Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia sliczne te rzeczy
ja juz spasowalam z zakupami chwilowo bo tapetuje przedpokoj i wiatrolap, w zeszlym roku sie wprowadzilismy i byla gladz i pomalowane sciany ale przy dziecku to jakas masakra, tu zlapie brudna łapka, tu pomaluje kredka lub pisakiem i syf sie zrobil
przed swietami bedzie odswiezone ale kasa poszla. Teraz dopiero w styczniu cos chyba kupie
-
iwonka1077 wrote:Rudzia no śliczne te rzeczy, ja ręczniczek jeden mam nie różowy:P jeszcze z jeden dokupie i starczy:)
no i mam mało na te 56 rozmiar ale to pozniej zobacze jak dlugie dziecko będzie to w lutym dokupie i juz:)chyba że na używkach coś trafie mało zapłace to i nie szkoda kasy będzie jak mało pochodzi w tym:))
Fasia i ty fotke ubranek strzel jak sie lepiej poczujesz tych co mąż ci kupił:)i wyślij mi na priv wiesz co
Ja na 56 tez mam malo ubranek, a reczniczek kupie jeszcze jeden ale bez kapturka i styka
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Ja to te mniejsze rzeczy kupuje teraz bo na luty przypadnie mi kupowanie wozka fotelika lozeczka itd , bo to moge kupowac dopiero jak sie przeprowadzimy
Aaa i cala poscielka, ochraniacz itd juz czeka w Polsce na mnie))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 12:18
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mąż mi właśnie zamówił miód lipowy z jakiejś prywatnej pasieki żebym mogła herbatkę pić
))
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:RUDZIA posciel sliczna ale karuzele to bym jednak niebieska kupila. Co za duzo to nei zdrowo
No wlasnie tez tak myslalam ale jakos nie moge sobie wyobrazic jak to bedzie wygladacczy bedzie pasowac