Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Bambi85 co jeśli się potwierdzi? Antybiotyk?
-
heh Lali no i dobrze, teraz bez tego forum to bym na glowe dostala. A swoja prace chyba jednak lubie ; P, Was z reszta tez. Zalogowalam sie tu troche z nudow, troche dla towarzystwa i zebyu sie w temat wdrozyc, a teraz jak maz mnie widzi z komputerem to wie co robie ; P, jak troche mnie ominie to obowiazkowo musze wszystko chociaz pobieznie, ale przeczytac zeby byc na biezaco.
Lali, KasiaKwiatek, Ewelcia, Fasia, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
Milaaa wrote:Dziewczynki czy w ciazy zdecydowaybyscie sie na rozjasnianie wlosow? Jakies refleksy? Bo ja tylko farbuje. W poniedzialek ide do fryzjera i chcialabym cos zmienic... bo dola lapie. Nic tylko jem i tyje. Fryzura nudna no i szmatu tez bo co tu ma pasowac z takim brzucholem:)zreszta kaski mi szkoda na szmatki ciazowe - mam nadzieje wrocic do wagi z przed ciazy;) a Wy jak tam nie lapiecie dola,.dupa.rosnie cellulit sie robi, cycki jak balony;) wiadomo z jestesmy w ciazy, ale jednak ...
Ja rozjasnialam, mam zaprzyjaznionego fryzjera i zapewnial, ze nie zaszkodzi, zapachu zero az bylam
Zdziwiona bo najbardziej sie balam tego smrodu jaki zawsze jest przy farbowaniu. Przestan z tym dolem, idz do fryzjera, kup sobie cos( sa fajne bluzki rozszerzane nie musza byc od razu ciazowe), nie martw sie kilogramami bo wszystko zrzucisz po porodzie -
nick nieaktualnyBambi ja mam to samo, obowiązkowo muszę być na bieżąco, mój K też czasem pyta co u Kwietniówek słychać dzisiaj?
Rudzia ja chyba bym zaczęła od gina i usg u niego, on da Ci skierowanie na badania potrzebne, pewnie mocz ogólne i posiew, morfologia, może tsh, toxo jak robiłaś i oni mieli wgląd to chyba w porządku, ale też możesz powtórzyć na w razie co... -
KasiaKwiatek wrote:Bambi ja mam to samo, obowiązkowo muszę być na bieżąco, mój K też czasem pyta co u Kwietniówek słychać dzisiaj?
Rudzia ja chyba bym zaczęła od gina i usg u niego, on da Ci skierowanie na badania potrzebne, pewnie mocz ogólne i posiew, morfologia, może tsh, toxo jak robiłaś i oni mieli wgląd to chyba w porządku, ale też możesz powtórzyć na w razie co...
Znaczy wiesz ja to bym chciala wszystko prywatnie bo na wszystko bede miala doslownie pare dni i chce zdazyc ze wszystkim..
-
nick nieaktualnyno tak tak prywatnie, ale do gina to od ręki Cię przyjmą, od niego wyjdziesz i od razu te badania zrobisz, wyniki są w ciągu 2 dni, to zdążysz ze wszystkim, tak bez niczego do laboratorium też można pójść i zrobić tylko trzeba się zastanowić jakie badania, a myślę, że lekarz podjąłby najlepszą decyzję
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Dziekuje Bambi za odpowiedz
ja czekam caly dzien az Rudzia da znac ale cos jej nie ma dzis tu, mam nadzieje ze u niej ok. I SYLVI tez moglabys do nas napisac bo na pewno czytasz
Ja za chwile ide kapac corke bo o 19 pije mleko i oglada "sare i kaczorka" i zasypiajak ja wtedy odpoczywam... Tez sie wtedy szybko kapie i juz nic nie robie wiecej wieczorem, siadam na kanapie i czuje taaaka ulge
Krysti pogonilas chlopa zeby kanape rozpakowal?? Bo chcemy zdjecieLali lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Rudzia zdazysz, tylko znajdz jakiegos gina i sie umow juz, bo do tych lepszych to nawet prywatnie sie dlugo czeka, poszukaj kogos na znanylekarz.pl
jutro juz bede dzwonic do jakiegos zobaczymy czy sie da..
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzwoń dzwoń Rudzia, umów się na konkretny dzień i najlepiej z rana to od razu machniesz sobie zlecone badania, a na drugi dzien będziesz miała wyniki, prywatnie nie będzie problemu z terminem u ginekologa. A jakie miasto odwiedzasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:34
-
A dziewczyny zauważyłyście już gdziekolwiek u siebie rozstępy? ja brzuszek mam nadal ładny bez oznak,boczki też hehe ale dzisiaj zauważyłam na piersiach już czerwone cieniutkie linie czyli je po mnie aaaaaa ;/
-
Rudzia dokładnie, umów się, a później zrobisz badania prywatnie, ja robie dokładnie to samo. Lekarka daje skierowanie na konkretne badania ale takie na zwykłej kartce idę do laboratorium i place za wszystko. To bardzo dobry pomysł żeby już się umówić i zrobić komplet badań. Będziesz spokojna a to bezcenne
Bambi Ty nasza lekareczko forumowa, fajnie ze pomagasz
Hwesta współczuje.. ale ważne żeby teraz to wyleczyć i żebyś Ty i dziecko była bezpieczna i się nie martwilaBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia może Ci jakieś ziółko w tej holandii dorzucą
Hwesta wspieramy! Trzymaj się.
Ja po tym co u Was czytałam, wysłałam właśnie mego kochanego po magnez, biorę od dzisiaj, mam nadzieję, że te napięcia macicy się ograniczą i tych kujek też już nie będzieweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie, że grudniówki się po kolei rozpakowują a są na 1151 stronie...!
my jesteśmy tuż za połową ciąży a strona...1284
tak jak powiedziałam, ja jak będę rodzić to chyba będzie 3500Angela89, Krysti, Hela85, Justinka, Fasia, Ewelcia, Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja raczej pojade do Słubic do ginekologa no chyba ze tam nie uda mi sie umowic to wtedy do Zielonej Gory. Nigdy nie bylam u ginekologa w Polsce heh
Jesli chodzi o rozstepy to mam 2 male czerwone kreseczki na jednej piersi ;/ ale tak to nigdzie wiecej.. poki co!
Czy Wy tez macie taki ciezki brzuch? Tzn czuje jakbym kamienie nosila ;/ Ale to chybs nic zlego nie? Jezu juz sie tak martwie kazdym malym bolem ;/Ida lubi tę wiadomość