Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Strasznie mi przykro że musicie byc w szpitalach ale mus to mus...
Hwesta nasze spotkanie znowu odjedzie ale spokojnie zdrowie Twoje i dziecka ważniejsze! Trzymaj się tam dzielnie, a Ty Fasia wychodź dzisiaj
Ja chyba też nie pojadę nigdzie w weekend, po tym jak sie wczoraj czulam robienie samej 150km samochodem to nie jest dobry pomysł...
No i jak widać po godzinie... ja też nie mogę spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:22
-
Cześć Kasiu:) jestem zwarta i gotowa żeby wyjść nawet teraz
no dobra, teraz nie bo nie mam ani kurtki ani butów
Nie wybralabym sie sama samochodem w trase tyle km. Jak nie czujesz sie na silach to zostan w domu -
nick nieaktualnyJeszcze 2dni temu wydawało mi sie że spoko, ale po wczorajszym samopoczuciu rezygnuje. Kilka godzin w szkole a ja ledwo do domu dotarłam... Tak mnie koło kuło w brzuchu ze zgieta chodzilam
Plan na weekend sie zmienił... leżenie
Dobrze że jutro wizyte mam. No i dzisi jak odpoczelam już w porządku jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 06:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta bo to nic przyjemnego ale kroplowki i czopki zaczną działać i się lepiej poczujesz. Troszkę cierpliwości
Kasiu sama najlepiej wiesz na co masz siły, a co jest dla organizmu zbyt dużym wysiłkiem. Nie ma co kozaczyc, organizm sam nam pokazuje kiedy ma dosc
Krysti dzięki:)Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti niestety nie pociesze Cie
wysłałam mojego bo też chrapie czasem jak smok... jedyne wyjście u niego to operacja bo ma krzywa przegrodę...
Fasiu wiem wiem, organizm wczoraj powiedział STOP, dlatego nie jadęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:10
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Krysti niestety nie pociesze Cie
wysłałam mojego bo też chrapie czasem jak smok... jedyne wyjście u niego to operacja bo ma krzywa przegrodę...
Fasiu wiem wiem, organizm wczoraj powiedział STOP, dlatego nie jadęKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dobra jade zawieźć Kaje na trening bo ma na 7.30
Ciemno jeszcze zimno bleeew gorach co się dziwić ze juz zima ,karpacz Szklarska juz powoli oblęzenie turystyczne bedzie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się dzielnie.
Witam się porannie ze śniadankiem i pewnie po śniadanku znów lulu.
Wczoraj odebraliśmy naklejkę na ścianę i już założyliśmy,wygląda cudnie-polecam takie dodatki.
Buziaki brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:24
KasiaKwiatek, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyJuż zawieziona. Dzisiaj chyba trochę cieplej, tak mi sie wydaje. W każdym razie nie musiałam skrobac szyb
Krysti no z tym chrapaniem to jakiś dramat! Jak śpię to pol biedy, ale jak się wybudze to już nie zasnęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 07:38
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Już zawieziona. Dzisiaj chyba trochę cieplej, tak mi sie wydaje. W każdym razie nie musiałam skrobac szyb
Krysti no z tym chrapaniem to jakiś dramat! Jak śpię to pol biedy, ale jak się wybudze to już nie zasnęnie wiem zima jak niedzwiedz spi albo ja tez tak spalam twardo ze nie slyszalam a ze w ciazy jestem to czujniejsza jestem
tu zimno w Szkocji .
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny