Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No kurcze amy malusi brzusio hihi cudny
kupilam sobie ten magnez ale nie wiem czy nie jakis szajski bo mam brac jedna tabletke dziennie a w jednej jest 56mg magnezu niby 15% zapotrzebowania wiec chyba malusio. .
Ja sie dzisiaj rano mierzylam i zaraz pod pepkiem mam 98cm xd hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:ja boje się teraz ćwiczyć, mój jedyny sport teraz to spacer do pracy prawie kilometr i z powrotem,no i z psami czasem i udka rosną, brakuje mi cardio bo wtedy fajnie z ud leciało
ja się też bałam, ale kręgosłup tak mi dokucza że sprawdziłam wczoraj czy z jogą dam sobie radę i czy Olek się nie zbuntuje, ale nic mnie nie bolało po ćwiczeniach, więc teraz będę próbowała powoli inne ćwiczenia :)15 min jogi plus 15 min ćwiczeń nie wymagających dużego wysiłku raczej mi nie zaszkodzi - muszę spróbować, bo na prawdę ból kręgosłupa jest dla mnei bardzo dużym obciążeniem a po ćwiczeniach wczoraj czułam się o niebo lepiej -
nick nieaktualny
-
Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki
Hela - ja się tak chyba rozlewamtzn póki co chyba zgrabnie wyglądam, bo brzuszek jak piłeczka
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy rośnie w swoim tempie, widać że miałaś brzuch wyćwiczony więc fajnie się trzyma, wolałabyś się rozlać jak Kim Kardashian??
oczywiście że nie
Cieszę się że jakoś się nie roztyłam szczególnie, ale jestem też bardzo niecierpliwa i chciałabym mieć już większy bębenekHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki
JA WIEM, JAAAAAAAAAAAAAA wiem....
cieszę się z tych mięśni które trzymają brzuch, ale chciałabym już zobaczyć że tam na prawdę mieszka moje dziecko, a nie kupkowo wzdęciowy bębenekFasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hej Laski
Amy od paru dni się przymierzam, żeby trochę ćwiczyćmój mówi, że jestem nienormalna a ja myślę, że tylko to może mi pomóc przy tej rwie kulszowej, która coraz gorzej mi dokucza
Idę nadrabiac
Zaraz wrzucę link z ćwiczeniami które ja wczoraj robiłam i na prawdę poczułam po nich ulgę, nie wiem czy to na rwę nam coś pomoże, ale ból kręgosłupa u mnie zniknął wczoraj. Dzisiaj już znów mnie boli ale dzisiaj nie ćwiczyłam...
https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7PsWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:20
Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Amy
Później zobaczę. Przed ciąża tez miałam bóle kręgosłupa i po ćwiczeniach (regularnych) kłopotu się praktycznie pozbylam a teraz ten ból nie daje mi żyć. Ginka kazała mi iść do neurologa, żeby mnie na rehabilitację skierował ale jakoś tego nie widzę
musze chyba sama zacząć w domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:w 5 tygodniu - znaczy się już miałaś termin spodziewanej miesiączki czy nie?
ja miałam też wydzielinę zabarwioną krwią chyba w 32 i 34 dniu cyklu. Do póki nie będzie to żywa krew, nie masz co się martwić - jak się pojawi szukaj pomocy na IP nie na forumnie warto tracić czasu na odpowiedzi innych dziewczyn, tylko działać
-
nick nieaktualnykarolina10011992 wrote:tak to jest mój 34dc, lekarz kazał wziąć NO-SPE i luteinę jedną tab. i leżeć.
spokojnie, nic się nie martw
plamienia są normalne, szczególnie częste są w terminie spodziewanej miesiączki, do póki nie krwawisz wszystko jest dobrze
Odpoczywaj i nie myśl za dużo
trzymam kciuki!!