X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z ubrań ciążowych to mam spodnie z panelem, dwie sukienki ale takie za 50 zł i sweter z happymum a resztę to albo przerobiłam sobie albo z lumpeksu jakieś okazje także trochę tego mam ale jak do pracy trzeba chodzić w miarę elegancko ubranym to wyjścia nie ma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 10:39

haneczka lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sukienki zamawiam takie ze i po porodzie będę mogła chodzić :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja tez sukienki zamawiam takie ze i po porodzie będę mogła chodzić :)

No moje też takie uniwersalne raczej bo tylko na brzuszku się rozciągają także powinny jeszcze trochę posłużyć

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze się ubrać bo dostawa z Tesco przyjedzie pomiędzy 11 a 13 :( nie chce mi się bo mi niedobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Tylko drogaśne , sukienka zresztą też, ale poza 2 parami dżinsów i płaszczem nie kupiłam sobie nic ciążowego, więc zasłużyłam. :D
    Sliczne te łozeczko masz gust i ta sukienka pięknusia :) ja tez za sukienką zerkne na sylwestra :) chic mam sporo sukienek ale nie zmieszcze się:D A co bedziesz sobie zalowala jak kupic to porzadne jestem tego zdania ze zaszalec mozna zawsze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajne to łóżeczko :) ja też muszę się zacząć rozgladac,tymbardziej,ze wczoraj lekarz powiedzial,ze przez nerke mogę wcześniej urodzic,takze i lutowka mogę być, oglądałam wczoraj w mothrrcare wózki tej firmy i były ładne, ciekawe jak opinie o nich,musze poczytac

• haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4749797618 i http://allegro.pl/show_item.php?item=4752231268
    Obie są bardzo ładne, eleganckie i na różne okazje :)

hwesta, Krysti lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Długo się naszukałam tej sukienki, a łóżeczka jeszcze dłużej, bo trudno dostać łóżeczko z funkcją tapczanika w rozmiarze 120. 140 byłoby za duże do naszej sypialni. :)
    Ja wiem, że te sukienki, które teraz kupię choćby nie były ciążowe nie nadadzą się na później, bo mi biust urósł jak szalony, a na pewno zmaleje. :) Już we wrześniu na wesele chciałam założyć sukienkę taką odciętą pod biustem, brzuch się zmieścił, ale w cyckach bez stanika brakowało z 5 ciu cm żeby się zapiąć. ;) Teraz mam w obwodzie 90 a zawsze miałam 83 bo szczupła jestem bardzo u góry.

Krysti lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 24 tygodniu
    10wry9d.jpg 161ghow.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:08

Amy, Robotka1, haneczka, mimka84, Hela85, CzaryMary, MartaAlvi, Justinka, Krysti, Fasia, Jaga, Lali, Ewelcia, KasiaKwiatek, Gosha, kluska, Dajana28, misia83, liloe lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam twarde podbrzusze. Jak kamien ; ( wzielam nospe. Ehhh mam nadzieję że lekarka cos doradzi bo pojde do innej bo oszaleje
    malinka jaki pieeeekny brzuszek jejuuuniu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:12

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to sie mamy z tymi dolegliwościami... byleby się dokulac do 30 tyg a później już mniejszy lek o dziecko...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyyyna ale brzusiu:D hihi no i uśmiechnięta mamusia:D uwielbiam brzuchatki z uśmiechem od ucha do ucha:D

HWESTA no jak dostawa przyjdzie z tesco to mam nadzieję że się troszkę poprawi nastrój:) chyba że to tylko spożywka;)

malinka1984 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama bierz nospę i tyle, w 24 tygodniu mogą się już zacząc skurcze Braxtona Hicksa i przygotowują macicę do porodu http://parenting.pl/portal/skurcze-braxtona-hicksa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:13

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    My to sie mamy z tymi dolegliwościami... byleby się dokulac do 30 tyg a później już mniejszy lek o dziecko...

mniejszy? :P w 30 tygodniu zobaczysz co się będzie tu działo :P ja to pewnie przestanę tu zaglądać zeby sie nie nakrecac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:13

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Malyyyna ale brzusiu:D hihi no i uśmiechnięta mamusia:D uwielbiam brzuchatki z uśmiechem od ucha do ucha...
    Moja Droga ta ciąża to spełnienie marzeń i wyczekiwany cud który niesie Nam radość więc tylko się cieszyć i uśmiechać.

Krysti lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka cudny brzuszek, mniam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:09

relgh371djw8agni.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem Malinka :) Szczuplutka i pępek ładnie schowany.

Ostatnio spotkałam dziewczynę z terminem na połowę lutego, która zawsze była bardzo szczupła. W poprzedniej ciąży przytyła ponad 20 kg, teraz też już tak papuśnie wyglądała. A ja zamiast się ucieszyć, że nie przytyłam, zaczęłam się zamartwiać jak ja wykarmię swoje dziecko, skoro na liczniku mam dopiero 3,5 kg na plusie i wyglądam jak chucherko. Dlatego jak widzę Was szczupłe, to mi lepiej. :D

PS. Ile przybrałyście od początku?

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:09

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko spozywka,a mi dziś akurat niedobrze;) Haneczka przybralam 3-3,5 kg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:36

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    EEEE wykarmisz wykarmisz, akurat tu to nie ma reagóły. Tak samo jek wielkość piersi nie ma nic wspólnego z ilością mleka.

Dokładnie. Moja mama miała ogromny biust i prawie zero mleka. Lekarz odpowiednio skomentował ten stan rzeczy " wielki cyc i nic " :) :)

Haneczka - przytyłam 5,5 kilo

Ja trochę dzisiaj przykozaczyłam. Wróciłam ze spaceru do biblioteki i drobnych zakupów i rozbolał mnie brzuch :(

kotkapsotka - ja bym do tego labu nie weszła. te substancje chemiczne na pewno nie są obojętne dla zdrowia. Poproś kolege żeby zrobił to za Ciebie.

Malinka - brzuszek piękny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 11:39

haneczka, Robotka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 1244 1245 1246 1247 1248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ