X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    My rodzić bedziemy :) to jest wysilek ktory z nas wyczerpie wszystkie siły .
    jeszcze się zdziwisz jak po porodzie nie będziesz mogła zasnąć z wrażenia:) mimo że ten poród Cię wymęczy:) a potem to juz stanie się codziennością:) wtedy dopiero będą nam faceci potrzebni:D

HELA ja z rok temu chciałam adoptować ONKA starego, akcja na pół Polski, ale biedak zmarł, a już miałam mieć kontrolę.
    a teraz mam onkę w domu:) w spadku po dziadku dostałam:D
    i pekinkę mam z którą się nienawidzą. moja mała psinka już 2 operacje miała bo tak zaszła za skórę once że ta już na nią ma awersję, i niestety trzeba je izolowac;/

Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu moja spi pod koldrą :) jak R nie ma w domu to jej pozwalam spac zemną pod koldrą choc R moj wie ze i tak spi sonka zemną haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7a7c96b2945.jpg

CzaryMary, Ola89, Hela85, Fasia, Dajana28, liloe lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a Ty gdzie się podziewasz?

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Malinka śliczne brzusio! :)))

Hela psinka cudowna! Podziwiam ludzi ktorzy pomagaja zwierzetom, super ze ja przygarniecie i dacie jej kochajacy dom, bo jest sliczna :))

Robotka fajne prezenty, tez poproszę mojego o coś fajnego na święta :D

Ola fajnie mieć takiego męża co? :) mój też o mnie dba, bo teraz ciąża najważniejsza :)))

Oj fajnie :) Właśnie o małżeństwie dowiadujemy się najwięcej w takich sytuacjach - choroba, złe samopoczucie, czy na tą druga osobę możemy liczyć :) A uczucie miłe jak druga połówka się sprawdza :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy się znudziła naszym marudzeniem pewnie, chociaz ostatnio0 już u nas lepiej, także Amy wracaj :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Was tez bolą kości miednicy? nie umiem opisać tego bólu ale czuję jakby mi tyłek rozrywało :/ no i w pachwinach jakoś mnie ciągnie. Pewnie to norma.

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dziewczyny czy Was tez bolą kości miednicy? nie umiem opisać tego bólu ale czuję jakby mi tyłek rozrywało :/ no i w pachwinach jakoś mnie ciągnie. Pewnie to norma.

Tak, mam to samo jak mi brzuszek rośnie, nie codziennie ale np kilka dni z rzędu i potem przerwa

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Ty prysznic,a leżę w wannie... allle mi się chce spać po tej nocy wczorajszej nieprzespanej,dzis cały dzień lezakuje na lewym boku żeby udroznic te nerke,jak dobrze w wannie na plecach :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Amy się znudziła naszym marudzeniem pewnie, chociaz ostatnio0 już u nas lepiej, także Amy wracaj :)
    Heheh czytam wybiorczo :P omijam szerokim lukim marudzenia bolowe :P

Fasia malowalam paznokcie na zolto :P Olek tak mnie skopal za ten piekny zapach lakieru ze nastepnym razem dwa razy sie zastanowie czy malowac :P

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy masz za swoje, truc dziecko Ci sie zachcialo to sie buntuje :) albo mu się kolor nie spodobał :D

hwesta, Amy lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja całymi dniami staram się leżeć na lewym boku albo na wznak, wypijam ok 2l wody w ciągu dnia i od niedzieli mam spokój. Wyniki moczu z wczoraj dobre.

W nocy niestety spalam na prawym boku i mam wrażenie, że przez to te krwawienie, bo później mnie boli cos bardzo z prawej strony w podbrzuszu. Można to wina tego prawego boku, że mi dziecko na cos uciska i boli

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy masz za swoje, truc dziecko Ci sie zachcialo to sie buntuje :) albo mu się kolor nie spodobał :D
    Hehe
    Niech sie uczy od malego ze nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli :P od lakieru sie nie umiera :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti Ty prysznic,a leżę w wannie... allle mi się chce spać po tej nocy wczorajszej nieprzespanej,dzis cały dzień lezakuje na lewym boku żeby udroznic te nerke,jak dobrze w wannie na plecach :)
    Ja juz po :D prysznicu teraz suszenie wlosów i capucino orzechowe :) tez się relaksujesz relaksuj relaksuj dla dzidzi dobre :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na relaks muszę do 17 poczekać gdzieś...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela jak bedziesz jechac di schroniska kup malej pileczke :) mija sonia ma zabawek w brud tez:) co chwile nowe haha a co bedzie jak dziecku bedzie zabierac huhu :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj R mowi ze sonia bedzie z nami jak dziecko się urodzi jest czlonkiem rodziny i bedzie przy nas zawsze :) wzruszylam się ostatnio poryczalam jak dziecko :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Tośka jak ma nową zabawkę to od razu zakopuje i po zabawce, najbardziej lubi zwykłe drewienka, jakieś plastikowe pojemniki po jogurcie :) tani w utrzymaniu pies :)

Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A moja Tośka jak ma nową zabawkę to od razu zakopuje i po zabawce, najbardziej lubi zwykłe drewienka, jakieś plastikowe pojemniki po jogurcie :) tani w utrzymaniu pies :)
    Moja butelkami nawet bawi się koreczkami od butelek wariatka a kupuje jej tez takie kosci na zęby twarde i ostatnio roga z jelonka kupiliśmy jej taki do gryzienia na zęby mocne :) twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha :D

Ola89 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja butelkami nawet bawi się koreczkami od butelek wariatka a kupuje jej tez takie kosci na zęby twarde i ostatnio roga z jelonka kupiliśmy jej taki do gryzienia na zęby mocne :) twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha :D

I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem co :) Tak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem co :) Tak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę :)
    Ale psy mądre są co nie ,mają swoje przyzwyczajenia i charakterki :) moja jeszcze jak ze sklepu przychodze potrafi w reklamówki zagladać haha czy jej kupilam coś bo wie ze pancia cos kupi zawsze :) czy smakołyczka czy zabawke :)

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ