Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam po nie przespanej nocy mala cala noc się krecila co 5 min cos chciała jestem wykonczona teraz jest strasznie marudna nie wyobrażam sobie 10 dni w domu masakrahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Dzien dobry!
Fasiuuu jaki brzucholek piekny
Do mnie wlasnie dzwonila polozna, i udalo sie! 19 grudnia o 11:30 mam wizyte u gina a o 14:00 u polozneja 20 grudnia z samego rana ruszamy do Polski!!
ale sie ciesze
Dzis z samego rana znowu mi krwawila moje rana ;/ cholerstwo !! I ide zaraz do apteki bo ostatnio jak bylam u lekarza z ta rana to nie raczyla mnie powiadomic ze wystawia mi recepte ;/ wczoraj tak z ciekawosci sie zalogowalam na moj profil a tam jakis zel na ta rane jest wypisany ;/ wiec ide dzis wykupic moze jakos mi pomozeee.. -
Ogólnie mogę stwierdzić że urządzanie pokoju Kacpra nabiera rozpędu, dziś mąż założy karnisz,ja firanę,do 18.12 ma być dostarczone łóżeczko,oświetlenie myślę że będzie max do przyszłego tygodnia. Tak czy siak na święta Bożego Narodzenia pokój będzie gotowy
Fasia ślicznie wyglądacie, teraz odpoczynek w domku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:38
Robotka1 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Lali wrote:Fasia super brzuszek, bardzo ladnie wygladasz
Robotka nosz kurde a co im da ten tydzien???
ale jestem na razie na nie, raczej nie bedę kombinować z przestawianiem wizyt i proszeniem o późniejsze L4, pójdę normalnie i już. tym bardziej że 2 stycznia firma zamknięta potem 6 stycznia wolne bo trzech króli, a mam ich gdzieś.
ok lecę pogonić trochę
FAsia fajna koszula jak na szpitalnąno i dobrze że już w domu jesteś:)D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:36
-
Rudzia oj masz ty sie z ta sluzba zdrowia, jak bedziesz w polsce to koniecznie do jakiegos gina idz, porób te badania i będziesz spokojniejsza, moze przez jakis znajomych w polsce podpytaj o kogos sprawdzonego zadzwon sie umów i juz, tak by bylo najlepiej ty się uspokoisz, a spokojna mama to spokojne dziecko:))
Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Robotka ja bym chyba olała. Tak jak mówisz zapewne nie będzie sensu żebys tam była, a tylko się bedziesz stresować. Niech sobie radzą. W nosie bym ich miała !
Koszula kupiona w zeszłym roku do szpitala po poronieniu ... ja ogólnie sypiam w piżamach ale w szpitalu w koszuli wygodniej. Drugą mam niebieską. Mają fajne misie na brzuszku
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Pochodziłam dziś trochę po szpitalu, później z samochodu do pracy, z samochodu do mieszkania i to juz dla mnie za dużo
kłuje mnie w pochwie, takie ukłucia ale nie jak igłą tylko dużo mocniejsze .. masakra stres mam jak coś takiego się dzieje .. leżę dziś plackiem do końca dnia ...
-
iwonka1077 wrote:ja pamietam jak poronilam mialam tylko pizamy a w takich szoku bylam bomnie rano wzielo te krwawienie ze nawet nie pomyslalam zeby kupic ale jakos przebolalam te 2 dni bo tyle lezalam, ale pozniej juz sobie kupilam tez taka w kroju tylko z pantofelkami na przodzie:):)i lezy czeka jak by co, miejmy nadzieje ze az do porodu chociaz nie wiem czy sie w nią wcisne:)
Ehh smutne to wszystko .. Ja wtedy leżałam 7 dni .. też pojechałam z piżamą ale mąż następnego dnia znalazł w tesco te dwie, kolorowe, wesołe i mi kupił. Myślałam, że w tym roku i w tym stanie w nie nie wejdę ale na spokojnie się naciągająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 11:57
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś z moim w domu
trochę po kupimy do mieszkania rzeczy dywanik lampe i takie tam Ignasiowi cosik moze
leniuchujemy jeszcze w lozku haha capucino orzechowe pije
moj 3 dni zemną w domu chce mi pomóc ogarnąc wszystko ciuchy wywiezc dla biednych i tam takie roznosci
Lali, Justinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Pochodziłam dziś trochę po szpitalu, później z samochodu do pracy, z samochodu do mieszkania i to juz dla mnie za dużo
kłuje mnie w pochwie, takie ukłucia ale nie jak igłą tylko dużo mocniejsze .. masakra stres mam jak coś takiego się dzieje .. leżę dziś plackiem do końca dnia ...
-
nick nieaktualnyMiejsce na cwiczenia moje bedzie robił moj R sofy dziś rozpakujemy poduchy kupim kocyk ,Ja dzis sobie piżame polarową ide kupić bo moja stara się juz zniszczyla
moj mowi kup sobie taki kombinezon zasuwany jednolity a ja w smiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 12:00
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Pochodziłam dziś trochę po szpitalu, później z samochodu do pracy, z samochodu do mieszkania i to juz dla mnie za dużo
Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no dokladnie masz lezec to lez kobitko:):)chyba nie chcesz wrócić do szpitala, a dali ci te zwolnienie w koncu???
Leżę, leżę no ale jakoś trzeba było wrócić do domu
Tak L4 dostałam z datą od zeszłej środy do przyszłego piątkuw tym ilość dni w szpitalu 8. Także teraz czekam na kasę z ZUSu, oby doszła przed świętami ..
iwonka1077, Justinka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Miejsce na cwiczenia moje bedzie robił moj R sofy dziś rozpakujemy poduchy kupim kocyk ,Ja dzis sobie piżame polarową ide kupić bo moja stara się juz zniszczyla
moj mowi kup sobie taki kombinezon zasuwany jednolity a ja w smiech
Czemu w smiech?ja taki mam
a tu w Szwecji w takich chodza po ulicach nawet
bardzo wygodna sprawa
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dobra zmykam na spacer sie przejsc z moja niunka, zimno troche ale ja wysiedziec w domu to długo nie mogę
bosie i za prezentami się rozejżeć bo coraz mniej czasu, a tu dla siostrzenicy i dla rodziców jeszcze, tesciow.....ajajaj -
Moja mama dla Niuni kupila jeszcze taki dresik z H&M
i ksiazeczki
Ta ksiazeczke o zimie juz czytam brzuszkowi wprowadzam mnie i Sofijke w nastroj swiat i zimy szkoda tylko ze sniegu nie ma
A ja ostatnio reczniczek juz jeden kupilam
Fasia, Krysti, Hela85, Justinka, Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość