Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:W CV wpisał tylko jeden język i to na dużo niższym poziomie. Chodzi o to, że musi popracować na budowie min 2 lata jako inż, żeby zrobić uprawnienia projektowe. A pracodawcy nie chcą takiego pracownika bo domyślają się, że po roku czy dwóch zawinie się
nieraz to trzeba się nakombinować nie koniecznie z prawdą;/ -
nick nieaktualnyDzień dobry
Fasia super że już w domciu:)
Hwesta trzymam kciuki za Was,bądź dzielna
Piszecie o różowych dziewczynkach,za czym też nie przepadam a kupiłam taką oto sukieneczkę dla małej, no nie mogłam się powstrzymać
Rudzia, Klaudia90, Robotka1, Bambi85, Justinka, Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Krysti, iwonka1077, kluska, Amy, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Dzień dobry
Piszecie o różowych dziewczynkach,za czym też nie przepadam a kupiłam taką oto sukieneczkę dla małej, no nie mogłam się powstrzymać
Ale slodkaaa...gdzie kupilas ?
Hela85 lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Ok, jak sporo kombinowania i musisz jeszcze dojechać autem to faktycznie bez sensu.
U mnie było wszystko ok, ale jak pytałam gina o dłuższą podróż to kręcił nosem. Powiedział, że w ostateczności co 1,5- 2h jazdy obowiązkowy postój na 15-20 min.
No to wlasnie bedziemy robic czesto postoje, specjalnie wczesniej wyjedziemy:) a powrotna droga troche bedzie lepsza bo z gdasnska bedziemy plynac wiec do gdanska jakies 7 godzin autem potem prom te 18 godzin czy iles a w szwecji to 10 min i w domu -
Hela85 wrote:Dzień dobry
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia to kawał drogi przed Wami,ja strasznie nie lubię długich podróży samochodem,kręcę się, wyciągam, nogi kładę prawie na suficie bo mi ciągle niewygodnie, już wolę samolot bo przed wylotem zazwyczaj mam masę spraw do zrobienia, pakowanie itp. że zazwyczaj nie śpię dobę i przez to w samolocie przesypiam całą drogę
-
nick nieaktualny
-
Fasia - przepraszam, że lekko wprowadziłam Cię w błąd, dawno zkładałam to konto w ZUS i już nie pamiętałam że trzeba było lecieć do zusu
wiem że szłam we wrześniu ale jak chciałam sobie założyć ten profil zaufany epuap jakbym się przypadkiem uziemiła w domu.. ale z tego co mi coś tam świta w głowie, to było tylko podać dowód i trwało to może z 2-3 minuty i konto było założone, chodzi o to aby ktoś podszywający się pod Ciebie nie miał wglądu do konta... Mam nadzieję, że uda Ci się zajrzeć do Zusu
konto pomocne jest bo widać że zwolnienie dotarło, że zostało przyjęte i co najważniejsze kiedy kasę przeleją
Rudzia - super pokoik będzie! bardzo ładna pościela co do karuzeli jeszcze mogłaś kupić inną - białą
ale skoro zamówiłaś to niezależnie od koloru i tak będą pasowały
Hela - super sukieneczka! i tylko za 6zł niezły dealja też starałam się unikać zakupów różowych, ale niestety ciężko było tak jak np w tesco większość była w różu
jak młody wstanie to może uda mi się fotkę zrobić tescowych zdobyczy
Teraz czekam bo dziś niby miał być kurier ze Smyka, ale kurcze chyba nie dotrze, buuu
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Hela mi tez nie po nosie taka podroz ale no nic nie poradze a jechac chce bardzo..ehh
Na święta mimo wszystko będę musiała zacisnąć zęby i jakoś dojechać, bo święta fajnie w większym gronie spędzićwięc też Ciebie Rudzia rozumiem, że Ci zależy, zwłaszcza że pamiętam że mnóstwo rzeczy czeka na Ciebie dla małej w PL
Rudzia lubi tę wiadomość
-
No to zaczynamy
Brzunio z dziś - pępek prześwietlony, bo okno mam z tej strony i na zdjęciach wychodzi jasna plamka
Szafa : zdjęcie z lewej to część szafy którą daliśmy na inną ścianę zeby koło reszty szafy (zdjęcie po prawej) obok lustra na końcu postawić jeszcze komodę na ciuszki JulkaRegał z książkami kupiony wczoraj i mąż go jeszcze skręcał o 22 i układał książki
trochę bajzel
No i zakupy mojego męża dla synka) sweterek ma dwie brązowe łatki na łokciu
na zywo wszystko wygląda tak rozkosznie, ze nie mogę się napatrzeć
Ok, koniecsorki za zaśmiecanie forum ale same chciałyście hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:20
Justinka, Rudzia, Hela85, misia83, Bambi85, Ola89, CzaryMary, Krysti, KasiaKwiatek, Amy, Dajana28, Ewelcia, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka mam taką koleżankę co nigdzie jeszcze nie pracowała i założyła 5 miesiący temu własny biznes a teraz jest w ciąży to jak długo musi opłacać składki by mieć zasiłek macierzyński i jak oni to liczą, średnio jej zarobki wahają się między 8-12 tys a jest na ryczałcie,póki co szuka dobrej księgowej, boi się pójść zapytac do zusu a przecież na bank będzie skontrolowana