Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, a możesz zapisać link do pościeli na pierwszej stronce? Ja dopiero w styczniu zacznę się rozglądać.KasiaKwiatek wrote:Moja paczka od Natalii też już doszła. Okazuje się że frajer kurier niby zostawił awizo a tak naprawdę w ogóle nie przyjechał tylko od razu dał ją do punktu. Musiałam sama się tam telepac...
Ale pościel BOSKA!
Będę wdzięczna -
nio aby łóżeczko się zmieścilo a reszte juz na swoim urzadzicie i już, a jak tam udało się okna wstawić w końcu????Fasia wrote:Iwonka my chcieliśmy te przeszklone drzwi. Jak juz stanie cała to kombinacja będzie inna, a że tu trzeba było ją rozdzielić na dwie ściany to zrobiliśmy tak. No i jeszcze jedna szafa na 100cm czyli na podwójne drzwi jest złożona, stoi w kartonie za tą pojedynczą
Jakoś się tu ciśniemy ale teraz jest faaaajnie 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie mów mi o gls, pyskaci,niekulturalni, nie zostawiają awizo, nie przyjeżdżają a potem mówią że mam sobie do centrali zasuwać, jak widzę że jakaś firma ma ich do doręczania to zawsze pytam czy inną by nie dało radyKasiaKwiatek wrote:Ale ciulowi narobiłam koło tyłka
zlozylam reklamację oficjalną, w gls. Niech się gowniarz nauczy pracowac!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nio aby łóżeczko się zmieścilo a reszte juz na swoim urzadzicie i już, a jak tam udało się okna wstawić w końcu????

Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczko
zmieścimy je gdzieś na pewno 
A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia
KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądają
a co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy 
IWONKA - ale fajne ciuszki!
) to wszystko jest takie słodkie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:33
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Mam te same doświadczenia z gls .. niestety moje paczki dla kota tylko ta firma dowozi, na szczęście ostatnio zawsze do mnie docierają w terminie, tfu tfu !
BAMBI no właśnie, takich to tylko w Szwecji szukać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:34
-
No masz racje ja to nie mogę się oprzeć i musze kupic cos zawsze:)Fasia wrote:Wstawimy póki co kosz mojżesza, na pierwsze 3-4 miesiące starczy, a jak sie okaże że musimy tu zostać dłużej to wtedy pomyślimy żeby rozłożyć łóżeczko
zmieścimy je gdzieś na pewno 
A co do okien to już prawie skończone przygotowania do ich wymiany, robotnicy na montaż umówieni chyba na 12 grudnia
KasiaKwiatek to musisz wrzucić zdjęcia jak wyglądają
a co do kuriera to bardzo dobrze !! Wkurzają mnie te dupki, ze im się nawet nie chce przyjść albo zadzwonić tylko awizo wrzucają albo i nie. Niech się nauczy 
IWONKA - ale fajne ciuszki!
) to wszystko jest takie słodkie 
37zl za tyle ciuszków to nie tragedia hehe I fajnie że wstawicie te okna w końcu to reszta szybciej pojdzie:)
A ja jakos z kurierami gls nie miałam nigdy problemow może miałam szczęście???
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść

Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Iwonka jeszcze co do okien to miały być wymienione w poniedziałek ale trafiłam w środę do szpitala i mąż nie miał głowy do pracy w domu i siedział ze mną więc troszkę z mojej winy przełożyło się to o kolejne 2 tygodnie .. No ale liczę, ze tego 12 już będzie stan zamknięty i zima będzie mogła nadejść

Ze mną na sali leżały dwie dziewczyny - jedna po porodzie SN a druga po CC .. masakra
Z tą po cc kiepsko było? -
CzaryMary wrote:Z tą po cc kiepsko było?
To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjść
Biedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia 
Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:45
-
dlatego dziwię się ludziom że się decydują na cesarkę na zyczenie....własnie z takich powodów. ta po SN na pewno już śmiga a po CC się męczy.Fasia wrote:To jej druga cesarka, miała wcześniej 2 lata temu. Leżała cała zakrwawiona. Obolała. Jak jej wyciągali cewnik czy coś tam z brzucha to musiałam wyjść
Biedna ciągle zgięta chodziła. Ani sie przekręcić w łóżku, ani kaszlnąć czy kichnąć. Na morfinie, później innych przeciwbólowych.. Jeszcze jakaś koszmarna dieta do jedzenia 
Dla mnie - osoby która się panicznie boi nawet pobierania krwi to była masakra ..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH