Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ale psy mądre są co nie ,mają swoje przyzwyczajenia i charakterki
moja jeszcze jak ze sklepu przychodze potrafi w reklamówki zagladać haha czy jej kupilam coś bo wie ze pancia cos kupi zawsze
czy smakołyczka czy zabawke
Oj zwierzaki są bardzo mądre, nawet mądrzejsze niż niejeden człowiek, i mają uczucia swoje, jak ktoś mówi że taki pies to nie czuje nic to aż mnie krew zalewa...Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Oj zwierzaki są bardzo mądre, nawet mądrzejsze niż niejeden człowiek, i mają uczucia swoje, jak ktoś mówi że taki pies to nie czuje nic to aż mnie krew zalewa...
tu bezdomni z psami siedzą zebraja na ulicy czasem jak widze to pieskowi kupie jedzenie w sklepie i daje temu panu i mi dziękuje pięknie .Zyczliwi ludzie
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Moja kotka też tania w utrzymaniu. Nie lubi zabawek tzn woli kapsle od piwa
my jej rzucamy, ona leci za tym na zlamanie karku, bierze w zeby i przynosi zeby jej rzucac
mam kota co aportuje
A na początek oczywiście taki kapsel wylize z resztek piwa. Alkoholik a nie kot))
Krysti, Ola89, Amy, Dajana28, Hela85, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Oj fajnie
Właśnie o małżeństwie dowiadujemy się najwięcej w takich sytuacjach - choroba, złe samopoczucie, czy na tą druga osobę możemy liczyć
A uczucie miłe jak druga połówka się sprawdza
Masz racje, to bardzo ważne widzieć że w chwilach kryzysu mamy na kogo liczyć, że jest ktoś bliski kto pomożeKrysti, Ola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dawno gadalam z mlodym chlopcem na ulicy zebral pytam czemu do pracy nie pojdziesz a on do mnie ze nie ma zameldowania a w posredniaku mnie nie zarejstrują bez tego a ja pytam a sierociniec jakis hostel mowi ze na noc tylko ich wpuszczają tam
masakra
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Moja kotka też tania w utrzymaniu. Nie lubi zabawek tzn woli kapsle od piwa
my jej rzucamy, ona leci za tym na zlamanie karku, bierze w zeby i przynosi zeby jej rzucac
mam kota co aportuje
A na początek oczywiście taki kapsel wylize z resztek piwa. Alkoholik a nie kot))
) takie prązki ma piękne brakuje ci go pewnie
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia twoj kotek tez sliczny jest
) takie prązki ma piękne brakuje ci go pewnie
Ja tęsknie za nią, a ona za mną. Od sierpnia całymi dniami i nocami razem, a tu już tydzień rozlaki.
Jak mi mąż wysłał jej zdjęcie przed wczoraj z takimi smutnymi oczkami to i mnie sie smutno zrobilo i jeszcze bardziej zatesknilo..
KasiaB ja też nie pomogę w tych kwestiachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:15
-
nick nieaktualny
-
KASIAB wrote:Hej dawno mnie nie bylo ale czytam Was! Czy jest tu jakaś mama na swojej działalności gosp? Lub taka która zna się na wyliczaniu zasilku macierzyńskiego?
Ja mam swoją działalność i jestem sama dla siebie księgową, więc może będę umiała pomóco co dokładnie Ci chodzi?
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja tęsknie za nią, a ona za mną. Od sierpnia całymi dniami i nocami razem, a tu już tydzień rozlaki.
Jak mi mąż wysłał jej zdjęcie przed wczoraj z takimi smutnymi oczkami to i mnie sie smutno zrobilo i jeszcze bardziej zatesknilo..
KasiaB ja juz nie pomogę w tych kwestiachale wnet juz zobaczysz bo ty juz niedlugo wyjdziesz kochana ze szpitala
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:
poczekaj jeszcze chwilę to Ci Julek będzie wylizywał resztki piwa:D
wiem co mówię
Krysti, Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Nie dawno gadalam z mlodym chlopcem na ulicy zebral pytam czemu do pracy nie pojdziesz a on do mnie ze nie ma zameldowania a w posredniaku mnie nie zarejstrują bez tego a ja pytam a sierociniec jakis hostel mowi ze na noc tylko ich wpuszczają tam
masakra
A mnie tu w Polsce bezdomni wkurzają w większości, kiedyś się bardzo zraziłam i od tego czasu nic nie daję, nie pomagam. U mnie na ulicy jak jeszcze mieszkałam z rodzicami mnóstwo bezdomnych łaziło i żebrało i zawsze coś z mamą dałyśmy, a to pieniądze, jedzenie, czy jakims dzeiciom kiedyś buty to usłyszałyśmy kilka razy ze jedzenie to oni nie chcą tylko kasę a nasze kanapki leżały pod furtką, a dzieciom kiedys dałyśmy bardzo ładne ubrania i buty to po stopnieniu sniegu znalazłyśmy je za rogiem... a jak moja sąsiadka prace zaproponowała jednemu w zamian za pieniądze - prace w ogrodzie to ją wyśmiał -
Fasia wrote:Masz racje, to bardzo ważne widzieć że w chwilach kryzysu mamy na kogo liczyć, że jest ktoś bliski kto pomoże
Moja Tośka też piwo lubiKiedyś chłodziliśmy piwo w wiadrze z wodą to skubana przegryzła puszkę i całą wode z wiaderka wypiła razem z tym piwem
Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Witaj
Ja mam swoją działalność i jestem sama dla siebie księgową, więc może będę umiała pomóco co dokładnie Ci chodzi?