Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Powiedziala ta co ma awatar w rozu
bo bardzo lubię różowy kolor, ale nie lubię różowo-różowych dziewczynek
Długi pracowałam z dziećmi i drażniło mnie to, jak rodzice swoje córeczki ubierali tylko w różowych kolorach
Grupy były podzielone - kolorowi chłopcy i różowe dziewczynkiFasia, Bambi85, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Haha
bo bardzo lubię różowy kolor, ale nie lubię różowo-różowych dziewczynek
różowe od stóp do głów
hehe
ale widzę że coraz cześciej ludzie ubierają dzieci bardzo fajnie:) łączą te róże z innymi kolorami:)często widzę dziewczynki w czarnej np kurtce, szarościach co akurat tez jest słodkie:)
-
Klaudia90 wrote:Głupio się przyjęło, że różowy to taki "dziewczęcy kolor". Kolor jak kolor. A jak facet różowy to od razu pedał
wiem że gdzieś to słyszalam ale nie pamietam gdzie:P
-
Liloe ja niestety bede jechala autem okolo 7 godzin pozniej 6 godzin na promie i kolejne 3 godz w aucie ;/ przed wyjazdem ide jesczze do ginekologa to poprosze o sprawdzenie szyjki ostatnio mialam zamknieta na 5 cm. Boje sie troche jechac ale chcialabym bo juz 2 lata nie widzialam babci i dziadka..
-
Ja wlasnie zamowilam juz ta karuzelke, nie wybralam koloru bo nie bylo opcji, Oni sami wysylaja aurat ta ktora im wpadnie do reki wiec bedzie niespodzianka
jak przyjdzie rozowa- super a jak niebieska to tez fajnie
hihi ide do tej apteki
milego dnia :*
Fasia lubi tę wiadomość
-
Za chwile sesja zdjęciowa - M1 Julka sprzed chwili, szafa i ciuszki które ostatnio mąż kupił
same chciałyście to wkleję
Krysti, Rudzia, Hela85, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
KRYSTI to u Ciebie intensywny dzieńa to co będziesz ćwiczyć że Ci miejsce trzeba robić? na tej piłce?? ja to chyba przeproszę się z chodakowską z I częścią skalpela, tam są ćwiczenia na mięśnie nóg, może coś wspomoge swoje bidne ciało.
Bede cwiczyć na piłce gumowej.
Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Liloe ja niestety bede jechala autem okolo 7 godzin pozniej 6 godzin na promie i kolejne 3 godz w aucie ;/ przed wyjazdem ide jesczze do ginekologa to poprosze o sprawdzenie szyjki ostatnio mialam zamknieta na 5 cm. Boje sie troche jechac ale chcialabym bo juz 2 lata nie widzialam babci i dziadka..
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Rudzia, zapytaj lekarza czy samolotem nie było by bezieczniej
Pewnie by bylo, ale ja sie tak troche boje samolotem, tyle sie nasluchalam o lataniu w ciazy ze wole nie ryzykowac..poza tym to tez tak troche roboty, bo ja samolotem a rodzice autem i tak ktos by musial mnie odebrac z lotniska bo mam kawalek drogi z lotniska.. -
Liloe - moja "super szyjka" w sobote miala 28mm częśc zamknięta, a kanal od strony ujscia wewnetrznego na dl. 1,5cm, mam nadzieje ze jak pojde w przyszlym tyg sprawdzic to przynajmiej nie bedzie gorzej ech
, z perspektywą wyjazdu na świeta sie w sumie w myslach zegnam, tylko jeszcze mamie i tacie nic nie wspominalam