X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Kurcze dzisiaj mam troche stresa. Musze jechac na inny instytut spotkac sie z kolega ktory mial mi pokazac jak przeprowadzic pewna reakcje w labie. Mowilam mu, ze jestem w ciazy i poprosilam, zeby jednak zrobil to poprostu za mnie. Mam nadzieje ze wezmie to na powaznie i nie bede musiala tam do tego laboratorium nawet wchodzic :/.
    Moja kolezanka z biura jak zaszla w ciaze to stala sie bardzo przewrazliwiona i nawet nie chciala do laboratorio wejsc, nawet zeby komus jakies urzadzenie palcem pokazac :/. No troche sobei tu nagrabila niemilych komentarzy bo poprostu przesadzala. Ja pracuje z tym co uwazam za bezpieczne ale dzisiaj to sa zwiazki chemiczne z ktorymi napewno nei powinnam miec kontaktu ale napewno musze dostac wynik :/. Wiec licze, ze ten kolega poprostu to za mnei zrobi...Chyba troche do tego posymuluje....
    No moja mama chemikiem jest w Laboratoriach chemicznych pracowala ,byla w ciazy kolezanka jej twarz uratowala :( bo by kwas polecial mamie na buzie i i cialo masakra .Musisz uwazac bo ty w laboratorium pracujesz tak ! Bo zapomnialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Dziewczyny na orientujecie sie jak to jest z miejscami parkingowymi np dla niepełnosprawnych czy mozna je zajmowac? Bo wiem ze na niektórych sa specjalnie dla kobiet w ciazy ale u mnie w miescie ghyba tylko jeden sklep tak ma.

dla niepełnosprawmych - musisz mieć legitymację o niepełnosprawności
    dla kobiet z dzieckiem masz osobne miejsca parkingowe
    nie ma miejsc parkingowych dla ciężarnych - przynajmniej u mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:07

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No moja mama chemikiem jest w Laboratoriach chemicznych pracowala ,byla w ciazy kolezanka jej twarz uratowala :( bo by kwas polecial mamie na buzie i i cialo masakra .Musisz uwazac bo ty w laboratorium pracujesz tak ! Bo zapomnialam

To znaczy pracuje nie codziennie. Jestem, ze tak powiem pracownikiem naukowym czyli nie musze codziennie pracowac w laboratorium po iles godzin tylko wtedy kiedy eksperyment tego wymaga. No i teraz wymaga :/. Szef co prawda powiedzial, ze powinnam zaprzestac pracy w labie ale z racji tego, ze troche sie opitalalam wczesniej to teraz musze zrobic cos co powinno byc zrobione wczesniej.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajana28 wrote:
    19 tydzień i 1 dzień yyy?
    Coś mi się Chrzani z tym kalendarzem.... :/ Wy tez tak macie?
    Dobrze Ci pokazuje :) jesteś w 20 tyg ciązy

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Amy ale zapitala Ci ten suwak:P

tak tak, ogólnie przy większych centrach handlowych są takie miejsca dla ciężarnych ale to rzadkość, na codzień nie ma i nie można stawać na takim miejscu-nie jesteśmy inwalidami.

DAJANA a co Ci się chrzani z tym kalendarzykiem? u mnie wsio dobrze
    a już doczytałam:)
    20 tydzień zaczynasz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:15

Dajana28 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi dali do pokoju starsza kobietę, grubą - oby nie chrapala, bo zabije :D

haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe Amy ale zapitala Ci ten suwak:P

Wieem :P kaczka urodzi szybciej niż ja:P
    Ale tygodnie jakoś dobrze liczy :P

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Znowu mi dali do pokoju starsza kobietę, grubą - oby nie chrapala, bo zabije :D
    uduś ją poduszką :P

haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    To znaczy pracuje nie codziennie. Jestem, ze tak powiem pracownikiem naukowym czyli nie musze codziennie pracowac w laboratorium po iles godzin tylko wtedy kiedy eksperyment tego wymaga. No i teraz wymaga :/. Szef co prawda powiedzial, ze powinnam zaprzestac pracy w labie ale z racji tego, ze troche sie opitalalam wczesniej to teraz musze zrobic cos co powinno byc zrobione wczesniej.
    To masz odpowiedzialną prace bardzo ,zapewne musisz to lubieć to co robisz moja mama jako kobieta mloda strasznie lubiala pracowac w lab ale pozniej poszla pracowac do szkoly po tym akcydencie wlasnie byla w ciazy a kwas zakrecony nie byl jak nalezy kokezanka ręką trącila mamy w ostatniej sekundzie ah jej chyba z siostrą Pauliną byla w ciazy .To psocia uwazaj kochana w laboratorium .

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Wieem :P kaczka urodzi szybciej niż ja:P
    Ale tygodnie jakoś dobrze liczy :P
    może się zmęczy i na końcówce zwolni:D
    hehe Fasia takie kobity lubią chrapać niestety;/

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajana28 wrote:

U mnie dziś tez półmetek niby 19 tydzień ale 20 ja już się zagubilam ;)

Półmetek to skończone 20 tyg, czyli rozpoczęty 21 tydzień. :) Ty skończyłaś 19 tyg, dlatego jesteś pierwszy dzień w 20 tygodniu. :) Jakoś tak to lata.

Dajana28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ze ja nigdy nie chrapałam a moj mówi ze ja chrapie ?straszne a ja di niego mowię jak jak ja nigdy nie chrapalam mowi ze mnie nagra na tel jak daje :D chic on tez strasznie chrapie haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 ogórki zjadłam kiszone :D kuzwa trace rytm w jedzeniu wcinam wszystko co pod ręką ,juz patrze na sloik z okiwkami :D

haneczka, Dajana28 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :)
    Jeśli mi plecki pozwolą to na sylwestra będę balować w takiej sukience :) Szarpnęłam się, a co! :) (sklep pieknamama.pl)

94bbcb8dbe0d4f57med.jpg

Moje łóżeczko z pościelą w sówki kosztuje 675zł, ale tyle trzeba zapłacić za funkcję tapczanika, żeby starczyło na dłużej. Przymierzam się do kupna. (allegro, arusfirma)
    ecaefade41431b44med.jpg
    e451d92c9433db08med.jpg

hwesta, Krysti, mimka84, Justinka, Dajana28 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć dziewuszki :)
    Jeśli mi plecki pozwolą to na sylwestra będę balować w takiej sukience :) Szarpnęłam się, a co! :) (sklep pieknamama.pl)

94bbcb8dbe0d4f57med.jpg

Moje łóżeczko z pościelą w sówki kosztuje 675zł, ale tyle trzeba zapłacić za funkcję tapczanika, żeby starczyło na dłużej. Przymierzam się do kupna. (allegro, arusfirma)
    ecaefade41431b44med.jpg
    e451d92c9433db08med.jpg

Śliczna sukienka a łóżeczko urocze i bardzo funkcjonalne :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko drogaśne , sukienka zresztą też, ale poza 2 parami dżinsów i płaszczem nie kupiłam sobie nic ciążowego, więc zasłużyłam. :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka nie kracz, bo wychodzi, że pierwsza i ostatnia noc będę mieć nieprzespana :(

Amy jakby co skorzystam z Twojej rady :D

Psotka uważaj tam w tym laboratorium, bo czasem chwila nie uwagi i tragedia gotowa.

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam na allegro dwie z asosa:) juz pokazuje linki

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4749797618 i http://allegro.pl/show_item.php?item=4752231268

Krysti, haneczka, Hela85, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka super rzeczy! Sukienka śliczna - będziesz taka laska, że każdy będzie się za Tobą oglądał :D

Łóżeczko słodkie i funkcjonalne. Może i drogie ale weź pod uwagę, że to tak jakbyś dwa kupowała :)

haneczka, haneczka lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ