Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Jeśli mąż sam zrobił takie zakupy ciuszkowe, to bym się nie martwiła - da sobie radę!
po za tym na prawdę wiele można kupić przez internet, ja teraz mimo że jeszcze zakazu chodzenia nie mam i tak większość kupuje poprzez Internet bo się bardziej opłaca
On ma fajny gust, często nawet mi doradza co założyć, co z czym zestawić także nie martwię się, ze kupi coś bez gustu. Poza tym to chłopięce rzeczy więc łatwiejgorzej pewnie byłoby z córeczką
Wszystkie te ciuszki są na 62 rozm. Teraz zostaje mi policzyć co mam na 56rozm. i tego czego brakuje to dokupić i może jeszcze jak doradzacie to kupię kilka sztuk na 50 bo Julinek moze być malusi i mi sie utopi w tych ciuszkach -
nick nieaktualny
-
Iwonka - wysłałam wiadomość prywatną jakby co
)
Angela - może jutro tam podjadę. chcę zrobić badanie krwi na tsh i odebrać wypis ze szpitala no i może od razu ten ZUS.. zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana trudno powiedziec tak na samym wstepie, zalezy jakie wyniki mialas przy przyjeciu, jakie CRP, jaka kreatynina, jak sie beda zmieniac w wyniku leczenia, i co w posiewie Ci wyjdzie, czy bedzie wrazliwe na ten antybiotyk co masz, czy trzeba bedzie zmieniac. Ale do piatku raczej bym sie nie nastawiala, bardziej prawdopodobne po weekendzie.
Posiew dopiero poszedl, wiec dopiero w piatek moze byc jakis wstepny wynik, nie wiem czy juz z antybiogramem bo to zalezy.
Ale co by sie nie dzialo, pamietaj, ze jestes silną babką i robisz to nie tylko dla siebie a tez dla dzidzi. Polowa sukcesu to pozytywne myslenie ( wiem- i kto to mówi ; P, ale ja w to naprawde wierze, tylko tez czasem mam problemy z realizacją )
A my tu wszystkie kciuki za Cibie trzymamy, zeby leczenie szlo gladko i zebys szybko byla w domu : DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:34
-
Hwesta mnie się wydaje, że raczej wyjdziesz po weekendzie. Jutro już czwartek więc do weekendu dwa dni, a w weekend rzadko robią wypisy. Poza tym taka temperatura, ból, czekanie na wyniki - jak dla mnie po weekendzie ..
-
Moja paczka z anglii jest już w doręczeniu u kuriera i wieczorkiem do mnie dojdzie
zobaczymy czy są tam rzeczy z aukcji czy kamienie
Rudzia, KasiaKwiatek, Hela85, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja paczka od Natalii też już doszła. Okazuje się że frajer kurier niby zostawił awizo a tak naprawdę w ogóle nie przyjechał tylko od razu dał ją do punktu. Musiałam sama się tam telepac...
Ale pościel BOSKA!Justinka, Rudzia, Hela85, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Iwonka my chcieliśmy te przeszklone drzwi. Jak juz stanie cała to kombinacja będzie inna, a że tu trzeba było ją rozdzielić na dwie ściany to zrobiliśmy tak. No i jeszcze jedna szafa na 100cm czyli na podwójne drzwi jest złożona, stoi w kartonie za tą pojedynczą
Jakoś się tu ciśniemy ale teraz jest faaaajnie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość