Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z ubrań ciążowych to mam spodnie z panelem, dwie sukienki ale takie za 50 zł i sweter z happymum a resztę to albo przerobiłam sobie albo z lumpeksu jakieś okazje także trochę tego mam ale jak do pracy trzeba chodzić w miarę elegancko ubranym to wyjścia nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:39
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Tylko drogaśne , sukienka zresztą też, ale poza 2 parami dżinsów i płaszczem nie kupiłam sobie nic ciążowego, więc zasłużyłam.
ja tez za sukienką zerkne na sylwestra
chic mam sporo sukienek ale nie zmieszcze się
A co bedziesz sobie zalowala jak kupic to porzadne jestem tego zdania ze zaszalec mozna zawsze:)
-
nick nieaktualnyBardzo fajne to łóżeczko
ja też muszę się zacząć rozgladac,tymbardziej,ze wczoraj lekarz powiedzial,ze przez nerke mogę wcześniej urodzic,takze i lutowka mogę być, oglądałam wczoraj w mothrrcare wózki tej firmy i były ładne, ciekawe jak opinie o nich,musze poczytac
-
Dzięki dziewczyny
Długo się naszukałam tej sukienki, a łóżeczka jeszcze dłużej, bo trudno dostać łóżeczko z funkcją tapczanika w rozmiarze 120. 140 byłoby za duże do naszej sypialni.
Ja wiem, że te sukienki, które teraz kupię choćby nie były ciążowe nie nadadzą się na później, bo mi biust urósł jak szalony, a na pewno zmaleje.Już we wrześniu na wesele chciałam założyć sukienkę taką odciętą pod biustem, brzuch się zmieścił, ale w cyckach bez stanika brakowało z 5 ciu cm żeby się zapiąć.
Teraz mam w obwodzie 90 a zawsze miałam 83 bo szczupła jestem bardzo u góry.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Witamy się w 24 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:08
Amy, Robotka1, haneczka, mimka84, Hela85, CzaryMary, MartaAlvi, Justinka, Krysti, Fasia, Jaga, Lali, Ewelcia, KasiaKwiatek, Gosha, kluska, Dajana28, misia83, liloe lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Ale mam twarde podbrzusze. Jak kamien ; ( wzielam nospe. Ehhh mam nadzieję że lekarka cos doradzi bo pojde do innej bo oszaleje
malinka jaki pieeeekny brzuszek jejuuuniu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:12
-
nick nieaktualny
-
Malyyyna ale brzusiu:D hihi no i uśmiechnięta mamusia:D uwielbiam brzuchatki z uśmiechem od ucha do ucha:D
HWESTA no jak dostawa przyjdzie z tesco to mam nadzieję że się troszkę poprawi nastrój:) chyba że to tylko spożywka;)malinka1984 lubi tę wiadomość
-
MłodaDama bierz nospę i tyle, w 24 tygodniu mogą się już zacząc skurcze Braxtona Hicksa i przygotowują macicę do porodu http://parenting.pl/portal/skurcze-braxtona-hicksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:13
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualnyhwesta wrote:My to sie mamy z tymi dolegliwościami... byleby się dokulac do 30 tyg a później już mniejszy lek o dziecko...
mniejszy?w 30 tygodniu zobaczysz co się będzie tu działo
ja to pewnie przestanę tu zaglądać zeby sie nie nakrecac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:13
-
Robotka1 wrote:Malyyyna ale brzusiu:D hihi no i uśmiechnięta mamusia:D uwielbiam brzuchatki z uśmiechem od ucha do ucha...
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem Malinka
Szczuplutka i pępek ładnie schowany.
Ostatnio spotkałam dziewczynę z terminem na połowę lutego, która zawsze była bardzo szczupła. W poprzedniej ciąży przytyła ponad 20 kg, teraz też już tak papuśnie wyglądała. A ja zamiast się ucieszyć, że nie przytyłam, zaczęłam się zamartwiać jak ja wykarmię swoje dziecko, skoro na liczniku mam dopiero 3,5 kg na plusie i wyglądam jak chucherko. Dlatego jak widzę Was szczupłe, to mi lepiej.
PS. Ile przybrałyście od początku? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:EEEE wykarmisz wykarmisz, akurat tu to nie ma reagóły. Tak samo jek wielkość piersi nie ma nic wspólnego z ilością mleka.
Dokładnie. Moja mama miała ogromny biust i prawie zero mleka. Lekarz odpowiednio skomentował ten stan rzeczy " wielki cyc i nic "
Haneczka - przytyłam 5,5 kilo
Ja trochę dzisiaj przykozaczyłam. Wróciłam ze spaceru do biblioteki i drobnych zakupów i rozbolał mnie brzuch
kotkapsotka - ja bym do tego labu nie weszła. te substancje chemiczne na pewno nie są obojętne dla zdrowia. Poproś kolege żeby zrobił to za Ciebie.
Malinka - brzuszek pięknyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:39
haneczka, Robotka1 lubią tę wiadomość