Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Kurcze dzisiaj mam troche stresa. Musze jechac na inny instytut spotkac sie z kolega ktory mial mi pokazac jak przeprowadzic pewna reakcje w labie. Mowilam mu, ze jestem w ciazy i poprosilam, zeby jednak zrobil to poprostu za mnie. Mam nadzieje ze wezmie to na powaznie i nie bede musiala tam do tego laboratorium nawet wchodzic
.
Moja kolezanka z biura jak zaszla w ciaze to stala sie bardzo przewrazliwiona i nawet nie chciala do laboratorio wejsc, nawet zeby komus jakies urzadzenie palcem pokazac. No troche sobei tu nagrabila niemilych komentarzy bo poprostu przesadzala. Ja pracuje z tym co uwazam za bezpieczne ale dzisiaj to sa zwiazki chemiczne z ktorymi napewno nei powinnam miec kontaktu ale napewno musze dostac wynik
. Wiec licze, ze ten kolega poprostu to za mnei zrobi...Chyba troche do tego posymuluje....
bo by kwas polecial mamie na buzie i i cialo masakra .Musisz uwazac bo ty w laboratorium pracujesz tak ! Bo zapomnialam
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny na orientujecie sie jak to jest z miejscami parkingowymi np dla niepełnosprawnych czy mozna je zajmowac? Bo wiem ze na niektórych sa specjalnie dla kobiet w ciazy ale u mnie w miescie ghyba tylko jeden sklep tak ma.
dla niepełnosprawmych - musisz mieć legitymację o niepełnosprawności
dla kobiet z dzieckiem masz osobne miejsca parkingowe
nie ma miejsc parkingowych dla ciężarnych - przynajmniej u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:07
-
Krysti wrote:No moja mama chemikiem jest w Laboratoriach chemicznych pracowala ,byla w ciazy kolezanka jej twarz uratowala
bo by kwas polecial mamie na buzie i i cialo masakra .Musisz uwazac bo ty w laboratorium pracujesz tak ! Bo zapomnialam
To znaczy pracuje nie codziennie. Jestem, ze tak powiem pracownikiem naukowym czyli nie musze codziennie pracowac w laboratorium po iles godzin tylko wtedy kiedy eksperyment tego wymaga. No i teraz wymaga. Szef co prawda powiedzial, ze powinnam zaprzestac pracy w labie ale z racji tego, ze troche sie opitalalam wczesniej to teraz musze zrobic cos co powinno byc zrobione wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
hehe Amy ale zapitala Ci ten suwak:P
tak tak, ogólnie przy większych centrach handlowych są takie miejsca dla ciężarnych ale to rzadkość, na codzień nie ma i nie można stawać na takim miejscu-nie jesteśmy inwalidami.
DAJANA a co Ci się chrzani z tym kalendarzykiem? u mnie wsio dobrze
a już doczytałam:)
20 tydzień zaczynasz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:15
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:To znaczy pracuje nie codziennie. Jestem, ze tak powiem pracownikiem naukowym czyli nie musze codziennie pracowac w laboratorium po iles godzin tylko wtedy kiedy eksperyment tego wymaga. No i teraz wymaga
. Szef co prawda powiedzial, ze powinnam zaprzestac pracy w labie ale z racji tego, ze troche sie opitalalam wczesniej to teraz musze zrobic cos co powinno byc zrobione wczesniej.
-
Dajana28 wrote:
U mnie dziś tez półmetek niby 19 tydzień ale 20 ja już się zagubilam
Półmetek to skończone 20 tyg, czyli rozpoczęty 21 tydzień.Ty skończyłaś 19 tyg, dlatego jesteś pierwszy dzień w 20 tygodniu.
Jakoś tak to lata.
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki
Jeśli mi plecki pozwolą to na sylwestra będę balować w takiej sukienceSzarpnęłam się, a co!
(sklep pieknamama.pl)
Moje łóżeczko z pościelą w sówki kosztuje 675zł, ale tyle trzeba zapłacić za funkcję tapczanika, żeby starczyło na dłużej. Przymierzam się do kupna. (allegro, arusfirma)
hwesta, Krysti, mimka84, Justinka, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Cześć dziewuszki
Jeśli mi plecki pozwolą to na sylwestra będę balować w takiej sukienceSzarpnęłam się, a co!
(sklep pieknamama.pl)
Moje łóżeczko z pościelą w sówki kosztuje 675zł, ale tyle trzeba zapłacić za funkcję tapczanika, żeby starczyło na dłużej. Przymierzam się do kupna. (allegro, arusfirma)
Śliczna sukienka a łóżeczko urocze i bardzo funkcjonalne -
Robotka nie kracz, bo wychodzi, że pierwsza i ostatnia noc będę mieć nieprzespana
Amy jakby co skorzystam z Twojej rady
Psotka uważaj tam w tym laboratorium, bo czasem chwila nie uwagi i tragedia gotowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haneczka super rzeczy! Sukienka śliczna - będziesz taka laska, że każdy będzie się za Tobą oglądał
Łóżeczko słodkie i funkcjonalne. Może i drogie ale weź pod uwagę, że to tak jakbyś dwa kupowałahaneczka, haneczka lubią tę wiadomość