Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzisiaj miałam ciezki dzień popołudniu pogrzeb potem wizyta u lekarza z mala no i pech mala ma guzki i powiększone wezly chłonne antybiotyk na 10 dni masakra jakas jak do wponiedzialku się nie zmniejsza to badania krwi i moczu a jak wyniki będą zle to szpital!!!ciagle cos a na dodatek mnie zlapala grypa zastanawiam się jakie sa domowe sposoby?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Co do chrapania w szpitalu
ja jako male dziecko czesto bywalam w szpitalach bo chorowalam na zatoki itd i pamietam ze dzieciaki z sali nie mogly wytrzymac bo w nocy chrapalam
( teraz juz nie chrapie) i zeby jakos mnie "zamknac" wkladami mi do buzi skarpetki
heh oczywiscie moje i czyste
no niestety malo to pomagalo
Lali lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:femibion natal clasic a magnez magne b6 ale wiatminki codzien jak nie zapomne a magnez co drugi dzien tak biore
Zawsze mozna sobie poziom Mg oznaczyc, ja jestem madra bo ostatnio oznaczylam i oczywiscie mam malo wiec dojadam sobie wiecej, ale pozniej zostawie 2x 1. -
Bambi no to super ze nie za duzo, moze dwa razy dziennie bede brała bo ta dawka to mi na te skurcze lydek pomaga a na skurcze macicy niestety nie, z sercem ok u mnie ,
dziekuje za info lekarzu naszBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
8485 wrote:ja dzisiaj miałam ciezki dzień popołudniu pogrzeb potem wizyta u lekarza z mala no i pech mala ma guzki i powiększone wezly chłonne antybiotyk na 10 dni masakra jakas jak do wponiedzialku się nie zmniejsza to badania krwi i moczu a jak wyniki będą zle to szpital!!!ciagle cos a na dodatek mnie zlapala grypa zastanawiam się jakie sa domowe sposoby?
jeny a ile ma lat? Dlaczego poszłas z Mała na wizyte? Podejrzewałas cos? Wszystko będzie dobrze, ale człowiek sie strasznie martwi w takich sytuacjach. Na grype za bardzo nie pomoge, jedyne co wiem to jest jakis syrop prenalen dla kobiet w ciazy, tabletki do ssania prenalen na gardło. Najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Rudzia gdybym wiedziała, że będzie chrapac to bym kupiła te zatyczki ale nie wiedziałam. Na szczęście nie było tak źle
Poza tym racja, że to ostatnia noc i w końcu swoje właśnie łóżko i mąż
Angela musze sobie założyć takie konto w ZUSie, ono ma jakąś nazwę? Będę wiedzieć kiedy kasa będzie. Liczę na to ze się uda przed Świętami inaczej będę wkurzona i to bardzo.. -
nick nieaktualnyFasia wczoraj,dostaje kroplowki,antybiotyk,nerka juz nie boli,teraz dokucza gorączka i wymioty... wczoraj pobrali mi krew, mocz,posiew... zobaczymy dziś na obchodzie, przed chwila wymiotowalam pomimo czapka przeciwwymiotnego...chce się lepiej poczuc,moc wyspac,ale jak tu spac?!! Od dwóch dni nic nie mogę jeść, dobrze,że tu jestem,nawodnia mnie... dzidzia będzie się lepiej czula,mam nadzieje,ze w piątek wyjdę... ale póki co nawet nie pytam
-
nick nieaktualny
-
Hwesta Kochana trzymaj się tam dzielnie. Najważniejsze że jesteś pod fachowa opieka, że dostałaś leki i kroplowki. Może jeszcze nie zaczęły działać stąd te wymioty? To wszystko od tych nerek - gorączka, wymioty? Postaraj się uspokoić, z dzieckiem wszystko dobrze i to najważniejsze, Ty jesteś silna kobieta wiec dasz rade!! Pewnie jeszcze chwila i poczujesz się lepiej.
U mnie jest bardzo ciepło. Nawet w domu mam chłodniej w nocy niż tu. Mam łóżko pod oknem przy kaloryferze ale od okna okropnie ciagnie zimnem.
Ja mam się już dobrze. W nocy nie było krwawienia i chyba wiem czemu - spalam na lewym a nie na prawym boku. Dwie noce prawy bok, bol podbrzusza z tej właśnie strony i krew w toalecie. Dziś nic więc jestem zadowolona, bo nie ma potrzeby żebym tu leżała dalej. Tydzień wystarczy
A Ty póki co nie myśl o wyjściu. Musisz dojść do siebie przede wszystkim