Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Moja paczka od Natalii też już doszła. Okazuje się że frajer kurier niby zostawił awizo a tak naprawdę w ogóle nie przyjechał tylko od razu dał ją do punktu. Musiałam sama się tam telepac...
Ale pościel BOSKA!
Będę wdzięczna -
Fasia wrote:Iwonka my chcieliśmy te przeszklone drzwi. Jak juz stanie cała to kombinacja będzie inna, a że tu trzeba było ją rozdzielić na dwie ściany to zrobiliśmy tak. No i jeszcze jedna szafa na 100cm czyli na podwójne drzwi jest złożona, stoi w kartonie za tą pojedynczą
Jakoś się tu ciśniemy ale teraz jest faaaajnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ale ciulowi narobiłam koło tyłka
zlozylam reklamację oficjalną, w gls. Niech się gowniarz nauczy pracowac!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nio aby łóżeczko się zmieścilo a reszte juz na swoim urzadzicie i już, a jak tam udało się okna wstawić w końcu????
Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczkozmieścimy je gdzieś na pewno
A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia
KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądająa co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy
IWONKA - ale fajne ciuszki!) to wszystko jest takie słodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:33
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mam te same doświadczenia z gls .. niestety moje paczki dla kota tylko ta firma dowozi, na szczęście ostatnio zawsze do mnie docierają w terminie, tfu tfu !
BAMBI no właśnie, takich to tylko w Szwecji szukać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:34
-
Fasia wrote:Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczko
zmieścimy je gdzieś na pewno
A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia
KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądająa co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy
IWONKA - ale fajne ciuszki!) to wszystko jest takie słodkie
37zl za tyle ciuszków to nie tragedia hehe I fajnie że wstawicie te okna w końcu to reszta szybciej pojdzie:)
A ja jakos z kurierami gls nie miałam nigdy problemow może miałam szczęście???:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść
Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść
Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra
Z tą po cc kiepsko było? -
CzaryMary wrote:Z tą po cc kiepsko było?
To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjśćBiedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia
Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:45
-
Fasia wrote:To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjść
Biedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia
Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..