X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:34

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie kupić kwasy omega dla kobiet w ciąży i łykać podwójną dawkę niż jest zalecana. Lekarz powiedział, że minimalizują ryzyko przedwczesnego porodu. Więc choćbym miała tą rybą rzygać to będę łykać aż do końca :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Muszę sobie kupić kwasy omega dla kobiet w ciąży i łykać podwójną dawkę niż jest zalecana. Lekarz powiedział, że minimalizują ryzyko przedwczesnego porodu. Więc choćbym miała tą rybą rzygać to będę łykać aż do końca :D

haha współczuję :P ja przez to jak mi się odbija rybą łykam te tabletki dopiero jak się zmuszę :P czyli raz na tydzień :P

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem nastawiona na porod naturalny :) juz tyleee wycierpialam ze pare godzin az takich cierpien nie zaszkodzi :) juz nie moge sie doczekac :D jeszcze 120 dni :D heh

Bylam w aptece i kupilam magnez wychodzi ze musze brac dodatkowe 3 tabletki ;/ ehh

Zrobilam dzis lasagne :P i wcinam :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    mozesz też kupić sobie olej lniany budwigowy z apteki mnie lekarka poradziła by pić rano na czczo 2 łyżki, w nim jest bardzo dużo naturalnych kwasów omega i łatwo przyswajalnych, olej mogą pic nawet dzieci więc nie zaszkodzi

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj przyszły ciuszki z allegro - bodziaki na krótki i długi rękaw, pajac no i bluzka z półśpiochami z traktorem :D śliniak i biała czapeczka - pozostałe rzeczy już miałam :)

To moje pierwsze rzeczy :D już nic więcej nie kupuję :P czekam na pudła z ciuchami od rodziny :P

7db8d03e921c25bdmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:39

Hela85, Fasia, misia83, Justinka, Ida, Rudzia, Dajana28, liloe, Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa i jeszcze na koniec grubasek z dzisiaj :D
    images67.fotosi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:35

Hela85, misia83, Lali, Justinka, Fasia, Rudzia, Dajana28, liloe, Ewelcia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja jestem nastawiona na porod naturalny :) juz tyleee wycierpialam ze pare godzin az takich cierpien nie zaszkodzi :) juz nie moge sie doczekac :D jeszcze 120 dni :D heh

Bylam w aptece i kupilam magnez wychodzi ze musze brac dodatkowe 3 tabletki ;/ ehh

Zrobilam dzis lasagne :P i wcinam :)
    Rudzia, widzę że menu na dziś mamy identyczne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:43

Rudzia lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem w 5 tyg. ciąży , przy załatwianiu się zauważyłam pomarańczową wydzielinę z pochwy , dosyć dużo jej było, Czy , któraś z Was miała podobną sytuację.?

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wzdęcie coraz większe :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy wzdęcie coraz większe :D

TO PO KUPCE!! :P Nie obrażaj OLKA! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy my miałyśmy podobne wzdęte brzuszki ale u mnie brzuch teraz z dnia na dzień powiększa się, mąż mówi że różnica jest widoczna

2e3f091eb2f62c52med.jpg

u mnei też się powiększa!~nie widać? :P

U ciebie już faktycznie się ślicznie zaokrąglił :D cudeńko :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    u mnei też się powiększa!~nie widać? :P

U ciebie już faktycznie się ślicznie zaokrąglił :D cudeńko :)
    widac widać, Olek siedzi pod cycami:)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina10011992 wrote:
    hej, jestem w 5 tyg. ciąży , przy załatwianiu się zauważyłam pomarańczową wydzielinę z pochwy , dosyć dużo jej było, Czy , któraś z Was miała podobną sytuację.?
    w 5 tygodniu - znaczy się już miałaś termin spodziewanej miesiączki czy nie?
    ja miałam też wydzielinę zabarwioną krwią chyba w 32 i 34 dniu cyklu. Do póki nie będzie to żywa krew, nie masz co się martwić - jak się pojawi szukaj pomocy na IP nie na forum :) nie warto tracić czasu na odpowiedzi innych dziewczyn, tylko działać :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy gdzie Ty chowasz tego Olka???? Jaki maly brzuszek az zazdrosc bierze :)

Amy lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    widac widać, Olek siedzi pod cycami:)
    :D

dzisiaj rano wyczułam młodego nad pępkiem :) także jest nadzieja, że brzuch będzie już rósł :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda ze u Helci juz jest wiekszy i okraglutki :)

Hela85, Amy lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy teraz to już polecimy z brzuchami wszystkie, u mnie niestety udziska lubią nadganiać brzuch

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Amy gdzie Ty chowasz tego Olka???? Jaki maly brzuszek az zazdrosc bierze :)
    jak to gdzie :D w tych 85 cm właśnie :P

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy teraz to już polecimy z brzuchami wszystkie, u mnie niestety udziska lubią nadganiać brzuch

u mnie uda też się troszkę powiększyły ale to bardziej z tego, że nie ćwiczę właśnie, ale już próbowałam wczoraj jogę dla ciężarnych więc może zacznę powoli wprowadzać jakieś ćwiczenia na nogi i ręce :)
    Nic mnie wczoraj nei bolało, dziecko się nie zbuntowało, więc delikatnie muszę się zacząć ruszać. Joga podziałała zbawiennie na mój kręgosłup i super mi się spało :)

‹‹ 1270 1271 1272 1273 1274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ