X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Krysti pochwal się potem kompletnym wypoczynkiem:)

Pochwale teraz jest za foliowany :) oooo http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07a987dd561d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 13:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgaga mi przeszla po ogorkach kiszonych :D ale numer

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy moze któraś z Was jakieś staniki z allegro polecić??

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia. zaczynamy 15.01 :)

No właśnie ja też mało rozmawiam z brzuszkowym synkiem, czasami mam aż wyrzuty sumienia.

dzwoniłaś?? ja mam w planie w tym miesiącu zadzwonić i się zapisać:) właśnie po Nowym Roku:)

nie martw się tym że nie gadasz do brzucha:)
    pamiętam przy pierwszej córce tak nawet na osobności coś tam móiłam ale z mężem jakoś nie umieliśmy, nie mieliśmy w prawy, śmieszne było dla nas takie ściubianie dziecku:P
    po porodzie to samo:) a potem przyszło jakoś naturalnie:D
    teraz przychodzi mi to o wiele łatwiej:) takie ciucianie do dzidziola:D
    ale juz wiem że od kiedy młode będzie w fazie poznawania słów to przechodzimy na normalną rozmowę:)
    uważam że przez to moja córka ma idealną wymowę teraz i żadnych problemów z wymową trudnych głosek, no może to nie jedyny powód ale uważam że to jak się zwracają rodzice do dzieci na późniejszym etapie ma znaczący wpływ na to jak potem radzą sobie takie dzieci z mową:)

Hela85, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa HELA młodziutki no nie??:) fajowy:)

Hela85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek popołudniu :)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o jaaa HELA młodziutki no nie??:) fajowy:)
    młodziutka sunia Lusia:)ktoś nie miał serca

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Dzień dobry
    ja dzisiaj w super nastroju jestem, słoneczko od rana a po południu jadę zobaczyć się z moją kolejną psinką, ktoś wredny wyrzucił ją na mróz i teraz załatwiamy sprawy adopcyjne, to schronisko bardzo rygorystycznie sprawdza przyszłych właścicieli, jutro mam mieć wizytację w domu by zobaczyć jakie warunki mogę jej zapewnić, już nie mogę się doczekać aż będzie z nami.
    No zobaczcie jaka słodka i te smutne oczyska proszą by ją pokochać.

163acb1fa82cedbamed.jpg
    Oh swiety kochany boze jakie to słodkie stworzenie zakochalam się :) ślicznosci jaki piękny bąbelek :D jej moj powiedzial ze od naszej soni zostawiamy suczke tez :) chcemy miec psy tej samej rasy a sonci pieska trza zostawic jednego :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela super że postanowiliście przygarnąć tą biedną sierotkę. Cudna jest! :) To dziewczynka?
    My naszą Shile tez adoptowaliśmy bo pojawiła się nieproszona na tym świecie.

Edit: już wiem że to Lusia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 13:08

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje ide pod prysznic :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Dzień dobry
    ja dzisiaj w super nastroju jestem, słoneczko od rana a po południu jadę zobaczyć się z moją kolejną psinką, ktoś wredny wyrzucił ją na mróz i teraz załatwiamy sprawy adopcyjne, to schronisko bardzo rygorystycznie sprawdza przyszłych właścicieli, jutro mam mieć wizytację w domu by zobaczyć jakie warunki mogę jej zapewnić, już nie mogę się doczekać aż będzie z nami.
    No zobaczcie jaka słodka i te smutne oczyska proszą by ją pokochać.

163acb1fa82cedbamed.jpg

ja nie wiem jak tam można postępować z żywą istotą :( No aż się płakać chce jak sobie pomyślę!

Hela85 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    dzwoniłaś?? ja mam w planie w tym miesiącu zadzwonić i się zapisać:) właśnie po Nowym Roku:)

nie martw się tym że nie gadasz do brzucha:)
    pamiętam przy pierwszej córce tak nawet na osobności coś tam móiłam ale z mężem jakoś nie umieliśmy, nie mieliśmy w prawy, śmieszne było dla nas takie ściubianie dziecku:P
    po porodzie to samo:) a potem przyszło jakoś naturalnie:D
    teraz przychodzi mi to o wiele łatwiej:) takie ciucianie do dzidziola:D
    ale juz wiem że od kiedy młode będzie w fazie poznawania słów to przechodzimy na normalną rozmowę:)
    uważam że przez to moja córka ma idealną wymowę teraz i żadnych problemów z wymową trudnych głosek, no może to nie jedyny powód ale uważam że to jak się zwracają rodzice do dzieci na późniejszym etapie ma znaczący wpływ na to jak potem radzą sobie takie dzieci z mową:)

Dzowniłam. Od wczoraj były zapisy. myślałam ze juz miejsc nie bedzie ale okazało się ze są :)
    No własnie, czasami słysze jak rodzice do dziecka mówią w dziwnym języku np. o bozie, jak sie moje dzidzi pobludziło. - nie cierpie tego . Jak ten maluch ma się nauczyć poprawnej wymowy skoro mama od początku mówi jak kosmita :)

Hela - jestes moja bohaterka. bardzo szanuję ludzi którzy pomagają biednym zwierzaczkom. Szacun. Psina cudowna. zagłaskałabym :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie duza bo masywna jest :) fajnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama w Polsce ma dwa w domu dwie suczki jedna spanierka druga taka łasiczkiowata tez piękna :) jak pojechalam z sonią moją do pl do mamy to byly 3 psy w domu jahaha :)a co wolna eureka unas zawsze psy byly od dziecinstwa :)moja mama kąpie psiaki raczej brat to robi czesciej :) czysciutkie zadbane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 13:13

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To masz wspanialego faceta :) super ze pomaga tobie to jest ważne by się nawzajem wyręczać :)

Oj mój mąż jest złoty, złego słowa nie mogę na niego powiedzieć, sam zrobi zakupy, sam posprząta i słowa nie powie jak jestem zmęczona, zawsze mówi że ja mam teraz poważniejszą funkcję niż całe to sprzątanie :)

Krysti, Fasia, Dajana28, misia83 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Oj mój mąż jest złoty, złego słowa nie mogę na niego powiedzieć, sam zrobi zakupy, sam posprząta i słowa nie powie jak jestem zmęczona, zawsze mówi że ja mam teraz poważniejszą funkcję niż całe to sprzątanie :)
    Moj tez mowi chcesz lezec lez :) jesteś w ciazy nalezy ci się odpoczynek ,czasem on po odkurza czasem ja jak chce .Ja lubie sorzatac i nie sprawia mi to trudnosci nie patrze na to bo on ciezko pracuje ma prawo nic nie robić tez .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Oh swiety kochany boze jakie to słodkie stworzenie zakochalam się :) ślicznosci jaki piękny bąbelek :D jej moj powiedzial ze od naszej soni zostawiamy suczke tez :) chcemy miec psy tej samej rasy a sonci pieska trza zostawic jednego :)
    no ja też zakochałam się od pierwszego spojrzenia i trułam mężowi że ja nic nie chcę na Mikołajki, nawet na święta tylko niech się zgodzi na jeszcze jednego psiaczka no i zgodził się:)mam nadzieję że pozwolą Nam go zabrać,wstępnie powiedzieli że raczej tak i nie widzą przeciwwskazań ale po wizytacji będzie ostateczna decyzja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 13:18

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My rodzić bedziemy :) to jest wysilek ktory z nas wyczerpie wszystkie siły .

Ola89 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka śliczne brzusio! :)))

Hela psinka cudowna! Podziwiam ludzi ktorzy pomagaja zwierzetom, super ze ja przygarniecie i dacie jej kochajacy dom, bo jest sliczna :))

Robotka fajne prezenty, tez poproszę mojego o coś fajnego na święta :D

Ola fajnie mieć takiego męża co? :) mój też o mnie dba, bo teraz ciąża najważniejsza :)))

Hela85, malinka1984 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    no ja też zakochałam się od pierwszego spojrzenia i trułam mężowi że ja nic nie chcę na Mikołajki, nawet na święta tylko niech się zgodzi na jeszcze jednego psiaczka no i zgodził się:)mam nadzieję że pozwolą Nam go zabrać,wstępnie powiedzieli że raczej tak i nie widzą przeciwwskazań ale po wizytacji będzie ostateczna decyzja
    Dadzą :) potem foteczki wrzuc jak się odnajduje w gronie rodzinki :) Jak sobie hasa po podwórku

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1246 1247 1248 1249 1250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: