Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:My rodzić bedziemy
to jest wysilek ktory z nas wyczerpie wszystkie siły .
wtedy dopiero będą nam faceci potrzebni:D
HELA ja z rok temu chciałam adoptować ONKA starego, akcja na pół Polski, ale biedak zmarł, a już miałam mieć kontrolę.
a teraz mam onkę w domu:) w spadku po dziadku dostałam:D
i pekinkę mam z którą się nienawidzą. moja mała psinka już 2 operacje miała bo tak zaszła za skórę once że ta już na nią ma awersję, i niestety trzeba je izolowac;/Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Malinka śliczne brzusio!
))
Hela psinka cudowna! Podziwiam ludzi ktorzy pomagaja zwierzetom, super ze ja przygarniecie i dacie jej kochajacy dom, bo jest sliczna)
Robotka fajne prezenty, tez poproszę mojego o coś fajnego na święta
Ola fajnie mieć takiego męża co?mój też o mnie dba, bo teraz ciąża najważniejsza
))
Oj fajnieWłaśnie o małżeństwie dowiadujemy się najwięcej w takich sytuacjach - choroba, złe samopoczucie, czy na tą druga osobę możemy liczyć
A uczucie miłe jak druga połówka się sprawdza
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dziewczyny czy Was tez bolą kości miednicy? nie umiem opisać tego bólu ale czuję jakby mi tyłek rozrywało
no i w pachwinach jakoś mnie ciągnie. Pewnie to norma.
Tak, mam to samo jak mi brzuszek rośnie, nie codziennie ale np kilka dni z rzędu i potem przerwaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Amy się znudziła naszym marudzeniem pewnie, chociaz ostatnio0 już u nas lepiej, także Amy wracaj
omijam szerokim lukim marudzenia bolowe
Fasia malowalam paznokcie na zoltoOlek tak mnie skopal za ten piekny zapach lakieru ze nastepnym razem dwa razy sie zastanowie czy malowac
hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hwesta ja całymi dniami staram się leżeć na lewym boku albo na wznak, wypijam ok 2l wody w ciągu dnia i od niedzieli mam spokój. Wyniki moczu z wczoraj dobre.
W nocy niestety spalam na prawym boku i mam wrażenie, że przez to te krwawienie, bo później mnie boli cos bardzo z prawej strony w podbrzuszu. Można to wina tego prawego boku, że mi dziecko na cos uciska i boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Krysti Ty prysznic,a leżę w wannie... allle mi się chce spać po tej nocy wczorajszej nieprzespanej,dzis cały dzień lezakuje na lewym boku żeby udroznic te nerke,jak dobrze w wannie na plecach
prysznicu teraz suszenie wlosów i capucino orzechowe
tez się relaksujesz relaksuj relaksuj dla dzidzi dobre
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:A moja Tośka jak ma nową zabawkę to od razu zakopuje i po zabawce, najbardziej lubi zwykłe drewienka, jakieś plastikowe pojemniki po jogurcie
tani w utrzymaniu pies
twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha
Ola89 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Moja butelkami nawet bawi się koreczkami od butelek wariatka a kupuje jej tez takie kosci na zęby twarde i ostatnio roga z jelonka kupiliśmy jej taki do gryzienia na zęby mocne
twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha
I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem coTak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem co
Tak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę
moja jeszcze jak ze sklepu przychodze potrafi w reklamówki zagladać haha czy jej kupilam coś bo wie ze pancia cos kupi zawsze
czy smakołyczka czy zabawke
Hela85 lubi tę wiadomość