Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudziu tez tak mam dzisiaj, pobolewa jakoś podbrzusze ,mały boleśnie podkopuje mame leże i siedze nic więcej nie robie,bo się boję ,że to coś złego i też mam taki ciężki brzuch ale bardziej to czuje jak chodze taki ciągnący ehhh no ale tydzień temu byłam w szpitalu i było wsio dobrze oba usg ,ktg także nie wiem co się dzieje.Ja też martwie się każdym pobolewaniem czy dziwnym uczuciem nie jestes sama..
-
Kasia no raczej to zioło to nie dla mnie
Bardzo dobra decyzja o magnezie, kupi asmag kosztuje niecałe 10zł za 50 szuka. Ale sam asmag tzn bez witamin żadnych itd
Apel do wszystkich dziewczyn - odkąd biorę asmag który kupiłam na własną rękę po informacji od Robotki przestał mnie bolec brzuch, skończyły się ciągnięcia itp. Oczywiście do czasu jak trafiłam do szpitala ale to inna sytuacja. To naprawdę pomaga, w ciąży potrzeba dużo więcej magnezu niż przedKasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja bym sobie też kupiła ten magnez ,bo w sumie kiedyś nawet kardiolog zalecił mi go branie ale trochę boje sie bez konsultacji ...
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Kurcze mowicie ze magnez pomoze? Js ie jakos boje na wlasna reke tak cos brac ;/ niby na moich witaminach pisze ze nie wolno laczyc ich z innymi suplementami ale juz i tak biore dodatkowo zelazo bo Polozna kazala.. to magnez chyba tez nie zaszkodzi?
Przepraszam ze Was tak mecze tymi moimi chorobami ale na prawde mnie to wszystko martwitym bardziej ze nikt mnie tu zbadac nie chce.. chybs musialabym byc umiersjaca zeby mnie zbadali.. ;(
-
Rudziu nie męczysz jeśli coś cię trapi pisz śmiało po to jest to forum żeby narzekać i się cieszyć. Ja się coraz bardziej nad tym magnezem zastanawiam ,bo jednak do wizyty 2 tygodnie a nie mam z moją lekarką żadnego kontaktu.
Ja to ostatnio ciągle marudze wam i wszystkim ... na początku ciąży tak dobrze było a teraz wszystko się sypie ... nie potrafie rozpoznać co jest dobre a co powinno niepokoić i panikuje no ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:10
-
MłodaDama wrote:Rudziu nie męczysz jeśli coś cię trapi pisz śmiało po to jest to forum żeby narzekać i się cieszyć. Ja się coraz bardziej nad tym magnezem zastanawiam ,bo jednak do wizyty 2 tygodnie a nie mam z moją lekarką żadnego kontaktu
no wlasnie ja tez bym kupila jesli mialoby pomoc tylko podobnie jak Ty boje sie brac bez konsultacji..
-
Współczuje ci kochana dla mnie to skandal ,że nie przebadają Cię... chyba bym ich pozabijała ...
No ale nie ma jakiegoś innego lekarza,przychodni cokolwiek żeby Cię przebadali? przecież nie może być tak,że cię nie zbadają jeśli masz niepokojące objawy no kurczęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:14
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat też należę do grupy której cos dolega i to póki co z najpoważniejszymi skutkami i postępowaniem także luz, mi możecie marudzić sama ciągle to robię
Ja magnez bralam bez konsultacji i się ciesze, bo mi bóle przeszły. Przeczytałam ile można na dobę i zaczęłam brać połowę z tego. Moim zdaniem nie zaszkodzicie ale to Wasza oczywiście decyzja. Poczynajcie jakie jest dzienne zapotrzebowanie na magnez u kobiet w ciazy i sprawdzcie ile tego zapotrzebowania mają wasze tabletki. Dla mnie to było jasne, że jest go dużo za mało. Poza tym inne dziewczyny brały po konsultacji z lekarzami wiec uznałam że nic mi się nie stanie. Ale oczywiście pytajcie lekarzy dla spokoju i pewnościRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzieki ostatniej wizycie chociaz zagwarantowalam sobie zwolnienie do konca ciazy jak to mi sie skonczy to mam isc i bez problemu dostane przedluzenie z powodu tych boli plecow i miednicy.. i mam chodzic na basen i cwiczenia dla kobiet w ciazy.. ale nie przemeczac sie
takze jedynt olus z tej wizyty.
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja też na początku kupiłam magnez z wit b6 ale okazało się jak sprawdzilam sklad w domu ze magnezu to tam prawie nie ma a wit b6 duzo za duzo w polaczeniu z moimi witaminami prenatalnymi. Wiec kupilam sam asmag gdzie jest tylko magnez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:43