SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurcze amy malusi brzusio hihi cudny ;)

kupilam sobie ten magnez ale nie wiem czy nie jakis szajski bo mam brac jedna tabletke dziennie a w jednej jest 56mg magnezu niby 15% zapotrzebowania wiec chyba malusio. .

Ja sie dzisiaj rano mierzylam i zaraz pod pepkiem mam 98cm xd hehe

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malusi??? malusi to był dwa tygodnie temu! :)

nie załamujcie mnie, przecież się ruszył już troszkę... ja czuję ogromną różnicę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja boje się teraz ćwiczyć, mój jedyny sport teraz to spacer do pracy prawie kilometr i z powrotem,no i z psami czasem i udka rosną, brakuje mi cardio bo wtedy fajnie z ud leciało

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy rośnie w swoim tempie, widać że miałaś brzuch wyćwiczony więc fajnie się trzyma, wolałabyś się rozlać jak Kim Kardashian??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:06

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ja boje się teraz ćwiczyć, mój jedyny sport teraz to spacer do pracy prawie kilometr i z powrotem,no i z psami czasem i udka rosną, brakuje mi cardio bo wtedy fajnie z ud leciało

ja się też bałam, ale kręgosłup tak mi dokucza że sprawdziłam wczoraj czy z jogą dam sobie radę i czy Olek się nie zbuntuje, ale nic mnie nie bolało po ćwiczeniach, więc teraz będę próbowała powoli inne ćwiczenia :)15 min jogi plus 15 min ćwiczeń nie wymagających dużego wysiłku raczej mi nie zaszkodzi - muszę spróbować, bo na prawdę ból kręgosłupa jest dla mnei bardzo dużym obciążeniem a po ćwiczeniach wczoraj czułam się o niebo lepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie takie na plecy rozciągające mogłabym spróbować,też czasem na nie narzekam

Amy lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki :)

Hela - ja się tak chyba rozlewam :P tzn póki co chyba zgrabnie wyglądam, bo brzuszek jak piłeczka :P

Amy, Hela85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy rośnie w swoim tempie, widać że miałaś brzuch wyćwiczony więc fajnie się trzyma, wolałabyś się rozlać jak Kim Kardashian??

oczywiście że nie :P
    Cieszę się że jakoś się nie roztyłam szczególnie, ale jestem też bardzo niecierpliwa i chciałabym mieć już większy bębenek :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja też to Amy ciągle piszę, że ma fajne mięśnie brzucha które ten brzuch trzymają, dlatego go nie wywala póki co. W swoim czasie na pewno zrobi się duuuży i okrąglutki :)

JA WIEM, JAAAAAAAAAAAAAA wiem....
    cieszę się z tych mięśni które trzymają brzuch, ale chciałabym już zobaczyć że tam na prawdę mieszka moje dziecko, a nie kupkowo wzdęciowy bębenek :P

Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie zatrzymania wody się OBAWIAM

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski ;)

Amy od paru dni się przymierzam, żeby trochę ćwiczyć :) mój mówi, że jestem nienormalna a ja myślę, że tylko to może mi pomóc przy tej rwie kulszowej, która coraz gorzej mi dokucza :/

Idę nadrabiac :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Hej Laski ;)

Amy od paru dni się przymierzam, żeby trochę ćwiczyć :) mój mówi, że jestem nienormalna a ja myślę, że tylko to może mi pomóc przy tej rwie kulszowej, która coraz gorzej mi dokucza :/

Idę nadrabiac :D

Zaraz wrzucę link z ćwiczeniami które ja wczoraj robiłam i na prawdę poczułam po nich ulgę, nie wiem czy to na rwę nam coś pomoże, ale ból kręgosłupa u mnie zniknął wczoraj. Dzisiaj już znów mnie boli ale dzisiaj nie ćwiczyłam...
    https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 18:20

Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy znam je i lubię te babkę:)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj o tak spędzałam dzień :D
    Olek zadowolony, mąż zadowolony tylko matka cierpi jak zwykle - ZGAGA moje przekleństwo.. :/

b911d98ab38d6754med.jpg

Rudzia, mimka84, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, Dajana28, liloe lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amy ;) Później zobaczę. Przed ciąża tez miałam bóle kręgosłupa i po ćwiczeniach (regularnych) kłopotu się praktycznie pozbylam a teraz ten ból nie daje mi żyć. Ginka kazała mi iść do neurologa, żeby mnie na rehabilitację skierował ale jakoś tego nie widzę :/ musze chyba sama zacząć w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie by się na rehabilitacje nie chciało chodzić :P wolę sama sobie jakieś lekkie ćwiczenia zapodać. Forsować się nei trzeba, wystarczy 15-20 min z jogą :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę poćwiczyć póki TZ z pracy nie wrócił :D

Amy lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ja sie rozlalam jak kim w ostatnich dwoch miesiacach hehe, teraz pewnie tez tak bedzie., no trudno wtedy zrzucilam to teraz przy dwojce juz w ogole bedzie kupe roboty i poleci waga :) pocieszam sie :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    w 5 tygodniu - znaczy się już miałaś termin spodziewanej miesiączki czy nie?
    ja miałam też wydzielinę zabarwioną krwią chyba w 32 i 34 dniu cyklu. Do póki nie będzie to żywa krew, nie masz co się martwić - jak się pojawi szukaj pomocy na IP nie na forum :) nie warto tracić czasu na odpowiedzi innych dziewczyn, tylko działać :)
    tak to jest mój 34dc, lekarz kazał wziąć NO-SPE i luteinę jedną tab. i leżeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina10011992 wrote:
    tak to jest mój 34dc, lekarz kazał wziąć NO-SPE i luteinę jedną tab. i leżeć.
    No to dobrze :) spokojnie, nic się nie martw :) plamienia są normalne, szczególnie częste są w terminie spodziewanej miesiączki, do póki nie krwawisz wszystko jest dobrze :) Odpoczywaj i nie myśl za dużo :) trzymam kciuki!!

‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ