X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta zyjesz :) lezysz w wannie pewnie ;)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale psy mądre są co nie ,mają swoje przyzwyczajenia i charakterki :) moja jeszcze jak ze sklepu przychodze potrafi w reklamówki zagladać haha czy jej kupilam coś bo wie ze pancia cos kupi zawsze :) czy smakołyczka czy zabawke :)

Oj zwierzaki są bardzo mądre, nawet mądrzejsze niż niejeden człowiek, i mają uczucia swoje, jak ktoś mówi że taki pies to nie czuje nic to aż mnie krew zalewa...

Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Oj zwierzaki są bardzo mądre, nawet mądrzejsze niż niejeden człowiek, i mają uczucia swoje, jak ktoś mówi że taki pies to nie czuje nic to aż mnie krew zalewa...
    Oj tak pies to najlepszy przyjaciel czlowieka :) tu bezdomni z psami siedzą zebraja na ulicy czasem jak widze to pieskowi kupie jedzenie w sklepie i daje temu panu i mi dziękuje pięknie .Zyczliwi ludzie

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kotka też tania w utrzymaniu. Nie lubi zabawek tzn woli kapsle od piwa :D my jej rzucamy, ona leci za tym na zlamanie karku, bierze w zeby i przynosi zeby jej rzucac :D mam kota co aportuje :D

A na początek oczywiście taki kapsel wylize z resztek piwa. Alkoholik a nie kot :)))

Krysti, Ola89, Amy, Dajana28, Hela85, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dawno mnie nie bylo ale czytam Was! Czy jest tu jakaś mama na swojej działalności gosp? Lub taka która zna się na wyliczaniu zasilku macierzyńskiego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:06

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Oj fajnie :) Właśnie o małżeństwie dowiadujemy się najwięcej w takich sytuacjach - choroba, złe samopoczucie, czy na tą druga osobę możemy liczyć :) A uczucie miłe jak druga połówka się sprawdza :)

Masz racje, to bardzo ważne widzieć że w chwilach kryzysu mamy na kogo liczyć, że jest ktoś bliski kto pomoże :)

Krysti, Ola89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dawno gadalam z mlodym chlopcem na ulicy zebral pytam czemu do pracy nie pojdziesz a on do mnie ze nie ma zameldowania a w posredniaku mnie nie zarejstrują bez tego a ja pytam a sierociniec jakis hostel mowi ze na noc tylko ich wpuszczają tam :( masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Moja kotka też tania w utrzymaniu. Nie lubi zabawek tzn woli kapsle od piwa :D my jej rzucamy, ona leci za tym na zlamanie karku, bierze w zeby i przynosi zeby jej rzucac :D mam kota co aportuje :D

A na początek oczywiście taki kapsel wylize z resztek piwa. Alkoholik a nie kot :)))
    Fasia twoj kotek tez sliczny jest :)) takie prązki ma piękne brakuje ci go pewnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez musze do job centre isc zaniesc aplikacje na zasilek macierzynski . KasiaB ja jestem na LTD nie poradze ci i w uk mieszkam

KASIAB lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia twoj kotek tez sliczny jest :)) takie prązki ma piękne brakuje ci go pewnie

Ja tęsknie za nią, a ona za mną. Od sierpnia całymi dniami i nocami razem, a tu już tydzień rozlaki.

Jak mi mąż wysłał jej zdjęcie przed wczoraj z takimi smutnymi oczkami to i mnie sie smutno zrobilo i jeszcze bardziej zatesknilo..

KasiaB ja też nie pomogę w tych kwestiach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:15

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Nasz Rudzia .

• Justinka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Hej dawno mnie nie bylo ale czytam Was! Czy jest tu jakaś mama na swojej działalności gosp? Lub taka która zna się na wyliczaniu zasilku macierzyńskiego?
    Witaj :)
    Ja mam swoją działalność i jestem sama dla siebie księgową, więc może będę umiała pomóc :) o co dokładnie Ci chodzi? :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja tęsknie za nią, a ona za mną. Od sierpnia całymi dniami i nocami razem, a tu już tydzień rozlaki.

Jak mi mąż wysłał jej zdjęcie przed wczoraj z takimi smutnymi oczkami to i mnie sie smutno zrobilo i jeszcze bardziej zatesknilo..

KasiaB ja juz nie pomogę w tych kwestiach
    Oh jeju az serce się kraja pewnie,:( ale wnet juz zobaczysz bo ty juz niedlugo wyjdziesz kochana ze szpitala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam zaraz do lekarza i osa na pole wziąsc :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

poczekaj jeszcze chwilę to Ci Julek będzie wylizywał resztki piwa:D
    wiem co mówię:D

Krysti, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Nie dawno gadalam z mlodym chlopcem na ulicy zebral pytam czemu do pracy nie pojdziesz a on do mnie ze nie ma zameldowania a w posredniaku mnie nie zarejstrują bez tego a ja pytam a sierociniec jakis hostel mowi ze na noc tylko ich wpuszczają tam :( masakra

A mnie tu w Polsce bezdomni wkurzają w większości, kiedyś się bardzo zraziłam i od tego czasu nic nie daję, nie pomagam. U mnie na ulicy jak jeszcze mieszkałam z rodzicami mnóstwo bezdomnych łaziło i żebrało i zawsze coś z mamą dałyśmy, a to pieniądze, jedzenie, czy jakims dzeiciom kiedyś buty to usłyszałyśmy kilka razy ze jedzenie to oni nie chcą tylko kasę a nasze kanapki leżały pod furtką, a dzieciom kiedys dałyśmy bardzo ładne ubrania i buty to po stopnieniu sniegu znalazłyśmy je za rogiem... a jak moja sąsiadka prace zaproponowała jednemu w zamian za pieniądze - prace w ogrodzie to ją wyśmiał

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Masz racje, to bardzo ważne widzieć że w chwilach kryzysu mamy na kogo liczyć, że jest ktoś bliski kto pomoże :)

Moja Tośka też piwo lubi :) Kiedyś chłodziliśmy piwo w wiadrze z wodą to skubana przegryzła puszkę i całą wode z wiaderka wypiła razem z tym piwem :P

Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Moja siostra jak była mała to pamiętam że nalewkę babuni ciągnęła z gwinta :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Witaj :)
    Ja mam swoją działalność i jestem sama dla siebie księgową, więc może będę umiała pomóc :) o co dokładnie Ci chodzi? :)
    Dzieki!chodzi mi o to jak przerwę składki chorobowe na miesiąc to później jaki zus płacić żeby miec min2,5-3tys macierzyńskiego?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Ale się usmiałam :D pewnie masz rację, że czas zacznie pedzic jak szalony :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1248 1249 1250 1251 1252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ