SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    My rodzić bedziemy :) to jest wysilek ktory z nas wyczerpie wszystkie siły .
    jeszcze się zdziwisz jak po porodzie nie będziesz mogła zasnąć z wrażenia:) mimo że ten poród Cię wymęczy:) a potem to juz stanie się codziennością:) wtedy dopiero będą nam faceci potrzebni:D

HELA ja z rok temu chciałam adoptować ONKA starego, akcja na pół Polski, ale biedak zmarł, a już miałam mieć kontrolę.
    a teraz mam onkę w domu:) w spadku po dziadku dostałam:D
    i pekinkę mam z którą się nienawidzą. moja mała psinka już 2 operacje miała bo tak zaszła za skórę once że ta już na nią ma awersję, i niestety trzeba je izolowac;/

Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu moja spi pod koldrą :) jak R nie ma w domu to jej pozwalam spac zemną pod koldrą choc R moj wie ze i tak spi sonka zemną haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7a7c96b2945.jpg

CzaryMary, Ola89, Hela85, Fasia, Dajana28, liloe lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a Ty gdzie się podziewasz?

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Malinka śliczne brzusio! :)))

Hela psinka cudowna! Podziwiam ludzi ktorzy pomagaja zwierzetom, super ze ja przygarniecie i dacie jej kochajacy dom, bo jest sliczna :))

Robotka fajne prezenty, tez poproszę mojego o coś fajnego na święta :D

Ola fajnie mieć takiego męża co? :) mój też o mnie dba, bo teraz ciąża najważniejsza :)))

Oj fajnie :) Właśnie o małżeństwie dowiadujemy się najwięcej w takich sytuacjach - choroba, złe samopoczucie, czy na tą druga osobę możemy liczyć :) A uczucie miłe jak druga połówka się sprawdza :)

Fasia lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy się znudziła naszym marudzeniem pewnie, chociaz ostatnio0 już u nas lepiej, także Amy wracaj :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Was tez bolą kości miednicy? nie umiem opisać tego bólu ale czuję jakby mi tyłek rozrywało :/ no i w pachwinach jakoś mnie ciągnie. Pewnie to norma.

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dziewczyny czy Was tez bolą kości miednicy? nie umiem opisać tego bólu ale czuję jakby mi tyłek rozrywało :/ no i w pachwinach jakoś mnie ciągnie. Pewnie to norma.

Tak, mam to samo jak mi brzuszek rośnie, nie codziennie ale np kilka dni z rzędu i potem przerwa

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Ty prysznic,a leżę w wannie... allle mi się chce spać po tej nocy wczorajszej nieprzespanej,dzis cały dzień lezakuje na lewym boku żeby udroznic te nerke,jak dobrze w wannie na plecach :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Amy się znudziła naszym marudzeniem pewnie, chociaz ostatnio0 już u nas lepiej, także Amy wracaj :)
    Heheh czytam wybiorczo :P omijam szerokim lukim marudzenia bolowe :P

Fasia malowalam paznokcie na zolto :P Olek tak mnie skopal za ten piekny zapach lakieru ze nastepnym razem dwa razy sie zastanowie czy malowac :P

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy masz za swoje, truc dziecko Ci sie zachcialo to sie buntuje :) albo mu się kolor nie spodobał :D

hwesta, Amy lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja całymi dniami staram się leżeć na lewym boku albo na wznak, wypijam ok 2l wody w ciągu dnia i od niedzieli mam spokój. Wyniki moczu z wczoraj dobre.

W nocy niestety spalam na prawym boku i mam wrażenie, że przez to te krwawienie, bo później mnie boli cos bardzo z prawej strony w podbrzuszu. Można to wina tego prawego boku, że mi dziecko na cos uciska i boli

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy masz za swoje, truc dziecko Ci sie zachcialo to sie buntuje :) albo mu się kolor nie spodobał :D
    Hehe
    Niech sie uczy od malego ze nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli :P od lakieru sie nie umiera :P

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti Ty prysznic,a leżę w wannie... allle mi się chce spać po tej nocy wczorajszej nieprzespanej,dzis cały dzień lezakuje na lewym boku żeby udroznic te nerke,jak dobrze w wannie na plecach :)
    Ja juz po :D prysznicu teraz suszenie wlosów i capucino orzechowe :) tez się relaksujesz relaksuj relaksuj dla dzidzi dobre :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na relaks muszę do 17 poczekać gdzieś...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela jak bedziesz jechac di schroniska kup malej pileczke :) mija sonia ma zabawek w brud tez:) co chwile nowe haha a co bedzie jak dziecku bedzie zabierac huhu :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj R mowi ze sonia bedzie z nami jak dziecko się urodzi jest czlonkiem rodziny i bedzie przy nas zawsze :) wzruszylam się ostatnio poryczalam jak dziecko :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Tośka jak ma nową zabawkę to od razu zakopuje i po zabawce, najbardziej lubi zwykłe drewienka, jakieś plastikowe pojemniki po jogurcie :) tani w utrzymaniu pies :)

Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A moja Tośka jak ma nową zabawkę to od razu zakopuje i po zabawce, najbardziej lubi zwykłe drewienka, jakieś plastikowe pojemniki po jogurcie :) tani w utrzymaniu pies :)
    Moja butelkami nawet bawi się koreczkami od butelek wariatka a kupuje jej tez takie kosci na zęby twarde i ostatnio roga z jelonka kupiliśmy jej taki do gryzienia na zęby mocne :) twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha :D

Ola89 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja butelkami nawet bawi się koreczkami od butelek wariatka a kupuje jej tez takie kosci na zęby twarde i ostatnio roga z jelonka kupiliśmy jej taki do gryzienia na zęby mocne :) twoj piesek pocieszny tez jest jak zakopuje zabawki haha :D

I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem co :) Tak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    I to skubana tak dokładnie zakopie żeby śladów nie było, nie jestem w stanie nigdy znaleźć miejsca gdzie ona to zakopuje, tylko potem całą mordkę ma w ziemi i jest szczęśliwa jak nie wiem co :) Tak samo robi jak dostanie jakąś dużą kość i nie może zjeśc, zakopie a później ma na czarną godzinę :)
    Ale psy mądre są co nie ,mają swoje przyzwyczajenia i charakterki :) moja jeszcze jak ze sklepu przychodze potrafi w reklamówki zagladać haha czy jej kupilam coś bo wie ze pancia cos kupi zawsze :) czy smakołyczka czy zabawke :)

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ