X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Fajny ale nie mogę znieść jego zapachu. Nie wiem o co mi chodzi. Innym się podoba a mnie od niego odrzuca.

Ja z kremów uzywam aktualnie Iwostin - jestem zadowolona.

Ja mam straszny kłopot z kremami bo co bym nie kupiła to mam uczulenie, puchnę a ten jest wyjątkowo łagodny więc już nie eksperymentuję, wcześniej używałam jakiś dermokosmetyków ale to już pod 100 zł podchodzą więc drogo a ten za 25 zł można kupić

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    U mnie juz 158 dni ciazy :) juz mniej boli... musze kupic jakiś krem do twarzy, nic nie używam,a latka leca... polecacie cos dla 26-27 latki?

kup sobie olejek arganowy :) ja się nim smaruję na noc - super sprawa :)
    jestem uczulona na chemię więc im mniej dziwnych specyfików tym lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A ja się nawet nie ważę żeby się nie stresować :) Ale strasznie ostatnio zaczęły mnie irytować pytania w stylu ile przytyłas już bo taki duży brzuch już masz albo jaka Ty już gruba jesteś... no szlag mnie trafia po prostu...

ja tam się ważę :P ale chyba też przestanę :P

A ludzie są jebni(&*ęci

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kup sobie olejek arganowy :) ja się nim smaruję na noc - super sprawa :)
    jestem uczulona na chemię więc im mniej dziwnych specyfików tym lepiej :)

A on jest bardzo tłusty? Może też spróbuję

Lali lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwostin ma dore kremy i naturalne
    jest dużo kremów hipoalergicznych - ja niestety tylko takie mogę i tylko z takich coś sobie wybieram
    Ostanio kupiłam w wakacje krem Pharmaceris Lekki krem głęboko nawilżający zaplacilam chyba 60 zł za 30 ml i jeszcze go mam - bardzo wydajny i nie tłusty :) fajnie nawilża

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A on jest bardzo tłusty? Może też spróbuję

jest tłusty ale jak ranow staję to na buzi już nic nie ma - dobrze sie wchłania, jest wydajny i przede wszystkim naturalny :) nie stosuję go na dzień bo make up by spłynał, ale na noc idealny - dla mnie :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    jest tłusty ale jak ranow staję to na buzi już nic nie ma - dobrze sie wchłania, jest wydajny i przede wszystkim naturalny :) nie stosuję go na dzień bo make up by spłynał, ale na noc idealny - dla mnie :)

To spróbuję :) Ja też tylko kremy na noc stosuję.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, zobaczę te kremy :) leżę jak orka jakby to Krysti powiedziała i na wymioty mi się zbiera, pewnie od leków, juz mnie nic nie zdziwi ;)

Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta Tobie do orki to sporo brakuje :P

hwesta lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po nieprzespanej nocy. Siedzę w pracy i wyję z bólu - zapalenie okostnej najpewniej. Cholerny Apap nie pomaga nic a nic :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy hehe 50 kg orki :p

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na badaniu. Ja pierd*** jak bolało.. ja się boje głębiej luteine wsadzić, bo wszystko jest nabrzmiale w srodku, a oni jak wsadza ten metalowy wziernik to sie chce ryczec z bolu.. no ale szyjka zamknięta. Z Julkiem dobrze, serce bije, szyjka 25mm zamknięta. Czyli wszystko ok. W nocy znowu miałam małe krwawienie i mega dużo śluzu, strasznie gęstego..

Jutro do domu jeśli nic się nie wydarzy w ciągu dnia i w nocy :)

No i mam jednak głównie leżeć, bardzo się oszczędzać, bo do terminu szmat czasu

hwesta, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, Dajana28, iwonka1077, mimka84, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz kazał zwiększyć nospe i układać się na lewym boku. Ja juz rzygam ta nospa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy hehe 50 kg orki :p
    Zatem "leżysz jak płetwa orki" :P

liloe lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej OLKA biedna :(

A ja ide dzisiaj na maly szoping :P. Msuez sobie tunike rozpianan kupic. I nadal bede szukac dezodorantu idealnego. Tym razem ma nei zawierac : AlCl3, alkoholu, perfum i parabenow.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Byłam na badaniu. Ja pierd*** jak bolało.. ja się boje głębiej luteine wsadzić, bo wszystko jest nabrzmiale w srodku, a oni jak wsadza ten metalowy wziernik to sie chce ryczec z bolu.. no ale szyjka zamknięta. Z Julkiem dobrze, serce bije, szyjka 25mm zamknięta. Czyli wszystko ok. W nocy znowu miałam małe krwawienie i mega dużo śluzu, strasznie gęstego..

To super że wszystko ok :) Szyjkę teraz masz całkiem całkiem także chyba sytuacja opanowana :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Ech.. Na szczęście masz już to badanie za sobą... Tą krwią się już nei przejmuj jest jej już coraz mniej więc to dobrze :)
    Obyś już jutro mogła wyjść :) trzymam kciuki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni się nie patyczkuja z tymi wziernikami,jakby mnie ktoś gwalcil czuje,jak byłam w szpitalu to ladowali i mieli gdzies,ze boli

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka dłuższa wiec się uspokoiłam no i zamknięta co jest mega ważne.

Myślę, że jutro wyjdę :)

Hwesta ja pytałam czy mam brać no spe ale lekarz powiedział, że ona działa na mięśnie gładkie wiec nie ma sensu, że w moim przypadku jest bardzo ważny magnez, bo zapobiega skurczom. Biorę asmag w dawce 3x2

Ty bierzesz magnez

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:09

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta to prawda, bol jest okropny. No dzisiaj się prawie poplakalam, bo tam jeszcze po zabiegu nie wróciło do normy..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ