X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Strasznie mi przykro że musicie byc w szpitalach ale mus to mus...
    Hwesta nasze spotkanie znowu odjedzie ale spokojnie zdrowie Twoje i dziecka ważniejsze! Trzymaj się tam dzielnie, a Ty Fasia wychodź dzisiaj :-)
    Ja chyba też nie pojadę nigdzie w weekend, po tym jak sie wczoraj czulam robienie samej 150km samochodem to nie jest dobry pomysł...
    No i jak widać po godzinie... ja też nie mogę spać... :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:22

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kasiu:) jestem zwarta i gotowa żeby wyjść nawet teraz :D no dobra, teraz nie bo nie mam ani kurtki ani butów :D

Nie wybralabym sie sama samochodem w trase tyle km. Jak nie czujesz sie na silach to zostan w domu

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2dni temu wydawało mi sie że spoko, ale po wczorajszym samopoczuciu rezygnuje. Kilka godzin w szkole a ja ledwo do domu dotarłam... Tak mnie koło kuło w brzuchu ze zgieta chodzilam :-(
    Plan na weekend sie zmienił... leżenie
    Dobrze że jutro wizyte mam. No i dzisi jak odpoczelam już w porządku jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,ze to minie,musi... przecież nie pozwolą mi się wykończyć, chociaz w trakcie wymiotow tak właśnie czuje. ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo hello hwesta w szpitalu jestes bidulko ah jej .Fasiu zdrowka zyczę odpoczywaj w domku i kotka uscuskaj :) hwesta ty tez wracaj do zdrowia buzie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck ! U mnie moj chrapie i pies tez masakra jakas straszne to nie da rady spać .I ignaś kopie .:) wesoło mam .Do lekarza wysle mojego niech mu cos lekarz zaradzi na to chrapanie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:45

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta bo to nic przyjemnego ale kroplowki i czopki zaczną działać i się lepiej poczujesz. Troszkę cierpliwości

Kasiu sama najlepiej wiesz na co masz siły, a co jest dla organizmu zbyt dużym wysiłkiem. Nie ma co kozaczyc, organizm sam nam pokazuje kiedy ma dosc :)

Krysti dzięki:)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaje cos zjesc i wypic bo moj mały kopie tak ze się o mleczko upomina cieple :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti niestety nie pociesze Cie :-D wysłałam mojego bo też chrapie czasem jak smok... jedyne wyjście u niego to operacja bo ma krzywa przegrodę... :-)
    Fasiu wiem wiem, organizm wczoraj powiedział STOP, dlatego nie jadę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:10

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jade zawieźć Kaje na trening bo ma na 7.30
    Ciemno jeszcze zimno bleee

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti niestety nie pociesze Cie :-D wysłałam mojego bo też chrapie czasem jak smok... jedyne wyjście u niego to operacja bo ma krzywa przegrodę... :-)
    Fasiu wiem wiem, organizm wczoraj powiedział STOP, dlatego nie jadę
    Ja tez wysle mojego by sprawdzil moze ma przegrode krzywą jak twoj albo polipe nosową albo gdzie w gardle .No niech zasuwa do lekarza bo to jak chrapie straszne jest.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dobra jade zawieźć Kaje na trening bo ma na 7.30
    Ciemno jeszcze zimno bleee
    Uwazaj kochana bo moze przymrozilo drogi u mnie w miescie lodówka mama mowi ze szklanka na ulicy :D w gorach co się dziwić ze juz zima ,karpacz Szklarska juz powoli oblęzenie turystyczne bedzie :)

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się dzielnie.
    Witam się porannie ze śniadankiem i pewnie po śniadanku znów lulu.
    Wczoraj odebraliśmy naklejkę na ścianę i już założyliśmy,wygląda cudnie-polecam takie dodatki.
    Buziaki brzuszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:24

KasiaKwiatek, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka zdjecie naklejki poprosimy :)))

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zawieziona. Dzisiaj chyba trochę cieplej, tak mi sie wydaje. W każdym razie nie musiałam skrobac szyb :-)
    Krysti no z tym chrapaniem to jakiś dramat! Jak śpię to pol biedy, ale jak się wybudze to już nie zasnę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:38

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Już zawieziona. Dzisiaj chyba trochę cieplej, tak mi sie wydaje. W każdym razie nie musiałam skrobac szyb :-)
    Krysti no z tym chrapaniem to jakiś dramat! Jak śpię to pol biedy, ale jak się wybudze to już nie zasnę
    No ja mojego budze szarpie haha mowie mu ze chrapie by pozycje zmienił i co zmieni i dalej to samo ale powiem ze od niedawna chrapie :/ nie wiem zima jak niedzwiedz spi albo ja tez tak spalam twardo ze nie slyszalam a ze w ciazy jestem to czujniejsza jestem :) tu zimno w Szkocji .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz po mleko i świerze bułeczki poszedl do sklepu i Sonie wziol ze sobą na spacer.:)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ale mam dzisiaj kryzys, coraz ciężej mi pracować, oby te święta szybko przyszły :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś pojdziemy do sklepu dziecięcego bo dla Ignasia widzialam fajne ubranka i 50% off ale rzeczy porzadne czapeczka taka byla tymberland niebieska jasna jaka słodka :) to taki butik drogi ale jak 50% off to się na ciś skusimy ;)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak teraz patrzę, że za małe rzeczy na początku pokupowałam, mój Wojtuś zapowiada się że bedzie duży a ja tyle tych małych ciuszków kupiłam..

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ