na badaniu. Ja pierd*** jak bolało.. ja się boje głębiej luteine wsadzić, bo wszystko jest nabrzmiale w srodku, a oni jak wsadza ten metalowy wziernik to sie chce ryczec z bolu.. no ale szyjka zamknięta. Z Julkiem dobrze, serce bije, szyjka 25mm zamknięta. Czyli wszystko ok. W nocy znowu miałam małe krwawienie i mega dużo śluzu, strasznie gęstego..
No i mam jednak głównie leżeć, bardzo się oszczędzać, bo do terminu szmat czasu
Ech.. Na szczęście masz już to badanie za sobą... Tą krwią się już nei przejmuj jest jej już coraz mniej więc to dobrze
Obyś już jutro mogła wyjśćtrzymam kciuki :*
-
nick nieaktualny
-
Szyjka dłuższa wiec się uspokoiłam no i zamknięta co jest mega ważne.
Myślę, że jutro wyjdę
Hwesta ja pytałam czy mam brać no spe ale lekarz powiedział, że ona działa na mięśnie gładkie wiec nie ma sensu, że w moim przypadku jest bardzo ważny magnez, bo zapobiega skurczom. Biorę asmag w dawce 3x2
Ty bierzesz magnez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:09