Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Moja paczka od Natalii też już doszła. Okazuje się że frajer kurier niby zostawił awizo a tak naprawdę w ogóle nie przyjechał tylko od razu dał ją do punktu. Musiałam sama się tam telepac...
    Ale pościel BOSKA! :-D
    Kasia, a możesz zapisać link do pościeli na pierwszej stronce? Ja dopiero w styczniu zacznę się rozglądać.
    Będę wdzięczna

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Iwonka my chcieliśmy te przeszklone drzwi. Jak juz stanie cała to kombinacja będzie inna, a że tu trzeba było ją rozdzielić na dwie ściany to zrobiliśmy tak. No i jeszcze jedna szafa na 100cm czyli na podwójne drzwi jest złożona, stoi w kartonie za tą pojedynczą :P Jakoś się tu ciśniemy ale teraz jest faaaajnie :)
    nio aby łóżeczko się zmieścilo a reszte juz na swoim urzadzicie i już, a jak tam udało się okna wstawić w końcu????:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciulowi narobiłam koło tyłka :-D zlozylam reklamację oficjalną, w gls. Niech się gowniarz nauczy pracowac!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:31

nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Justinka, Rudzia, Lali, Dajana28, Ewelcia lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ale ciulowi narobiłam koło tyłka :-D zlozylam reklamację oficjalną, w gls. Niech się gowniarz nauczy pracowac!
    nie mów mi o gls, pyskaci,niekulturalni, nie zostawiają awizo, nie przyjeżdżają a potem mówią że mam sobie do centrali zasuwać, jak widzę że jakaś firma ma ich do doręczania to zawsze pytam czy inną by nie dało rady

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    nio aby łóżeczko się zmieścilo a reszte juz na swoim urzadzicie i już, a jak tam udało się okna wstawić w końcu????:)

Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczko :) zmieścimy je gdzieś na pewno :)

A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia

KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądają :) a co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy :)

IWONKA - ale fajne ciuszki! :)) to wszystko jest takie słodkie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:33

iwonka1077 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez dolączam do antyfanów gls, z jednym takim prowadziłam 3 dniową wojnę podjazdową, w koncu jak zadzwonilam do jego przelozonego to i przesykle udalo sie dowiezc kiedy bylam w domu...wrrr palant jeden

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurier to tylko ten od Rudzi byl w porządku, ale widać tak sie zdarza tylko w Szwecji ; P

Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam te same doświadczenia z gls .. niestety moje paczki dla kota tylko ta firma dowozi, na szczęście ostatnio zawsze do mnie docierają w terminie, tfu tfu !

BAMBI no właśnie, takich to tylko w Szwecji szukać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:34

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczko :) zmieścimy je gdzieś na pewno :)

A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia

KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądają :) a co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy :)

IWONKA - ale fajne ciuszki! :)) to wszystko jest takie słodkie :D
    No masz racje ja to nie mogę się oprzeć i musze kupic cos zawsze:)
    37zl za tyle ciuszków to nie tragedia hehe I fajnie że wstawicie te okna w końcu to reszta szybciej pojdzie:)

A ja jakos z kurierami gls nie miałam nigdy problemow może miałam szczęście??? :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:37

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że sporo zamawiam szczególnie teraz na święta. I wszyscy super, DHL, ups tylko ten gls dał ciała.
    Zdjęcia wrzucę poduszki żaby, bo resztę już wrzucałam
    Ok spadam po młodą z angielskiego odebrać

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka - świetne ciuszki. Uwielbiam te małe łaszki. Są przesłodkie :)

A ja dzisiaj na ipli oglądam "Porody" - nastawiam się psychicznie :)

nick nieaktualny, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    iwonka - świetne ciuszki. Uwielbiam te małe łaszki. Są przesłodkie :)

A ja dzisiaj na ipli oglądam "Porody" - nastawiam się psychicznie :)
    to sobie rozrywkę znalazłaś:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia brawo:D nie trzaskałaś się i dobrze:D ja to samo:D jak trzeba to zrobię wojnę:P

koniecznie wstaw real foto:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść :)

Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    to sobie rozrywkę znalazłaś:)

taaaaa tak się wkręciłam, że zaczęłam "oddychać porodowo" z bohaterkami... głupol :)

Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść :)

Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra :/

Z tą po cc kiepsko było?

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Z tą po cc kiepsko było?

To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjść :/ Biedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia :/
    Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:45

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo cc sa za bardzo idealizowane moim zdaniem

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjść :/ Biedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia :/
    Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..
    dlatego dziwię się ludziom że się decydują na cesarkę na zyczenie....własnie z takich powodów. ta po SN na pewno już śmiga a po CC się męczy.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ