Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju jakiego ja mam kochanego męża:P oprócz tego kiedy wcale nie jest kochany:P ale to na szczęście z biegiem lat zanika:D
właśnie dzwonił że robi naleśniki
a więc dziś w menu naleśniki i sok ze świeżych owoców:)
spać mi się chce:)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy na wypisie ze szpitala będę mieć wyniki wszystkich badań jakie miałam tu robione? Orientuje się któraś z Was
I czy jeśli jestem tu od środy wieczór to l4 dostane od środy? Bo moje poprzednie skończyło się w sobotę, wczoraj miałam jechać po nowe do mojej ginekolog no ale nie miałam jak i uznałam, że muszą mi dać l4 ze szpitala tylko nie wiem czy mogą na tydzień wstecz? -
KASIAB wrote:No tak to póki co w jedynki inwestować na poczatku tez bardzo czesto sie dziecko przewija no nie to tego zejdzie!
a no pewnie:) chyba że wyrokują Ci duuuże dziecko np 4 kilowe:)
ale myślę że jak masz obawy to tak ze 2 paczuszki warto mieća jeśli nie to inwestuj najwyżej w dwójki od razu, bo w razie czego jedyneczki są taniutkie to sobie dokupisz:)
Ewelcia wrote:Chyba mnie któryś cwaniak kopnąłMożliwe tylko że poczułam to aż tak wysoko? Tzn na szczycie brzucha po prawej stronie?
-
Ewelcia wrote:Chyba mnie któryś cwaniak kopnął
Możliwe tylko że poczułam to aż tak wysoko? Tzn na szczycie brzucha po prawej stronie?
No jasne!!!mnie Julek ciągle kopie koło pępka właśnie z prawej strony, przeważnie chyba że jest na dole to tam mnie masakruje
gratulacje! Pierwsze ruchy
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy na wypisie ze szpitala będę mieć wyniki wszystkich badań jakie miałam tu robione? Orientuje się któraś z Was
I czy jeśli jestem tu od środy wieczór to l4 dostane od środy? Bo moje poprzednie skończyło się w sobotę, wczoraj miałam jechać po nowe do mojej ginekolog no ale nie miałam jak i uznałam, że muszą mi dać l4 ze szpitala tylko nie wiem czy mogą na tydzień wstecz? -
Fasia wrote:No tak ale jak jestem na L4 od tygodnia i nie pracuje to muszą mi wystawić od dnia kiedy tu jestem. Tzn tak mi się wydaje..
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Słuchajcie skoro mowa o macierzyńskim to jak tatuś ma działalność i weźmie tacierzynski to dodatkowo będzie miał płacone czy jak to jest?
no fajne te naklejki macie moze dla corki sie skusze??:)bo dla synka nie bede miala miejsca........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja juz po krew oddana teraz leze . Potem obiad zrobie placki ziemniaczane ze śmietaną bo tak mnie naszło dzis. Następna wizyta w szpitalu echo serca we wtorek przyszły znów lekarz ,spotkanie z Midwife i potem holter
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:53
-
witam i ja z dwójką z przodu
Chciałam się pochwalić pierwszym zakupem
http://allegro.pl/3-pajacyki-st-bernard-i-babaluno-roz-62-68-i4831784768.html
kupiłam 3 pajacyki w rozm, 62-68, stwierdziłam że lepiej kupić za duże niż za małe. Muszę się jakoś rozeznać w tych rozmiarówkachRobotka1, Krysti, Lali lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014