Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę sobie kupić kwasy omega dla kobiet w ciąży i łykać podwójną dawkę niż jest zalecana. Lekarz powiedział, że minimalizują ryzyko przedwczesnego porodu. Więc choćbym miała tą rybą rzygać to będę łykać aż do końca
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Muszę sobie kupić kwasy omega dla kobiet w ciąży i łykać podwójną dawkę niż jest zalecana. Lekarz powiedział, że minimalizują ryzyko przedwczesnego porodu. Więc choćbym miała tą rybą rzygać to będę łykać aż do końca
haha współczujęja przez to jak mi się odbija rybą łykam te tabletki dopiero jak się zmuszę
czyli raz na tydzień
-
Ja jestem nastawiona na porod naturalny
juz tyleee wycierpialam ze pare godzin az takich cierpien nie zaszkodzi
juz nie moge sie doczekac
jeszcze 120 dni
heh
Bylam w aptece i kupilam magnez wychodzi ze musze brac dodatkowe 3 tabletki ;/ ehh
Zrobilam dzis lasagnei wcinam
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Muszę sobie kupić kwasy omega dla kobiet w ciąży i łykać podwójną dawkę niż jest zalecana. Lekarz powiedział, że minimalizują ryzyko przedwczesnego porodu. Więc choćbym miała tą rybą rzygać to będę łykać aż do końca
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj przyszły ciuszki z allegro - bodziaki na krótki i długi rękaw, pajac no i bluzka z półśpiochami z traktorem
śliniak i biała czapeczka - pozostałe rzeczy już miałam
To moje pierwsze rzeczyjuż nic więcej nie kupuję
czekam na pudła z ciuchami od rodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:39
Hela85, Fasia, misia83, Justinka, Ida, Rudzia, Dajana28, liloe, Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja jestem nastawiona na porod naturalny
juz tyleee wycierpialam ze pare godzin az takich cierpien nie zaszkodzi
juz nie moge sie doczekac
jeszcze 120 dni
heh
Bylam w aptece i kupilam magnez wychodzi ze musze brac dodatkowe 3 tabletki ;/ ehh
Zrobilam dzis lasagnei wcinam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:43
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy my miałyśmy podobne wzdęte brzuszki ale u mnie brzuch teraz z dnia na dzień powiększa się, mąż mówi że różnica jest widoczna
u mnei też się powiększa!~nie widać?
U ciebie już faktycznie się ślicznie zaokrągliłcudeńko
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina10011992 wrote:hej, jestem w 5 tyg. ciąży , przy załatwianiu się zauważyłam pomarańczową wydzielinę z pochwy , dosyć dużo jej było, Czy , któraś z Was miała podobną sytuację.?
ja miałam też wydzielinę zabarwioną krwią chyba w 32 i 34 dniu cyklu. Do póki nie będzie to żywa krew, nie masz co się martwić - jak się pojawi szukaj pomocy na IP nie na forumnie warto tracić czasu na odpowiedzi innych dziewczyn, tylko działać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy teraz to już polecimy z brzuchami wszystkie, u mnie niestety udziska lubią nadganiać brzuch
u mnie uda też się troszkę powiększyły ale to bardziej z tego, że nie ćwiczę właśnie, ale już próbowałam wczoraj jogę dla ciężarnych więc może zacznę powoli wprowadzać jakieś ćwiczenia na nogi i ręce
Nic mnie wczoraj nei bolało, dziecko się nie zbuntowało, więc delikatnie muszę się zacząć ruszać. Joga podziałała zbawiennie na mój kręgosłup i super mi się spało