X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurcze amy malusi brzusio hihi cudny ;)

kupilam sobie ten magnez ale nie wiem czy nie jakis szajski bo mam brac jedna tabletke dziennie a w jednej jest 56mg magnezu niby 15% zapotrzebowania wiec chyba malusio. .

Ja sie dzisiaj rano mierzylam i zaraz pod pepkiem mam 98cm xd hehe

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malusi??? malusi to był dwa tygodnie temu! :)

nie załamujcie mnie, przecież się ruszył już troszkę... ja czuję ogromną różnicę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja boje się teraz ćwiczyć, mój jedyny sport teraz to spacer do pracy prawie kilometr i z powrotem,no i z psami czasem i udka rosną, brakuje mi cardio bo wtedy fajnie z ud leciało

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy rośnie w swoim tempie, widać że miałaś brzuch wyćwiczony więc fajnie się trzyma, wolałabyś się rozlać jak Kim Kardashian??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:06

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ja boje się teraz ćwiczyć, mój jedyny sport teraz to spacer do pracy prawie kilometr i z powrotem,no i z psami czasem i udka rosną, brakuje mi cardio bo wtedy fajnie z ud leciało

ja się też bałam, ale kręgosłup tak mi dokucza że sprawdziłam wczoraj czy z jogą dam sobie radę i czy Olek się nie zbuntuje, ale nic mnie nie bolało po ćwiczeniach, więc teraz będę próbowała powoli inne ćwiczenia :)15 min jogi plus 15 min ćwiczeń nie wymagających dużego wysiłku raczej mi nie zaszkodzi - muszę spróbować, bo na prawdę ból kręgosłupa jest dla mnei bardzo dużym obciążeniem a po ćwiczeniach wczoraj czułam się o niebo lepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie takie na plecy rozciągające mogłabym spróbować,też czasem na nie narzekam

Amy lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki :)

Hela - ja się tak chyba rozlewam :P tzn póki co chyba zgrabnie wyglądam, bo brzuszek jak piłeczka :P

Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy rośnie w swoim tempie, widać że miałaś brzuch wyćwiczony więc fajnie się trzyma, wolałabyś się rozlać jak Kim Kardashian??

oczywiście że nie :P
    Cieszę się że jakoś się nie roztyłam szczególnie, ale jestem też bardzo niecierpliwa i chciałabym mieć już większy bębenek :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki :)

JA WIEM, JAAAAAAAAAAAAAA wiem....
    cieszę się z tych mięśni które trzymają brzuch, ale chciałabym już zobaczyć że tam na prawdę mieszka moje dziecko, a nie kupkowo wzdęciowy bębenek :P

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie zatrzymania wody się OBAWIAM

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski ;)

Amy od paru dni się przymierzam, żeby trochę ćwiczyć :) mój mówi, że jestem nienormalna a ja myślę, że tylko to może mi pomóc przy tej rwie kulszowej, która coraz gorzej mi dokucza :/

Idę nadrabiac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hej Laski ;)

Amy od paru dni się przymierzam, żeby trochę ćwiczyć :) mój mówi, że jestem nienormalna a ja myślę, że tylko to może mi pomóc przy tej rwie kulszowej, która coraz gorzej mi dokucza :/

Idę nadrabiac :D

Zaraz wrzucę link z ćwiczeniami które ja wczoraj robiłam i na prawdę poczułam po nich ulgę, nie wiem czy to na rwę nam coś pomoże, ale ból kręgosłupa u mnie zniknął wczoraj. Dzisiaj już znów mnie boli ale dzisiaj nie ćwiczyłam...
    https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:20

Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy znam je i lubię te babkę:)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj o tak spędzałam dzień :D
    Olek zadowolony, mąż zadowolony tylko matka cierpi jak zwykle - ZGAGA moje przekleństwo.. :/

b911d98ab38d6754med.jpg

Rudzia, mimka84, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, Dajana28, liloe lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amy ;) Później zobaczę. Przed ciąża tez miałam bóle kręgosłupa i po ćwiczeniach (regularnych) kłopotu się praktycznie pozbylam a teraz ten ból nie daje mi żyć. Ginka kazała mi iść do neurologa, żeby mnie na rehabilitację skierował ale jakoś tego nie widzę :/ musze chyba sama zacząć w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie by się na rehabilitacje nie chciało chodzić :P wolę sama sobie jakieś lekkie ćwiczenia zapodać. Forsować się nei trzeba, wystarczy 15-20 min z jogą :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę poćwiczyć póki TZ z pracy nie wrócił :D

Amy lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ja sie rozlalam jak kim w ostatnich dwoch miesiacach hehe, teraz pewnie tez tak bedzie., no trudno wtedy zrzucilam to teraz przy dwojce juz w ogole bedzie kupe roboty i poleci waga :) pocieszam sie :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    w 5 tygodniu - znaczy się już miałaś termin spodziewanej miesiączki czy nie?
    ja miałam też wydzielinę zabarwioną krwią chyba w 32 i 34 dniu cyklu. Do póki nie będzie to żywa krew, nie masz co się martwić - jak się pojawi szukaj pomocy na IP nie na forum :) nie warto tracić czasu na odpowiedzi innych dziewczyn, tylko działać :)
    tak to jest mój 34dc, lekarz kazał wziąć NO-SPE i luteinę jedną tab. i leżeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina10011992 wrote:
    tak to jest mój 34dc, lekarz kazał wziąć NO-SPE i luteinę jedną tab. i leżeć.
    No to dobrze :) spokojnie, nic się nie martw :) plamienia są normalne, szczególnie częste są w terminie spodziewanej miesiączki, do póki nie krwawisz wszystko jest dobrze :) Odpoczywaj i nie myśl za dużo :) trzymam kciuki!!

‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ